Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dalej nie wiem co to jest .... i meczy mnie to ale wazne ze ptaszydlo czuje sie calkiem nie zle i zjadlo duza ilosc dzdzownic, cale szczescie ze sie tym zywi bo tego mam pod dostatkiem ino kury sa zdziwione ze nie dla nich kopie

Posted

Ptaszek po wizycie u weta pozwolil sobie zejsc z tego swiata
jak sie okazalo to zostal przez cos zaatakowany rane mial od glowy po skrzydlo i jakies spore szkody w barku
chyba jednak dla dzikiego ptaka podroz samochodem i wrazenia wterynaryjne to jest duzo za duzo
szkoda
nie powinnam sie za nic lapac w tym roku
stanowczo

Posted

Cóż czasem trzeba się pogodzić z potęgą natury ale jednak zawsze warto próbować bo jest szansa.

Humor lepszy z nastaniem lepszej pogody? U nas znów strasznie gorąco i duszno - nie cierpię takiego skwaru. Czy nie może być normalnie?

Posted

dzis z rana po spacerze [ tak cos kolo 6ej] jak na termometrze bylo 20stopni w cieniu to takie dziwaczne skojarzenie mi do lba przyszlo.
sa takie miesa co to sie specjalnie mrozi by skruszaly , potem sie deczko pekluje w zalewie roznistej a nastepnie poddaje obrobce termicznej.
nie nie jest zle bo slonce robi swoje na nastroj za to pracowac mozna jedynie z rana , potem prazy a wieczorem zre co ino moze[ z owadow roznistych]
a fakt faktem czlekowi nie dogodzisz.
ale ja bym tyz tak wolala by sie blizej 20 trzymalo i ino w nocy popadywalo hihihi marzenie scietej glowy!!!!

Posted

To super że u Ciebie i zwierzyńca wszystko dobrze :multi:

Czytałam o ptaszku i z jednej strony szkoda że nie dało się go uratować, a z drugiej skoro miał taką ranę to ciekawe czy mógłby kiedykolwiek jeszcze fruwać gdyby przeżył ...

Pozdrowionka przesyłam bardzo słoneczne :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry :) zajrzałam dzisiaj do Was po raz pierwszy... jak tu ładnie! ile pięknych psió! ile fotek! podoba mi się :p

jestem co prawda dopiero na 2 stronie ale mam nadzieje nadrobić ;)

a to zdanie mnie powaliło:
[quote name='Tekla64'] Gustaw jest rudym synem naszego do lipca zeszlego roku wspanialego choc jak kazdy jamnik bardzo samodzielnego, upartego i chcacego wszystko zdominaowac, czarnego jamnika krotkowlosego -Mefista. [/QUOTE]

cóż za składnia:evil_lol:

Posted

Podzielam niepokój Erii i Doginki ! Tekla ! zjadły Cię komary, meszki czy woda zalała? My tu usychamy z tęsknoty, a Ty milczysz! DAJ GŁOS jak na wedza SFORY przystało. Mimo wszystko całujemy Ru-Bru i ja

Posted

witam witam

malo czasu i malo sil niestety, zyjemy wszystkie i schniemy na potege , po tym wszystkim od poczatku roku, teraz nas chce wysuszyc na amen.
az mnie sie nie bardzo chce pisac, rece mi opadaja,zdjec troche mam ale z innego aparatu i nie umiem ich zmniejszyc a na swoja kamere, ze tak powiem teraz nie bardzo po nikonie, nie mam ochoty.Dona jest w urojonej ciazy i ma dziwaczna faze akurat, Tekla cierpi z powodu upalow, Borysa wiecej nie ma jak jest [ chudnie chlop na potege] Niko jak to on zwlaszcza wieczoem aktywnieje a Gustaw dalej probuje zlapac co sie da, wiec normalka.
jak mnie minie moja dziwna faza zniechecenia zaczne sie odzywac .
zycze wszystkim milych wakacji

Posted

Kurcze to ja też mam taką fazę ;-) aż bałam się zajrzeć do CIebie, bo tak długo mnie nie było, ale widzę, że u mnie i u Ciebie tez stagnacja ;-)
Brzuch mi rośnie, a co za tym idzie i Antek, który kopie i męczy pozytywnie mamusię ;-)
Ledwo wytrzymuje te upały, stopy puchną i bolą plecy, już nie moge się doczekać października.
Czekam na nowe zdjęcia jak tylko przejdzie "faza" ;-)
Pozdraiwam