Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 mialam miec i zwierzecych gosci ale sie pochorowali wiec sa fotki robione przez Magde Nikonem Dona i zabawy z opona , Jaśko i Dona no i latajaca Dona Quote
Saththa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='eria'] Ohhhh Jakie świetne, śliczne ahhh genialne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 a to dzisiejsze zapasy o kawalek drewienka do aportowania " class="ipsImage" alt=""> znaczy to jest dracy sie w nieboglosy Nikodem RZUC W KONCU!!! a teraz te obiecane zapasy " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 kolezanka Dona po tej cieczce jakas taka bardziej stanowcza sie zrobila " class="ipsImage" alt=""> no teraz dla mnie rzuc! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> wspanialy Nikus " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 " class="ipsImage" alt=""> mam, mam!!! " class="ipsImage" alt=""> a gustaw jak zwykle ma swoje jamnicze sprawy " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 w tej chwili to bylo "wypasanie zielonego" jeszcze, jak te ostatnie owce na halach " class="ipsImage" alt=""> a pozycje tu ma jakby byl jaki pokrecony a tu kolezanka Tekla " class="ipsImage" alt=""> a te dwa dalej walcza " class="ipsImage" alt=""> sloneczko balde sie pokazalo na chwilke to Tekla wykorzystala na piaskowa kapiel " class="ipsImage" alt=""> a ta nie ma dosc " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 taka se jestem radosna :evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> i taka pikna zarosnieta :lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> :roll: Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 a teraz te wlasciwe zajecia jamnika kopanie " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> ale dlugo sie nie nacieszyl samotna praca " class="ipsImage" alt=""> przejal wykop " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 ot mlodziez !!!! ja wracam na kanape przy kominku ... idzie ktos ze mna? " class="ipsImage" alt=""> Quote
Saththa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Oj się chyba zdenerowował, że mu dołek zajeli? http://images8.fotosik.pl/503/41aea49485475f7emed.jpg Poza tym zapasy świetne ;) A jeszcze sobie nadmienie, że mi sie strasznie takie zarośnie podobają :loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Sandra ja wiem ze tobie sie podobaja ale ja lubie jak sa zrobione hihihi i Dona mnie dobija bo ona zarasta jak dzikus w zastraszajacym tempie, nie to zebym ja z tego powodu dyskyminowala ale krotko jest dla mnie piekna ta elegancja Dony po 5tym dniu od ciecia. bardzo mnie cieszy ze ci sie podbala fotografia Jaśka z Dona mnie ona sie tez bardzo podoba Zuzolandio ja sie wcale nie boje demolki , bo za bardzo nie ma co demolowac, ale jak bardzo bedziecie chcialy to cosik do demolowania bede miala hihihi Eria dzieki za wstawienie tych zdjec ja nie umiem niestety Quote
Saththa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tekla64 napisał(a):Sandra ja wiem ze tobie sie podobaja ale ja lubie jak sa zrobione hihihi i Dona mnie dobija bo ona zarasta jak dzikus w zastraszajacym tempie, nie to zebym ja z tego powodu dyskyminowala ale krotko jest dla mnie piekna ta elegancja Dony po 5tym dniu od ciecia. bardzo mnie cieszy ze ci sie podbala fotografia Jaśka z Dona mnie ona sie tez bardzo podoba Em ja tak tylko sobie nadmieniłam...:oops: Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 wiem wiem ja sie niedawno konsultowalam z Eria czy ciac Done teraz [znaczy po miesiacu] czy tym razem poczekac do konca miesiaca by ja obciachac nie za pozno na zime i wyszlo ze mam poczekac wiec za chwile bedzie calkiem zarosnieta , bo za 10dni to juz bedzie niedziwedz hihihi ale cale szczescie ze mozemy sobie sami robic te przyjemnosci ze sznupami niewystawowymi co chcemy , podoba sie zarosniety to jest zarosniety, podoba sie lysy to jest lysy i nikt nam nic nie zrobi , bo niby za co no nie? no i nie musimy sie przejmowac ze sie zle na ringu zaprezentuje, wazne by sie nam podobaly!!! Quote
