Tekla64 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> rudo-siwo-czarna Tekla " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a to mlody nochal Dona " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 maly nochalek Nikodem " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i rudy nochalek Gustaw " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 czasami sa chwile gdzie one wszystkie sa spokojne i nieruchwe " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> ale to sa ino chwile:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 a tego gosicia nie zapraszalam " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a on sie i tak rozgoscil i to jak widac na dobre bo sie nawet nie rusza czekajac na zdobycz Quote
eria Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 http://images8.fotosik.pl/467/6608f1f30f6435c9med.jpg cudnie razem śpią Quote
Tekla64 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 a tu prosze jak sie piknie prezentuje " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a taki widoczek mialam z samego rana!!!! jesien juz na calego " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a na sapcer nie wzielam kamery i nie porobilam tych wszystkich cudnych pajeczyn oszronionych w sloncu i tak by nie wyszly tak jak je widze:angryy: Quote
Tekla64 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 teraz juz sloneczko i kapiele w nim zazywane przez futra " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 " class="ipsImage" alt=""> a tak juz teraz wyglada widok z tarasu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> resztki lata w kolorach kwiatow co to w tym roku jakos marnie kwitly " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> wygrzewamy sie " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a coniektore to nawet sie praza " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 " class="ipsImage" alt=""> i nadal troche lata jeszcze " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Dona na tle begonii " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
NATKA Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Psie leniuchy kanapowe i podwórkowe słodkie ale całe stado wyczekujące pod furtką mnie rozbroiło, ich spojrzenie mówi samo za siebie :p http://images8.fotosik.pl/462/cfc5ce61e6c5a329med.jpg A król Maciuś to prawdziwy dostojny władca :lol: http://images8.fotosik.pl/462/411c0fe7f0dfa22amed.jpg Takie klimaty uwielbiam :loveu: http://images8.fotosik.pl/468/e5c6165ca9b746f9med.jpg Quote
M&S Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cześć:) Łał, ile pięknych zdjęć!!!!! A okolica bajeczna Quote
Tekla64 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 o wlasnie mnie poinformowano ze dzis imieniny ma Tekla !!! a tak co do Tekli: to cosik mi okulala , kiedys jak u nas nastala to nie wiedziala jak konmi postepowac no i, by wiele nie gadac to, zostala skopana przez Immera tak nieszczesliwie ze pogruchotal jej piete .po kuracji zostala w miare sprawna lapa ale zgrubialy staw i mysle ze teraz sie to zaczyna odzywac a poza tym to chyba tyz i przednia lapa, znaczy bark siada ale to mam nadzieje jest tylko wynikiem innego obciazenia i po lekach dojdzie sunia do siebie, ale do weta bede musiala sie wybrac i to szybko. Quote
Tekla64 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 ukradlo mi kure!!! znowu , a juz myslalam ze przegonilam tego lisa i jeszcze dzis doszlam do wniosku ze to jakis wielbiciel bialego, ostatnia biala kure mi zabralo. chyba wiecej bialych juz miec nie bede moze wtedy sie odczepi i znajdzie se inna zwierzyne, jest tyle myszy w polach. a dzis ide se do pralni a na klamce wygrzewala sie taka sliczna mala jaszczurka , nie wiem kto bardziej sie przestraszyl Quote
Tekla64 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 lezaly se wygodnie rozciagniete na wiekszej kanapie ino dwa Gustaw z Tekla, Dona chodzila, chodzila polozyla leb na Gustawie az w koncu Gustaw sie przesunal i zrobilo sie ciutke miejsca wiec sie wladowala " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a krolewicz sam rozciagniety i nie dopuszczajacy do wspolnego sypiania " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> to troche wolnego na kanapie to moje miejsce Quote
furciaczek Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 hahaha to faktycznie duzo miejsca dla Ciebie zostalo http://images8.fotosik.pl/470/e74bd67e932f03f6med.jpg Quote
Doginka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ale super fotkowa uczta:loveu: A najbardziej zachwyciły mnie daniele:loveu: Quote
M&S Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jakie piękne trio kanapowe:):) Szkoda kury...... Quote
NATKA Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Że też kanapa nie okazała się za mała hi hi :evil_lol: http://images8.fotosik.pl/470/e74bd67e932f03f6med.jpg Teklusi szybkiego powrotu do formy życzę, moje futrzate też dzisiaj trochę kulało na spacerze ale to chyba przez jakiś kamy albo cosik żle stanął bo jak szybko okulał tak szybko ozdrowiał na szczęście :p I kury szkoda ... :shake: A u mnie na osiedlu a raczej na łąkach przy osiedlu do kolekcji w składzie: jeże, wiewiórki, bażanty, sarny, zające, lisy - dołączyły dziki :crazyeye: Quote
eria Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 a dzis ide se do pralni a na klamce wygrzewala sie taka sliczna mala jaszczurka , nie wiem kto bardziej sie przestraszyl :evil_lol::evil_lol: to tak z okazji 1 dnia jesieni chyba :lol: i tak masz lepiej, ja wczoraj wychodzę z Foxi wieczorem na siq a tu przy samej klamce drzwi wejściowych olbrzymi czarny, tłusty pająk kątnik o taki: http://www.efotogaleria.pl/zdjecia/384.jpeg panicznie boję się pająków:shake: Quote
Recommended Posts