Doginka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Tekla64 napisał(a):...ja myslalam ze zachwyty beda nad tymi zdjeciami z nikona zwlaszcza ze tam fajnych pare momentow zlapanych w koncu :crazyeye:... No a przecierz były zachwyty - przecież ja pisałam o tych Nikusiowych (NIKON) fotach, że są super i nareszcie jakaś lepsza jakość i nawet czarne dobrze było widać;-) Quote
Tekla64 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 tak bylo jeszcze chwilke przedtem " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a tak bylo zaraz potem " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 znalazl sie swiezutenki kopczyk kreci to trzeba bylo sprawdzic czy sie nie uda dorwac kreta " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> nie tylko lapami walczyli, zeby tez byly w uzytku " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> no jak widac trawe lepiej zebami sie drze " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Dona dzis sie nie wlaczyla ale byla zainteresowana tym co wyrzucaja spod lap " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a kuraki sa bardzo ciekawskie i coraz blizej " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Saththa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Tekla64'] " class="ipsImage" alt=""> Tazzior też ma taki ogon ;) I do tego na grzbiecie m się siwość rzuciła ;) A swoją drogą... Dorwały kreta czy nie? Pozdrawiam :) Quote
Tekla64 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 te smieszne siwe wlosy juz przerabialam wczesniej przy Aresie , dziewczyny czyli cioteczki mnie uswiadomily ze czarne duze sznupy tak potrafia miec do momentu jak juz nie dorosna i tak tez wlasnie bylo dzis Ares majac 2lata nie ma siwych wlosow i jest caly czarny. a kret.... no cos ty to sie niezwykle rzadko zdaza ale nie powiem ze wcale , do dzis chyba ze dwa razy mnie sie zdazylo by wyciagnely kreta ale za to myszy to nagminnie i to calymi gniazdami a wiesz jaki to rarytas takie nowki peweksy mlodziusienkie myszki loj wtedy to juz szal kopania jest straszny i byle szybciej sie dobrac i kto pierwszy ten ma pelny pysk. Quote
Saththa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja się dziś śmiałam, że dobrze, że Tazz nie wystawowy bo jakbym miała mu wyrywać te siwe to na ogonie nic by prawie nie ostało się a grzbiet też nie lepszy :) teraz po fryzjerze jakoś mu się bardzo dużo po całej długości grzbietu rzuciły :) Aj ja bardzo proszę o oszczędzenie mi szczegółów myszek w pyskach... Bo jakoś tak mi się słabo zrobiło... Prosze pogłaskać Sforę ode mnie :) Quote
Doginka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Madziu, to Ty nie wiesz, że sznaucery to pułapki na myszy:hmmmm: - lepsze od kota:roflt: Quote
zuzolandia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 http://images8.fotosik.pl/509/c4371608747f2121med.jpg kupilabyś pancia większe wyrkoo hihihihi buziaki z zadeszczowanej halymby przesyłam!!!! Quote
Tekla64 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 skory poglaskane! Doginko ja to wim juz od dawna, poza tym dyc wiesz ze cale zycie z jamnikami, wiec ja naprawde nie mam problemu z tym ze moje pozeraja myszy, ino czasem mnie to albo nie w pore albo nie w tym mijescu ryja jamy, ale najbardziej mnie wkurza ze juz od dosc dlugiego czasu mam mysz w pewnym miejscu i ani koty a ni psy ani pulapki nie daja jej rady!!!!! Zuzolko u nas drugi dzien bez wielkiego wiatru troche zminowato ale wiele sloneczka mamy i serdecznie pozdrawiamy futrzaste stwory przesylajac troche wirtualnego sloneczko na pocieszenie!!!! Quote
Tekla64 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 chcialam troche zdjec porobic ale jak sie okazalo nic z tego nie bedzie nie wiem na jak dlugo. wczoraj Dona zachaczyla o kabel od kamery jak sie aladowala i zwlaila z impetem a teraz mam na wyswietlaczu disc error i nie mam pojecia co sie podzialo. masakra!!!! Quote
sota36 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Patrzac na te fotki - moje skojarzenie - piesy szukaja jadra ziemi!!!!! Quote
runo Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 wesoło masz z tą gromadką :) zawsze maja ciekawe pomysły jak widzę, a kuraki mnie powaliły http://images8.fotosik.pl/509/d7ae4ac16e9cce19med.jpg :D Quote
