Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

" class="ipsImage" alt="">

i to tez nie wiem co to jest ani szczerze mowiac jak bedzie wygladac jak juz calkiem zakwitnie

i on jeden tez juz se kwitnie

a to jednak moj najpiekniejszy kwiatuszek

no i fioleczki se juz tez na calego kwitna

Posted

dalszy ciag zdjec ino panienek

Posted

no patyczkiem moge sie tez troche pobawic

a tak wygladaja moje listki na bzach

Posted

a co mam pokazywac?!
sfiksowana seksualnie olbrzymke i napalone bezjajowce?

no w zasadzie chlopaki wszystkie wyladowali w kojcu a suka stoi przed czesem se pokopie w moich kwietnikach majac nadzieje ze sie dokopie do nich.
chcialam zrobic zdjecie Nikusiowi bo spokojnie mogalaby to byc piekna reklama opuszczonego psa w schronisku , ta kufa wcisnieta w kraty siatki , ten wzrok gleboko rozczarowanego zyciem , ludzmi , losem wrecz zdruzgotanego psa. ale jak podchodzilam z kamera to od razu wstepowala nadzieja i nic z bidulka i reklamy hihihi
mamy sie tak ogolnie calkiem dobrze ino troche nerwowo

Posted

Żeby Wam poprawić humor donoszę, że w centrum miasta udało mi się uratować życie najpiękniejszego dzięcioła, Leżał na chodniku w kałuży krwi z dziury pod okiem, która mieszała się z kolorem czerwonych piórek przy policzkach. Dzięki pomocy straży miejskiej pta szek trafil do ptasiego azylu i ŻYJE!

Posted

no brawo!!!
dzieciolki pikne sa i warto je ratowac, ciesze sie i mam nadzieje ze wypuszcza na wolnosc jak juz dojdzie calkiem do siebie.
u nas dzis burza byla , i slonce tez i grad i slonce i zimno i w ogole malo co ciekawie.
Duzy kur wywalil z zycia kurzego stada malego kura[ odbija se dotychczasowe baty od liliputa ] wolno mu ino nocowac w kurniku!

Posted

zapraszam
a stado sznupow sklada sie ino z trzech egzemplarzy, marzy mnie sie jeszcze sredniak i olbrzym p/s ale to moze kiedys
bo coraz bardziej sie do sznupow przekonuje ze to sa psy dla mnie!
bardzo pieknie mi sie z nimi zyje .moze jeszcze kiedys bedzie bokser do sznupow ale nie robmy za wielkich planow