Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

" class="ipsImage" alt="">

Dona woli zielona trawke by sie wygodnie ulozyc do spozywania

Posted

a Borys uciekl za wegiel i tam najszybciej skonsumowal to co mial nawet nie zauwazyl ze robilam zdjecia

Posted

od razu po spalaszowaniu poszly na kanapowa sjeste

polezec , pospac by sie wszystko dobrze poukladalo.
u nas dzis pochmurno i tak byle jak

Posted

U nas wczoraj było pochmurno i bylejak , dziś świeci słoneczko :) A ja żem człek szczęśliwy bo pospałam do 9 :D

co one jedzą ??? ;)

Posted

to co bardzo lubia : surowizne
to co mnie zawsze dziwi to to ze kazdy spokojnie czeka na swoj kawalek potem w zasadzie nie ma podkradania ino jak ktores szybciej skonczy to czeka na jakis "zapomniany" bonus ale cale szczescie bez zlosci sie to odbywa.
za to wczoraj by sie suki sciely o suchy chleb dla danieli gupie baby:evil_lol::angryy:

Posted

a tu prosze kotka ze swoja wielka nieodwzajemniona do konca miloscia

adoruje go stale i z wytrwaloscia

a on nic tylko jak ten pan Sulek " cicho wiem"

Posted

[quote name='Tekla64']to co bardzo lubia : surowizne
to co mnie zawsze dziwi to to ze kazdy spokojnie czeka na swoj kawalek potem w zasadzie nie ma podkradania ino jak ktores szybciej skonczy to czeka na jakis "zapomniany" bonus ale cale szczescie bez zlosci sie to odbywa.
[/QUOTE]

no u mnie to samo ;)

ale Dona ma bujne owłosienie! a Aresa jak rozumiem "dorabiałaś" sama maszynką tak? lubię je takie "łyse" :)

Posted

ja nie jestem nawet na stazu ja se je sama ciacham maszynka i tylko slucham podpowiedzi by ciut lepiej wygladalo [ choc podchodzilo pod sznaucery] i tyla robie co one mnie pozwalaja a nie koniecznie to jak sie powinno robic [ niestety]

a dzis cale towarzystwo wladowalam do samochodu i zawiozlam na szczepienia, wiecie jak sie ludziska gapili na samochod z 5ma psami co to sie darly przez okna na kazdego w poblizu przechodzacego psa !!!
a jaka furore wywolalismy wysiadajac i idac do gabinetu?!
raz do roku nam sie zdaza zbiorowe wejscie do weta i wtedy nawet on jest pod wrazeniem hihihi.
Dona bardzo nie lubi jezdzic i sie wcisnela miedzy siedzenia tak ze chyba se zebra odcisnela, zaplula mi dwa siedzenia dokumentnie.
Nikus tyz za bardzo nie lubi jezdzic ale zniosl to z godnoscia.
Borys byl tak zszokowany ze nie zauwazyl nawet zastrzyku a reszta to normalka.
za to jak to wecik nazwal" geriatria " byla bardzo zadowolona z przejazdzki , najmniej Gustaw bo ta raza wszystkie byly z tylu a nie na siedzeniach i malo widzial a jak juz chcial to musial stac na tylnich lapach.
no ja mialam radoche a one chyba tez jednak co prawda jak zwykle sie ucieszyly wysiadajac u siebie.
Dona wazy 32,5kg i jestem bardzo zadowolona bo jest wieksza dosc sporo od Tekli ale nie jest za ogromna a Tekla wazy 30kg ,Nikus 14kg zdaje mi sie ze mam psy w dobrej formie, Gustaw 12kg a Borys 30kg ale to i tak dla niego max

Posted

mie odda moj sprzet tego swiatla jakie bylo dzisiaj rankiem ale moze sobie wyobrazicie

a to wieczor z moim psem po szczepieniu

Posted

czyz ona nie jest slodka????

kochany nochal

nie mogalam sie oprzec mimo ze wiem ze bardzo kiepskie zdjecia

Posted

Qrcze, Gordon jak waży 9 kilo, to już się martwię, ze za dużo:crazyeye:

nakrzyczałaś na mnie, że Cię nie odwiedzam, to szybciutko przyleciałam:diabloti:
Fory obejrzałam, kawałek kurnika nowego podziwiałam, Twoją maszynkową poprawkę po fryzjerze też oblukałam, ostatnie zdjęcia, to u mnie czarna plama tylko, ale tak w sumie wszystko razem fajniutkie;-)
Dobranoc:hand:

Posted

loj tam nakrzyczalas jedynie delikatnie zasugerowalam-zaprosilam !!!!

No wlasnie caly czas nie wiem co ten moj Nikus jest, na minka za duzy a na sredniaka za maly , ale jest kochany i wiecznie straszliwie rozdart, bardziej ja jamnik a myslalam ze nie ma bardziej rozdartych psow od jamnikow hihihi

Kurnik kurzaste teraz maja pierwsza klasa z okanmi, z kaflami i wszelkimi wygodami dla pierzastych, bardzo go dobrze zaakceptowaly, wchodza do niego bardzo szybko i juz nie ma wewnatrz sprzeczek jak w poprzedniej budce.hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']
a dzis cale towarzystwo wladowalam do samochodu i zawiozlam na szczepienia, wiecie jak sie ludziska gapili na samochod z 5ma psami co to sie darly przez okna na kazdego w poblizu przechodzacego psa !!!
a jaka furore wywolalismy wysiadajac i idac do gabinetu?![/QUOTE]

chciałabym to zobaczyć :evil_lol:

a Niko to wg mnie ma jedno z rodziców mini a drugie srednie bo jest idealnie pośredni

Posted

[quote name='Tekla64']a to calkiem zle czy dobrze bo grama tluszczu ni ma?
no wiesz on to taka ogromna miniatura albo minimalny sredni
a o reszcie nic nie powiesz?[/QUOTE]

noo wiesz... moje mini ważą po 7 i 8 kg ... ;) a olbrzym Aron schudł mi ostatnio do 40 kg, całe życie było 43 - 44 kg, nigdy grama tłuszczu na nim nie było!

Posted

Wiitankoo ;-)
no towarzycho wygodnickie :evil_lol::evil_lol:..byle miekko pod doopencją hiihihih...to zupełnie tak jak moje kudły ;-)

a ja tak z inkszej beczki......
tera doczytałam ze masz agroturystke tak???? :crazyeye::crazyeye:jesooooooooo ale spostrzegawcza jestem normlanie :oops::oops: .....a z psami przyjmujesz gości czy niekoniecznie? bo przy tylu swoich to pewno dodatkowe obce to problem? ...tak se pytam z ciekawości :eviltong:

buziammm :loveu:

aaa chcialabym zobaczyc miny tych którzy zagladali WAM do auta w trakcie wetowej wizyty hihihih

Posted

Zuzolko z psami jak najbardziej ale jednak chetnie z takimi nad ktorymi panuja wlasciciele ze wzgledu na daniele i koty biegajace swobodnie, a moje czasem piknie akceptuja a czasem niestety nie ale tez mam wyjscie bo jakby co to jest kojec i mozna sie dogadac co do czasow spacerowania itd, ja wiekszych problemow z tym nie mam jesli goscinne psy sa normalne.

A MY DZIS MAMY SWIETO NIKODEM OBCHODZI DZIS SWOJE DRUGIE URODZINY:multi:

Posted

Nikus dziekuje,
sniadanko mial urodzinowe i zachowuje sie dzis jakby wiedzial ze ma prawo byc rozchachany az somy zdziwione bo malo kiedy taki az jest powazny chlopak juz hihihi