Tekla64 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Ariss my nie marudzimy , chcielibysmy tylko by nie bylo za goraco, za zimno, za ponuro, za deszczowo ale tak zawsze idealnie hihihi ja tez mimo zmarzniecia , przemokniecia , no nie przegrzania bardzo nie lubie, ale z calej reszty lapie wsio calymi garsciami aaaa i jeszcze [ chyba z racji wieku] coraz gorzej znosze zbyt dlugie braki slonca , znaczy jak zeszlej wiosny bylo ino ponuro to mnie to w depreche gnalo ale mas zracje kazda pora ma swoje uroki ma swoja malowniczosc a z zimy zaczelam sie znowu tak naprawde cieszyc jak zaczelam na nartach jezdzic, odkrylam ze zima dalej jest taka fajna jak za dziecinnych lat ino trza sie odpowiednio ubrac!!!! nie koniecznie ladnie ale odpowiednio!!! wtedy mozna podziwiac malowniczosc i wrocic szczesliwym do cieplego domku, do kominka i do czegos mocniejszego na rozgrzewke, a calkiem wspaniala sprawa jest na zmarzniecie piec kaflowy , najszybszy sposob rozgrzania!!!! kaloryfer tego nie da bo sie przytulic nie idzie!!! Quote
Tekla64 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 cos sie z dogo dzieje????:shake: sa jakies dziwaczne przeskoki w postach!!!! o co chodzi?:evil_lol: Quote
ariss Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tekla64 napisał(a):cos sie z dogo dzieje????:shake: sa jakies dziwaczne przeskoki w postach!!!! o co chodzi?:evil_lol: hahah, jak se wykupisz abonament to Ci pewnie zniknął:diabloti::evil_lol: ja nie zamierzam:angryy: a w tym poście o zimie dobrze żeś gadała:lol: Quote
Tekla64 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 duzo gadalam i wsio ci sie podoba???? hihihi mysle ze to od nastawienia zalezy nie mozemy sie obrazac na rzeczy na ktore nie mamy wplywu, skoro jest zima to trza znalezc jej uroki by ja latwiej zniesc Quote
Tekla64 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 a tak se wlasnie moje psy probuja odpoczac " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 maja zakaz wchodzenia na duza kanape i walcza o miejsca na malej " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> z tego typu walk zawsze przegrany to Gustaw a pani wredna se duza kanpe wyprala i sama siedzi na niej:shake: Quote
ariss Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 hahah, są niesamowite:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 magda kup wielka kanape psom!!!!! Bo do tozu dam znac!!!!! Quote
eria Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='sota36']magda kup wielka kanape psom!!!!! Bo do tozu dam znac!!!!! a powiedziała to ta co wywalczyła dla Foxi miejsce na salonach a potem na kanapie :diabloti: Także Magda, nie ma zmiłuj, trza kupować :evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 eria napisał(a):a powiedziała to ta co wywalczyła dla Foxi miejsce na salonach a potem na kanapie :diabloti: Także Magda, nie ma zmiłuj, trza kupować :evil_lol::evil_lol: Dokladnie - moja Buffy tez ...kanapowiec,Gut - sporadycznie, bo sam nie chce szkoda !A ze sofy mamy ogromne - jak mala sie rozwali, to ja mimo, ze mam duzo miejsca - wole zejsc - nich dziecko ma wygodnie! A i kocykiem nakryje! Quote
Tekla64 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Sota to zawiadamiaj ich szybko bo 10go juz wyjezdzam!!!!! a moje dzieci ich nie wpuszcza!!!! a czy to moja wina ze one chca koniecznie na tej kanapie pietrowo sie pokladac??? a lozko obok zamuje ksiaze Nikodem samotnie hihihi ale powiem wam ze zaczelam doceniac wlasny komfort hihihi dobrze mi samej na tej wiekszej kanapie i nie oddam!!!! Quote
Tekla64 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 no to zadyma doszla i do nas targa tym sniegiem jak dzikie , jutro na spacerze psy sie beda taplac w zaspach a ja z nimi. wiatr jest straszliwie przenikliwy, wstretny psiska wcale nawet nosow nie popodnoslily jak zapraszlam na ostatnie sikanie ' chcesz to se idz sama' no ciekawe czy do rana sie wyszaleje Quote
Saththa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ariss napisał(a):zima i do Was dojdzie, u nas po odśnieżaniu bandy są po pas;) Zgadzam się oczywiście. Chociaż wcale mi do niego nie spieszno ehh Edit: Łooo zdjęcia super :) biedne na takiej małej kanapce w 3 psy:) Quote
ariss Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Saththa napisał(a):Zgadzam się oczywiście. Chociaż wcale mi do niego nie spieszno ehh czarne futro się ucieszy:) Quote
Saththa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 A to na pewno ze sie ucieszy:) On sie w ogóle ze wszystkiego cieszy:D Quote
Tekla64 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 no to i nas zasypalo !!! najpierw zpacer a potem lopata i miotla a spiska szczesliwe Quote
Saththa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ahh Szczecin tez zasypało. Ja juz po spacerze i po póltora godz. odśnieżaniu Masakra ahhh jak dobrze, że wczoraj kupiłam rekawiczki :D Quote
Fides79 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 a mnie tak zasypało, że mam śnieg na klatce schodowej, nie mogłam otworzyć drzwi żeby wyjść z Siersiuchem na spacer, a po spacerze miałam w butach pełno śniegu i na dokładkę jeszcze mili panowie zgarniali śnieg z dachu kamienicy :roll: Quote
furciaczek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 hehe faktycznie cus mala ta kanapa:evil_lol: http://global.images8.fotosik.pl/695/ec98a63b68b0f107.jpg Quote
Tekla64 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 ja juz tez po polach i po troszku osniezaniu, reszte troche pozniej odsnieze a na taka zime to tylko wysokie buty polecam albo dobrze zamkniete u gory mnie czasem snieg potrafi sam spac z dachu ale jeszcze sie nie zdarzylo n kogos z nas czy jakies zwierze cale szczescie to zawsze slychac jak sie obrywa i leci. a moje dyrne mlode psy zostaly na podworku dalej taplac sie w tym puchu bo snieg dzis jest piekny !!!! puszysty lekki i taki nieskzitelny robilismy na spacerze pierwsze slady na polach wsedzie dziewiczo nawet dzikich sladow nie bylo w kolo cus piknego Quote
furciaczek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Oj tak, zima na wsi ma wiele uroku...zdecydowanie piekniejsza i mniej dobijajaca niz zima w miescie...pomimo tych wszystkich utrudnien i niedogodnosci wole wiejska zime! Quote
ariss Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Tekla64 napisał(a):no to i nas zasypalo !!! najpierw zpacer a potem lopata i miotla a spiska szczesliwe mamy identyczne życie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tekla64 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> z Tekli i Nikusia w zasadzie bardzo szybko wszystko splywa lub spada ale za to Dona potrafi miec to godzinami bo wiecznie se nowe robi a poprzednie nie zdaza sie roztopic Quote
Recommended Posts