NATKA Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Raz na wozie ... http://images8.fotosik.pl/324/af5bb1dee4e05c81med.jpg ... raz pod wozem hi hi :evil_lol:;) http://images8.fotosik.pl/326/d75f57d791130a54med.jpg Fajnie tu wyszedł :p http://images8.fotosik.pl/326/f87787c51194825amed.jpg Quote
Doginka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 masz nowego szczeniaczka:hmmmm::loveu: http://images8.fotosik.pl/326/f87787c51194825amed.jpg Ale on tu cudownie wyszedł - jak maluszek 3 miesięczny:lol::loveu: Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 a wiesz ile piachu mam w domu po tych zapasach?! hihihi Quote
Doginka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Piach piachem - ja mam nadzieję, że nie masz wielkiej wody;-) :hand: Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 na razie jest oki poza wod z nieba ja se lezem w ujsciu Warty [20km] i cale szczescie mam po obu stronach wielkie poldery co to mase wody moga przyjac i z Odry i z Warty ale czasem wylewa nasza lokalna Lenka [150m ode mnie ] ale cale szczescie nie siega naszej wioski bo my sa sporo wyzej za to Slonsk 6km od nas, czasem zalewa wlasnie ona. my jakos te fale przezyjemy mam nadzieje [ tamta duza powodz tyz bez szwanu przezylismy] Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 nie ma swiezych zdjec !!! ale dzis sie chyba czegos nauczylam i jak sie spodoba to moze bede czesciej cos takiego robila?! to jest Dasza, bokserka wspaniala towarzyszka i super sunia corka mojej pierwszej super bokserki Kaski " class="ipsImage" alt=""> a to ostatnie szczeniaki Daszenki i trzymam spiaca Gaje " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 a to jest Ada ,super pies niezmordowany w dzialaniach " class="ipsImage" alt=""> takie szczeniaki tez mialam " class="ipsImage" alt=""> na pierwszym planie Teodor[ wpadl pod samochod ] " class="ipsImage" alt=""> czekam na opinie czy chcecie troche mojej historii poogladac??? posiadlam chyba umiejetnosc skanowania zdjec i wklejania ich tu to moge to wykorzystac Quote
Doginka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dawaj, ja chętnie pooglądam te kluchy malutkie:loveu: Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 no to wykorzystam to czego sie nauczylam i troche starszej historii wstawie to Tarzan pies z ktorym sie mniej lub bardziej wychowalam " class="ipsImage" alt=""> a to sa pierwsze szczeniaki co to bylam przy porodzie i az do ich sprzedazy, szczeniorki dobermanki Kamy " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> to jest Figa Zimny Zdroj, pierwszy rasowy pies w moim rodzicielskim domu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 taka wlasnie byla , i pasuje powiedzenie jak trwoga to do... a potem potrafila mnie uzrec " class="ipsImage" alt=""> to sa pierwsze szczeniaki Figi i to na nich sie uczylam co i jak " class="ipsImage" alt=""> a to jest maly Baton , trzeci miot Figi " class="ipsImage" alt=""> ktores ze szczeniat Figi [ nie mam zapisane co to za miot " class="ipsImage" alt=""> i zwyciezca Baton w1982 " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Baton reproduktor " class="ipsImage" alt=""> Hamlet Zlota Kotwica i ja w Chorzowie na mistrzostwach Polski Psow Obronczych " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Hamlet wspanialy pies i niepowtarzalny charakter " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a to juz swieta trojca Hamlet ,Figa i Kaska " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 " class="ipsImage" alt=""> Kaska Gracjioza Gdaniensis , Hamlet Zlota Kotwica i Figa Zimny Zdroj " class="ipsImage" alt=""> nie ma to jak pospac na plazy " class="ipsImage" alt=""> Kaska " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
eria Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ale fantastyczne zdjęcia ! Uwielbiam takie oglądać !!! Dawaj więcej ! Jestem zachwycona !! A Hamlet to taki wzór owczarka dla mnie :loveu: piękny mocny zwierz , a nie takie kaleki jak teraz z biodrami przy ziemi....:-( Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> tak wlasnie Kaska najchetniej schodzila z rigu, bardzo nie lubila sie wystawiac " class="ipsImage" alt=""> a tu jako ciotka dla malych jamnikow " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 A TO JUZ WLASNE kASKI SZCZENIORKI " class="ipsImage" alt=""> taki klusek prawie zaraz po urodzeniu " class="ipsImage" alt=""> a tu juz troche starsze " class="ipsImage" alt=""> bokserki z Szymonem[ kociskiem] " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
malawaszka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 wow Magda jestem pod wielkim wrażeniem! Kawał pieknej historii!!!!! :mdleje: Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 a teraz cos z rodzinnego zycia i beda zdjecia DZIECKO I PIES[Y]:lol: " class="ipsImage" alt=""> Kaska sama bedac matka najszybciej zalapala " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 zyczenia gwiazdkowe " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> to byly wspaniale czasy i wspaniale psy ,nigdy tak naprawde nie odejda ode mnie Quote
Cavy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ale fantastyczne zdjęcia! Bardzo przyjemnie się takie ogląda ;-) http://images8.fotosik.pl/327/0306faa56f09411fmed.jpg Ale słodkie to jest :loveu: Quote
Recommended Posts