weszka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Uwielbiam takie "historyczne" zdjęcia! Przepiękna zdjęciowa opowieść :) Sporo psiaków się przewinęło przez Twoje życie. Piękne. Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 na dzis jestesmy w latach 80tych jutro moze uda mi sie pociagnac do wspolczesnosci hihihi Quote
zerduszko Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 http://images8.fotosik.pl/327/aaa89fbac861b576med.jpg ooooo Jaśko :lol: Quote
despera Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Świetny pomysł z tymi zdjęciami, coś wspaniałego! Bardzo podoba mi się Hamlet, mam podobne zdanie jak Eria jeśli chodzi o ONki:) http://images8.fotosik.pl/327/5eee55f1504115d2med.jpg rany, jaką ta sunia musiała mieć cierpliwość;) Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 jeszcze tylko ciutke z serii DZIECKO I PIES " class="ipsImage" alt=""> wlasnie na Kasce najlepiej sie probowalo pozbyc bolu dziasel, a ta cierpliwie wszystko znoslila " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i takim sposobem przechodzimy w lata 90te a dokladniej 92 Daszka i miot z Gaja " class="ipsImage" alt=""> a tu juz troche podrosnieta Gaja z Mamusia Dasza z Zabagna " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Despera ja w ogole uwazam ze boksery to najcierpliwsze psy swiata mimo ze sa okropnie zywiolowe to swietnie panuja nad emocjami a przynajmniej ja takie znalam ino ze teraz sie wiele pozmienialo jednak w psychice roznistych ras, Hamlet to byl tez wzor rownowagi. eeeh stare dobre dzieje i swietne materialy psie hihihi Quote
Figafiga Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 czy to nie jest mama Jasieńka??? bo strasznie podobna a z takim brzuchem niedługo ja będę z Negrą i....... zobaczymy w sobotę ;-) spacerować ;-) piekne zdjęcia...CHCĘ więcej!!!! Quote
eria Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 http://images8.fotosik.pl/327/aaa89fbac861b576med.jpg ja też zauważyłam ogromne podobieństwo do Jaśka !! Quote
zuzolandia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 http://images8.fotosik.pl/327/0306faa56f09411fmed.jpg boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz co za pysiooooooooooo ....na widok faflunow mieknie mi sercee.......:loveu::loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/327/a8299b2176aedab8med.jpg pieknyy .......taki dostojny ........ swietna ta wycieczka w przeszłosć......świetna....... :multi: Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 to jest mamusia Jaśka ale ja az takiego podobienstwa nie widze hihihi a za faflami bardzo tesknie.... mam nadzieje ze kiedys moze a dzis bym chciala juz w zasadzie przejsc do krotkiej historii wiejskiej ale juz historii Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 mlodziutki Immer nastal u nas a u gory juz starszy on ci " class="ipsImage" alt=""> taki byl szczesliwy ze swobody " class="ipsImage" alt=""> na pierwszym planie Luna z Legionem a powyzej latajacy Immer " class="ipsImage" alt=""> maluski Legion i pierwsze spacery " class="ipsImage" alt=""> Luna a z tylu troche duzego juz Immera widac " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 tak sie czas spedzalo " class="ipsImage" alt=""> "powiedz koniowi on ma duzy leb to przyjmie" - Luna miala naprawde duzy leb " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> na gornym zdjeciu karmie naszego Kube [ sroke wychowywalismy i fajny byl ale marnie skonczyl] " class="ipsImage" alt=""> ponizej Ada i jej ulubione zajecie , zakladanie sobie opony i zabawa z nia Ada z pieciotyg Mefistem , ojcem Gustawa " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Ada i Mefisto " class="ipsImage" alt=""> tak Mefisto do nas przyjechal z Rybnika " class="ipsImage" alt=""> zima koniska tez mialy radoche a psiska tez " class="ipsImage" alt=""> tu juz urosniety Mefisto i malutki Gustaw " class="ipsImage" alt=""> Gaja i Gusia ostatnia z Zabagna " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 jedyne szczeniaki Ady " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a tu moja porazka.... nawet sie nie zorientowalam ze Gaja jest w ciazy i mielismy ogromna niespodzianke na swieta jak urodzila a juz wiekowa byla i miala tylko jednego za to ogromnego " class="ipsImage" alt=""> 13letnia Gusia zaadoptowala malucha i byl to chyba jedyny szczenior z dwoma matkami co to za mocno sie nie tlukly miedzy soba o niego " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Mefisto z Feliksa " class="ipsImage" alt=""> Mlodziutka Keja " class="ipsImage" alt=""> z Mefikiem " class="ipsImage" alt=""> a tak potrafila Gaja wykorzystywac swoj wiek i mlodsze pokolenie[ zimno bylo a pod lapami ino beton] " class="ipsImage" alt=""> Bosman, tyn co se po5latach zaczal calej wsi noca pilnowac " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 " class="ipsImage" alt=""> Bosman z Mefikiem " class="ipsImage" alt=""> a to druga moja wpadka Bosman i Keja dorobili sie takich oto " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> no i pojawila sie Tekla " class="ipsImage" alt=""> no i ta co poszla se za zwierzyna ....i nie wrocila " class="ipsImage" alt=""> mloda Tokio Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 koniec rertospekcji! kapiel kurakow " class="ipsImage" alt=""> tak sie zakonczyla kapiel " class="ipsImage" alt=""> no i se poszly " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a to te drugie ciut mlodsze " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 " class="ipsImage" alt=""> a to moja radocha " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> DONA Quote
weszka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Kolejna porcja cudownych wspomnień :loveu: Ileż tego zwierzyńca w twoim życiu było :crazyeye: No ale o to że byłaś pseudo-hodowcą to Cię nie podejrzewałam :diabloti::eviltong::D Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 a ty masz w 100% racje !!! wyprodukowalam lacznie 11 sztuk nielegalnych 6 Adowych 1 Gaii i 2 Bosmanowo-Kejowe ale zadbalam by trafily w dobre i odpowiedzialne rece i poza jednym co to odebralam i znalazlam innych wlascicieli, maja sie [ lub co niektore niestety juz nie] calkiem dobrze no w zasadzie tlumaczy sie ino winny a ja sie czuje winna ino spadkowi czujnosci i nadmiernej rutynie, pysze i zbyt wygorowanemu mniemaniu o sobie. mea culpa ps tak naprawde ja uwielbiam miec szczeniaki i tesknie za nimi , ino wiem jaki to problem dobrze je sprzedac i to mnie powstrzymuje teraz ale szczeniory to cus piknego Quote
eria Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 http://images8.fotosik.pl/328/18554e6524556e51med.jpg Bosman taki jest bardzo w moim typie:loveu: Quote
Tekla64 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 no Boss byl zywym 50kg srebrem, tak w ogole to kudlaty cielak ale wiedzial jakie jest jego zadanie, ino potem zaczelo mu sie nudzic u mnie, i wylazil [ nie skakal ino lazl] przez kazdy plot Quote
Doginka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Madziu, obejrzałam wszystkie foty i powiem Ci, że są rewelacyjne - maja duszę, historię i klimat:loveu: Quote
Figafiga Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Miło się ogląda sforę ;-) a ja nie śpię od 3.30.....tak jakoś i myślę o pewnym fakcie...dwóch faktach, a jeden to Łódź. Quote
Tekla64 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 wiem wiem jak to jest!!! nie powstawialam wszystkich naszych koni i kotow i rybkow [ jak je mialam cudne i kolorowe nim ich niestety po tylu latach nie wytrulam a moze to nie moja wina , nie jestem ichtiologiem ] ani mniejszych ptakow[ kanarkow , papugow roznych] bo tego tez sie troche przewinelo ale ciezko jest ten album skanowac moze kiedys jeszcze mnie najdzie. Quote
Recommended Posts