gwiazdka Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Mam takie drobniutkie pytanko :wink: . Czy można nauczyć sie stzryżenia pudli, ? ? gdzie ? ? ? Quote
Flaire Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Mam takie drobniutkie pytanko :wink: . Czy można nauczyć sie stzryżenia pudli, ? ? Na pewno można - przecież są ludzie, którzy już się nauczyli. :wink: gdzie ? ? ?gwiazdka, czy masz pudla? I czy jest on z hodowli, w której właściciele sami strzygą? Bo jeśli tak, to ja zawsze zaczynam od tego, że odsyłam zainteresowanych do hodowców.Natomiast jeśli nie masz pudla i po prostu interesuje Cię takie strzyżenie, to odsyłam do innego topiku w tym dziale - tam rozmate osoby piszą jak nauczyć się strzyc. Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Jezeli będzisz zainteresowana mogę ci pokazać czym i jak się strzyże pudelka na wystawie w Katowicach (Spodek, 20 marzec). :D Quote
Alfa1 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Mam takie drobniutkie pytanko :wink: . Czy można nauczyć sie stzryżenia pudli, ? ? gdzie ? ? ? Pewno że można,ale jest pytanie jak,ja przez te dzieści lat nauczyłam się tylko tak po domowemu,a moje koleżanki super szybko chwyciły i strzygą na wytawy jak np.Sonya-Nero :lol: Quote
gwiazdka Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Alfa1 - jutro będe miała Pudla i chciałabym żeby zawsze był ładnie ostrzyżony a takie b. częste zabiegi kosztują :wink: Sonya-Nero - To fajnie będe napewno w Katowicahc :) Quote
Recommended Posts