Tekla64 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 o wiatm serdecznie i zapraszam czesciej!!! no tak .... to takie Pomyslowe Dobromile , one sie nigdy nie nudza a przy okazji i mnie nie daja:diabloti: ale takie ich zadanie:lol: u nas dzis tyz piekny ranek z mrozem ale sloneczkiem i jesien juz w calej pelni daniele bekaja juz na calego a ja mam problem do sie do mego stada chce dobrac jeden taki co to od roku zyje na wolnosci [zwial w grudniu sasiadowi] no i moje ploty sa zagrozone jak i cale stado a ja mam zgryza i w zasadzie zadnych mozliwosci:angryy: Quote
zuzolandia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Doberek..u nas tez o dziwoo wylazło słonecko ;-) Niestety idem do pracy wiec futra tym razem do lasu nie pójdą ... A danielowaty to powinien se baby znalezc i rodzine załozyć a nie do cudzej sie wbijac hiihihih buziamm!!! Quote
Tekla64 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 no wlasnie se probuje tyn daniel rodzine zalozyc i koniecznie chce se wyrwac laski z mojego stada niestety Quote
zuzolandia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Tekla64']no wlasnie se probuje tyn daniel rodzine zalozyc i koniecznie chce se wyrwac laski z mojego stada niestety a to lowelas jaki noooo....na łatwizne idzie ;-) Quote
Tekla64 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Zuzolko jak widac meski rod ma to we krwi:razz: ze ciagna go " te" inne :angryy:, bo jedna swoja ma albo mu za malo albo ma chec na nowe:cool3: a ja dzis dobry uczynek spelnilam ito z rana obok wejscia tylnego do stajni postawilismy dwa slupki po starej bramie, takie dosc dlugie , metalowe rury , wychodze przed stajne i slysze wielkie ptasie wrzaski, no to sie rozgladam gdzie to i co to a moje psy do tych slupkow ciagna z nochalami i uszyskami no to ja za nimi . Konkretnie z jednego sie dobywaly te piski no i Nikus sie na niego czail wiec se mysle cos tam bidne wlazlo i teraz wylizc nie moze. Ciezkie to dlugie i z dosc malym otworem ,ale coz trza cos zrobic wiec se pomyslalam, ze jak przewroce i poloze to juz to cos da se rade, jak jeszcze ma sily, no bo wydlubac ni jak sie nie da. tak tez i zrobilam , trzy nochle odrazu do tego otworu, no to ja rozkaz i za obroze , bo tam zalczela sie kotlowanina w tej rurze, jak odciagnelam psiska to po chwili wyturlaly sie dwie sciniete ale zywe i dziarskie sikorki!!! natychmiast odfrunely w dwoch roznych kierunkach, jedno siadlo na pobliskiej akacji i sie na nas gapilo chyba w lekkim szoku a drugie polecialo daleko az na swierki. psiska tez w lekkim szoku ale ciekwakosc byla wielka wiec obniuchaly wylot rury bardzo dokladnie i z wielkim zaangazowaniem a moze jeszcze cos wyleci???? i da sie zlapac:evil_lol: na co one tam wlazly to ja nie mam pojecia, sa takie ptaszki co to zakladaja gnizda w slupach ale drewnianych i raczej nie sa towarzyskie[ znaczy chodzi o bliskosc ludzi], smieszne takie i ciekawie wchodza i wychodza z tych pionowych dziupli ale sie w miare szybko wynisly po naszej przeprowadzce i tez jestem w lekkim szoku widzac ze z mojej rury wypadly sikorki Quote
eria Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 jedno siadlo na pobliskiej akacji i sie na nas gapilo chyba w lekkim szoku noooo!! ja też bym w szoku była, ale nie lekkim !! jakby mnie kto z chałupy w taki sposób wygonił hihiih Quote
Tekla64 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 ja nie jestem przekonana czy tego slupka se wybraly na mieszkanie czy tylko z ciekawosci tam wlazly. odnioslam raczej wrazenie ze sie tam zlapaly w pulapke, ale moze sie myle Quote
zuzolandia Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Doberek;-) ród męski jest okrutnie narcyzowaty i w dodatku leniwy hihihihi a ja mam spiączke halymbskom ..mogłabym spać 24 na dobe hihihihi buziam listopadowo ;-) Quote
Tekla64 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 a to troche dzisiejszych roznistych zdjec " class="ipsImage" alt=""> kolory jesieni " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i Tekla czochrajaca sie jak zwykle " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts