sota36 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Tekla64']Zuzolindo ano to moje duze stado i dwa byki na banicji, te z wczesniejszych zdjec. Sota a gdzie ty tam ta raza wykopaliska wypatrzylas? ja nic o tym nie wiem a fajne , mlode archeologi maga byc ciekawa odmiana:diabloti: No znajac teren, na ktorym mieszkasz to miodzio! Archeologiczne! Z "ksiunszkow" wiem:0 a i te mlode 'archeologi" to tez fajne musza byc! Quote
Tekla64 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 a tu reszta dzisiejszych zdjec " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> tak wszystkie wstawiacie piekne jesienne zdjecia to i ja troche mojego kolorytu wstawie:evil_lol: ;) Quote
zuzolandia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [QUOTE=Tekla64;15660117 a fajne , mlode archeologi maga byc ciekawa odmiana:diabloti: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mlode archeologiczne wilczki to wyzwanie ;-) hihihihihihi Quote
Tekla64 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Sota ja tu mam tereny nie tylko archeologicznie ciekawe[ choc jakis czas temu byly w poblizu naszej wsi wykopaliska i nie wiem kto wiecej sie nakopal i wykopal archeologi czy wies, jedni to robili w dzien drudzy w nocy ale i jedni i drudzy byli bardzo zadowoleni ze swych robot!:p] mam tez ciekawe tereny dla tych co lataja z wykrywaczami metali!:eviltong: ja sama wykopalam czesci karabinow maszynowych i roznych innych a nawet takich troche starszych strzelbow, ale ja za najwieksze znalezisko uwazam dwie skrzynki amunicji:-o co to se wykopalam w wykopie pod garaz. i mialam przez nie calutenki dzionek wlasnego [ mlodziutkiego i przystojnego ino troche zazenowanego i znerwicowanego:crazyeye:] prosto po szkole policjanta dopoki nie przyjechal patrol saperski [ tyz mlode pikne chlopaki] bylo na co se ppatrzec!!!:evil_lol: ale dawno juz nie mialam takich atrakcjii wiec mlode archeologi mogly by byc:diabloti: Quote
sota36 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kurde - ze u nas nie ma takiego wielgachnego i atrakcyjnego terenu - jo w centrm miasta mieszkom:( ale mom dom na wsi! W Jurze - i tam juz sa, ale raczej geologiczne obiekta i geologi tez czasami sa - takie mlode:)))) Quote
Saththa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Tekla64']ten blysk w tym oku Ten ubrudzony nosek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 eee to tylko troche piasku po zabawie czasem potrafia byc duzo bardziej uswinione wiec to to pikus Quote
zuzolandia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='sota36']Kurde - ze u nas nie ma takiego wielgachnego i atrakcyjnego terenu - jo w centrm miasta mieszkom:( ale mom dom na wsi! W Jurze - i tam juz sa, ale raczej geologiczne obiekta i geologi tez czasami sa - takie mlode:)))) tysz ni mom na widoku ani geologów ani archeologów co najwyzej jakiegoś archetypa spod ciymnyj latarni hihihi Quote
Tekla64 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Zuzolku nie chce mi sie wierzyc ze masz ino starych.... rozejrzyj sie moze jednak sa obiekty do poogladania choc moze ciezko edzie z geologami czy archeologami, ale dyc nie o zawod chodzi a o to by se oko nacieszyc!!! Quote
Tekla64 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 wlasnie se pochodzilam i poogladalam swoje krzewy i drzewka i musze wam powiedziec ze jestem w szkou dzis wieje i to dosc mocno wiec pozwiewalo w zasadzie liscie no i sie pokazaly paczki!!!! bzy maja ogromne paki zielone,budleje maja nowki pewexy zielone przyrosty, znaczy rosna se liscie mlodziutkie, irgi tez mimo czerwonych lisci ,ktore teraz wlasnie zwiewa watr maja paczki a magnolie to juz nie powiem jak ogromne maja paki. co to sie dzieje to ja juz nie wiem Quote
zuzolandia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Troche ciepła to roslinki szaleją ...ale obawiam sie ze mróz to wszystko zakasuje ... i na wiosne bedą kłopotki ze wzrostem.......... buziamy !!! u nas juz słoneczka bardzo oszczędnie....... Quote
eria Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ja to bym chciała by jesień od razu przechodziła w wiosnę:loveu: Quote
zuzolandia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='eria']ja to bym chciała by jesień od razu przechodziła w wiosnę:loveu: a ja w latoo od razu...z tak 28 stopniami hihihi .. Quote
Tekla64 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 oojj dziolchy dajta i mnie sie nacieszyc i odpoczac !!! nie powiem ze chce nastepna zime jak zeszla ale sniegu to ja potrzebowam tyla by se poszusowac!!!!! ja wam ani wiosny ani lata nie probuje zniwelowac ino ze ja wyjezdzam zima i zima sie bawie ,wypoczywam na nartach !!!! dzis wieje i leje musialam se rynny poczyscic bo mnie lisciami zawialo, ale za to juz prawie wcale nie mam na drzewach lisci. Quote
eria Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 u nas też dziś ponuro,wietrznie i mżawkowo :( Quote
sota36 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Tekla64']Zuzolku nie chce mi sie wierzyc ze masz ino starych.... rozejrzyj sie moze jednak sa obiekty do poogladania choc moze ciezko edzie z geologami czy archeologami, ale dyc nie o zawod chodzi a o to by se oko nacieszyc!!![/QUOTE] Una sie za bardzo nie moze porozglundac, bo Adis, Jej TZ, potym moze kofry spakowac! Quote
Tekla64 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 aaa widzisz nie pomyslach. mlode to jeszcze gupio zazdrosne my z moim slubnym se razem mlodsze , co ciekawsze modele obkukamy, ale co sie dziwic po30 latach to juz se mozna poogladac bez konsekwencji Quote
Doginka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Tekla64']...ale najbardziej mnie wkurza ze juz od dosc dlugiego czasu mam mysz w pewnym miejscu i ani koty a ni psy ani pulapki nie daja jej rady!!!!!... A może psy i kociambry uznały mysz za swoją domową, którą trzeba chronić:roflt: Zachwycam się danielami, szczególnie Królem Maciusiem:loveu: Psie zabawy też super:loveu::-P Naprawiłaś kamerę, czy to foty z telefonu:hmmmm: Ale muszę powiedzieć, że chyba lepsze niż te ciemne z kamery;-) Mina super:lol: http://images8.fotosik.pl/518/0723fe03f543b75cmed.jpg Quote
weszka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 No proszę jaka jesienna elegancka panna Dona :) Quote
Tekla64 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 pogoda nam sie zrobila naprawde bardzo jesienna , dzis nawet popadal deszcz ze sniegiem Doginko kamera spadla i chyba cos sie poprzetsawialo bo rzeczywiscie jasniejsze jakies te zdjecia i ma problemy z ostroscia ale innej nie mma wiec teraz takie beda :angryy::placz: a to troche krwiozerczyc piesow " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a wiecie ze tyn goopol jak sie zorientowal ze robie zdjecia to zostawil swoja porcje i dal w dluga?!!!:cool3: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 mimo deszczowej aury to zabawy i bieganie nie jest dzis zaniedbane " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts