.ania Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Stawka pudli i wyniki, jeżeli gdzieś się pomyliłam to poproszę o sprostowanie ;) Pudel miniaturowy (biały, czarny, brązowy) Psy: klasa młodzieży MISTER MICKY Super Star II (dosk/bdb???) MR SMART od Lalanki I dosk, JBOB, BOB Suki: klasa otwarta WHITE FUNNY Meus Amicus 1 dosk, CWC, BOS Pudel miniaturowy (apricot, srebrny) Psy: klasa weteranów CHEVALIER MON CHERI Adorea 1 dosk, Naj.Weteran, BOB Suki klasa pośrednia AGA Od Pana Waldemara II bdb FEMINISTKA Bursztynowa Bona I dosk, CWC, BOS klasa otwarta DICKSY GOLD Daviola I dosk, CWC Pudel średni Suki: Klasa Chempionów Zolotaya Pectoral GRAAL 1 dosk, CWC, BOB Pudel Toy Psy: klasa młodzieży: MILORD MILUŚ Super Star 1 dosk, JBOB, BOB klasa pośrednia: SILVER ANTOSHEK Meus Amicus Novus 1 dosk, CWC Suki: klasa otwarta LOLITA Partenon 1 dosk klasa championów BABY Partenon 1 dosk, BOS Zdjęcia może będą później. GRATULACJE! ! ! Quote
Eustachy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Czesia Już po ocenie Niestety nie mam zdjęć pozostałych pudelków, fotograf nie zrobiła :mad: Quote
Eustachy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 A nie :eviltong: oszukałam mam jeszcze zdjęcie MISTER MICKEY Super Star Jeśli ktoś ma jeszcze zdjęcia to poproszę :lol: szczególnie Smarcika oraz śliczną białą toykę lub toyka :cool3: Quote
Joanna G Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ogromne gratulacje dla mojej kochanej Czesi :) Karolinko śliczny ma kolorek , tylko jeszcze poprosimy o dłuższe futerko i wsio będzie doskonałe . Quote
Eustachy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Joanna G napisał(a):Ogromne gratulacje dla mojej kochanej Czesi :) Karolinko śliczny ma kolorek , tylko jeszcze poprosimy o dłuższe futerko i wsio będzie doskonałe . Futerko rośnie i tak szybko, ładnie odrosło :eviltong: Quote
Joanna G Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Eustachy napisał(a):Futerko rośnie i tak szybko, ładnie odrosło :eviltong: No i bardzo mnie to cieszy :) A Karolina powiem Ci tak w tajemnicy ,tylko nikomu nie mów :) Mamusia Cześki tez była niedawno obciachana i to maszynką ,ale też juz odrasta :) Ale pamiętaj to tajemnica nasza , ok :razz: Quote
.ania Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 MR SMART od Lalanki MR SMART od Lalanki & MISTER MICKY Super Star WHITE FUNNY Meus Amicus & MR SMART od Lalanki FEMINISTKA Bursztynowa Bona Quote
.ania Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 AGA Od Pana Waldemara DICKSY GOLD Daviola Zolotaya Pectoral GRAAL http://img410.imageshack.us/img410/6873/dsc07315.jpg LOLITA Partenon http://img410.imageshack.us/img410/4999/dsc07319.jpg najmłodszy gość wystawy, ale już niedługo będzie czynnie uczestniczył- Dior Honey Shadow Vericolor:loveu: http://img410.imageshack.us/img410/1653/dsc07269.jpg Quote
Eustachy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dziękuję Aniu za takie fajne zdjęcia! Equus a Twojej ślicznotki nikt nie sfotografował? Niestety moja siostra zrobiła zdjęcia ale dogom :eviltong: Quote
Cheritka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Nikt nie wstawił BOBa, to ja wstawie, na spacerku przed ringiem po ocenie dostaliśmy BOBa :multi: Quote
Eustachy Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 :laola: !!! GRATULACJE !!! Equus: Bardzo cieszę się , że Cie poznałam i twoją śliczną dziewczynkę :loveu: He he dziś już ochłonęłam i odespałam. Cześka chodzi dumna i blada :megagrin: całą rodzinka bliższa i dalsza się nią zachwyca. Ten pies uwielbia być w centrum uwagi :evil_lol: próżna baba :eviltong: Quote
Equus Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Eustachy ja też się bardzo cieszę:p Pozdrowienia dla całej rodzinki no i pamiętaj - musimy potrenować:cool3: Quote
Eustachy Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Equus napisał(a):Eustachy ja też się bardzo cieszę:p Pozdrowienia dla całej rodzinki no i pamiętaj - musimy potrenować:cool3: Dziękuję :) Koniecznie! :cool3: możemy zacząć już w tym tygodniu :cool3: Quote
Recommended Posts