Saththa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Pewnie ;) U Ciebie jeszcze pal licho, że się tak wyrażę bo wolisz jak pikne eleganckie, ale ja bym miała gorzej skoro wole zarośnięte jeśli byłby wystawowy ;) Quote
Doginka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wow, pisałaś u mnie, że mnustwo fot i nie wiesz, jakie masz zacytować:lol: Ja w tej chwili mam to samo:lol: Dawno tyle fot u Ciebie nie było i jak fajnie wreszcie całą sfffforę widać:loveu: Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Sandro ale ja jestem leniwa i ciacham je maszynkum i to nie profesjonalnie ino tak na czuja hihihi ale staram sie naprawde, moze kiedys dojde do tego ze beda poprawnie zrobione choc maszynka . Doginko wcale ze nie prawda, mnie sie czesto zdaza wstawiac dosc sporo zdjec w zasadzie w miare malo pisaniny tu jest i moze dobrze. ja myslalam ze zachwyty beda nad tymi zdjeciami z nikona zwlaszcza ze tam fajnych pare momentow zlapanych w koncu :crazyeye: ale jakos nic, ze Dona w locie , ze polamana:lol: no trudno przezyje :roll: wazne ze mnie sie podobaja!:diabloti: Quote
Saththa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tekla64 napisał(a):Sandro ale ja jestem leniwa i ciacham je maszynkum i to nie profesjonalnie ino tak na czuja hihihi ale staram sie naprawde, moze kiedys dojde do tego ze beda poprawnie zrobione choc maszynka . Jak dla mnie to nie jest leniwość :cool3: W końcu jakbyś była taka leniwa to by Ci psy zarastały :evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Fajne nikonowe zdjęcia i lotna Dona! No i widać że ma pieprzasty ogon http://img832.imageshack.us/img832/300/dsc6345f.jpg ;) To już któryś sznaucer ktory tak ma i zauważyłam, że ta ogonowa pieprzastość jest od miejsca gdzie mniej więcej ogon się obcinało/obcina nadal. Ja lubię jak Dirki jest taka zimowa zarośnięta, wtedy widać jakie ma piękne futro i taką ją na zimę sobie zostawiam. Furla też już jest całkiem jak niedźwiedź i jeszcze nie mam planu co z nią zrobić ;) Ogólnie to dla mnie sznaucer jak nie jest wystawiany może być w dłuższym włosie byle głowa, uszy, szyja i dupcia były podcięte bo wtedy widać kształt psa. Quote
Tekla64 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Weszko masz racje z tym ogonem , wyraznie bialy wlos sie rzucil dopiero po tych grubych kregach ale na grzbiecie tyz ma troche. co do ciachania Dony to ja musze patrzac co bylo z nia zima zeszla, bidny pies sie nameczyl bo tony sniegowych kulek wlapach i pod brzuchem musiala nosic. jesien z nia mam pierwsza i sie boje ze te rzepy i inne czepliwe sprawy no i wilgoc stala, ja skoltunia tak , jak pozna wiosna bylo i bede musiala ja na calkiem krotko wszedzie obciaic a tego nie chce. no i szukam dla mnie i dla niej optymalnego wyjscia i dlugosci , czyli se eksperymentujemy hihihi Quote
zuzolandia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 http://images8.fotosik.pl/503/b2e3f82aebb56ddemed.jpg noo baaaaaaaaaaaaaaa to jest too;-) moje kudła tez uwielbiają tarzac i wylegiwac się w piachu ....tylko ze mnie to sie już zdecydowanie mniej podoba hihihihi ales zaszalała faktycznie z fotencjami hihihi ...ja kolejne jakowes jesienne to chyba dopiero w niedziele zrobie o ile pogoda dopiszee...bo teraz to i owszem słonko wyłazi ale ja w robocie musze siedziec ;-) dopszzzzzzzz ze ja nie mam problemu z zarastaniem przynajmniej jesli chodzi o Zuzie ..im bardziej kudłata tym lepiej hihih buziam!!! Quote
Figafiga Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Po dłuższej nieobecności witam ponownie, choć wczoraj żesmy sobie poklikały ;-) Psiska cudowne, zdrowe i uśmiechnięte. A Jasio najsliczniejszy ;-) zdjęcia obejrzane Pozdrawiam. Quote
sota36 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Moje futra m tez tarzac sie lubia mala - niemala wlasnie wytarzala sie w rozlanej coca coli - i zas trza prac... Quote
Recommended Posts