Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakie pol roku????? ostatnie zdjecia sa z 23.07 a bez zdjec sa ino dwie strony!!!!

Tokio byla u nas od 5mies i krotko robila Zabe, ale Donie jak widac nie chce przejsc, ale ona to tak bardzo czesto w tej pozycji przebywa.
Nikus w ogole tak nie robil a Ares tez nie wyczynial jak mu sie same lapy nie rozjechaly{ Ares to pies ziecia w tym samym wieku co Nikus i jakis czas za mlodu przebywal u nas}

Posted

no to fzis obfocilam wsie moje zwierzaki

" class="ipsImage" alt="">

Posted

wszystkie grzecznie a niecierpliwie czekaja az im sie otworzy furtkie na siwat

i se leze w sloneczku

Posted

a chlopaki tak przy okazji se trenuja wieczorkiem wczesnym

Posted

Pięknie tam u Ciebie :loveu:
Ach jakby miło tam teraz być...
Psy szczęśliwe, daniele też :D
ha, ale ile pracy w to wszystko trzeba włożyć, żeby tak super wyglądało
Podziwiam :loveu:

Posted

ależ piękna rogacizna!!!! o mamusiu!!!! umarłam... ja człowiek z miasta, co choć tękni za głuszą to tkwi w miejskiej dzungli i mnie takie widoczki radują :) ale jakie one mają cudne kropeczki!!!!!

Posted

Bonito
owszem teren mam ale czy wyglada on tak jak moglby lub powinien , tego taka pewna nie jestem chyba jednak za leniwa jestem , choc musze przyznac sie ze wiizzjjee mam jak bym chciala.

Jambi
rogate mnie tyz urzekly, choc to nie to samo co konie, ale male sa naprawde cudne zwlaszcza zaraz po porodzie jak udaja niezywe i dadza sie podejsc.

Weszko
a nie przyuwazylas zesmy sie zamkneli na malym pastwisku? i nie mial gdzie uciec , choc juz mialam taka wize ze sie bedzie usilnie staral przecisnac przez siatke, mysle ze jeszcze pare wiecej zdjec to by zaczal wprowadzac w czyn ten zamiar!
a z drugiej strony to go to tak bardzo stresuje ze juz mu dalam spokuj, mialam juz dokument ze jest, wiec odpuscilam bo chlopak wyzional by ducha zaraz za chwile, dziwaczne to jest ogromnie, najsmieszniejsze ze burze juz normalnie spedza na dworze ino czasem [zwlaszcza te dalekie, ktorych ja nie zauwazam ale satelity tv udowadniaja] to chce do domu, to z aparatami fot nawet komorkami , ma ogromny problem.
co go az tak pokrzywilo? nigdy sie nie dowiemy a szkoda

Posted

Tekla64 napisał(a):
Bonito
owszem teren mam ale czy wyglada on tak jak moglby lub powinien , tego taka pewna nie jestem chyba jednak za leniwa jestem , choc musze przyznac sie ze wiizzjjee mam jak bym chciala.

Dawaj więcej fot a nie marudz:diabloti: Jest tak naturalnie i bardzo mi się podoba :loveu:

Posted

Diis mam ino dw zdjecia , bo przyjechal Jasko i niestety wszystko inne bylo waznejsze jak zdjecia a musze tyz powiedziec ze mimo pieknych sytuacjii malowniczych ujec , nie daje rady zlapac wiele w tyn moj nie idealny obiektyw tego zespolu energii w postatci 19 mies wnuka , 16mies Dony prawie dwu letbiego Nikodema i reszcie statecznych [ znaczy juz leciwych 10 latkow Borysa, Tekli i Gustawa] a fafworytem Jaska jednak zostal nadal Gustaw , dizs nawet na pozegnanie dostal calusa w noc [ ale nie zdazylam cyknac]

i to sa jedyne zdjecia jak mam bo Jasko juz lecial dalej

Posted

no czas leci a Jaśko se rosnie
teraz juz potrzebuje ino dnia by sie znalezc w tej sforze, juz wie jak dac se rade miedzy olbrzymami , jak bronic sie przed ogonem Dony i jak skarmiac niechciane kaski a one wiedza ze go nalezy pilnowac zwlaszcza jak ma w lapce cos do jedzenia a czasem mu i kradna z tyc lapkow, najbardziej male czyli Nikodem z Gustawem.
Niko jest dla Jaśka za mocno energiczny i za kudlaty a olbrzymy za duze wiec ogromna miloscia obdarzyl Gustawa.
A Nikus tak bardzo by chcial sie z Jankiem pobawic, pobiegac, poskakac i najlepiej wszystko na raz.
Mysle ze na wszystko powoli przyjdzie czas , zwlaszcza jak Janko odrzuci uprzedzenia do mokrych i wlochatych brod hihihi

Posted

a teraz chwilea spokoju, psiska chyba sa deczko zmeczone i robia sobie sjeste