Tekla64 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Witam Ru-Bru i juz odpowiadam Hubert jak wszystkie moje koty , zyje sobie wlasnym calkiem niezaleznym zyciem i tylko tak naprawde naleza do mnie w okresie mlodosci, zwlaszcza kocury!!!! te czym starsze tym bardziej niezalezne i swobodne , zjawiaja sie najczesciej zima na dluzej, do zarelka [co to jest regularnie rano] jesli chca pieszczot albo sa ranne po bojach czy innych nieszczesciach. Kocury mnie nauczyly ze potrafia nie zjawiac sie i po miesiacu lub nawet wiecej ale w koncu sie zjawiaja az niestety przychodzi taki moment kiedy juz sie nie zjawiaja. Hubert to byl taki koci ewenement, strasznie dlugo mialam wrazenie ze on sie czuje pitbulem, chodzil z nami [psami] na spacery, reagowal na gwizd i na wolanie jak pies [czasem bywal szybszy niz one] nie bal sie zadnego kundla ani zadnego czleka , wiedzial ile jest wart ale mysle ze hormony zwyciezyly i za mocno zasmakowal w panienkach co go chyba w koncu zgubilo. No suma sumarum Hubert wiecej sie nie pojawia a strasznie za nim tesknie, ale tak to juz u mnie jest z kocurami, pewnie rudy tyz tak mi zrobi buuuu.ostatnio jak go widywalismy to sie mocno zadomowil u naszych sasiadow z drugiego konca wsi ale sie zjawial chociaz pokazac ze jeszcze o nas pamieta. O hubercie mogalbym wiele jeszcze napisac ale to chyba nie o to chodzi by tutaj opisywac charaktery kotow szczegolowo,powiem tylko jeszcze ze Hubert mial straszliwie dlugi ogon z ciut dzluzszym wlosem a sam wlos w ogole mial przecudne aksamitny i byl wspanialym kotem , ktoryms z rzedu i kazdy byl ciekawy z zupelnie innych powodow a wszystkie sa kochane kiedy tylko tego chca. dzieki za komplementowanie Jaska , mnie sie jego relacje ze sfora tez podobaja zwlaszcza ze nie ma ich za czestych ani za dlugich i mam nadzieje ze czym starszy bedzie tym corazz ciekawsze beda te relacje i beda sie zmieniac na lepsze i bardziej zajmujace przyjaznie.Tekla tyz jest bardzo dojrzala ale chyba jednak bardzo zazdrosna i dlatego nie bardzo czuje miete do Jaska ale poczekajmy jak Jasko nauczy sie je pokryjomu i nie tylko dozywiac hihihi wtedy beda wszystkie wielkimi przyjacielami Jacha.:lol: Quote
NATKA Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Piękne te roślinki budzące się do życia :loveu: Tekla czy mi się wydaje czy on zaczął pozować do zdjęć :razz:;) http://images8.fotosik.pl/249/21fa0d0580dc5f2amed.jpg http://images8.fotosik.pl/249/af9d8020e7fa98fcmed.jpg Psiska wykopaliskowe są świetne, a Dona ma nieziemsko obrośnięte łapiorki:crazyeye::p Quote
Tekla64 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 a co ty Natka , tam za mna bylo cos ciekawego ino sie leciec nie oplacalo bo juz byl lekko zajechany, hihihi Lapkami Dony mamy sie zajac [podciac ] ale nie wiem czy w ten weekend sie uda, bo innej pilnej roboty huk wiosennej!!! ale fakt wlos na lapach i firankach ma obfity zwlaszcza jak sie porowna do Dony Tekle czy Nikusia co to maja skape owlosienie ale za to sztywne. zawsze jaest cos a czegos nie ma, chyba zeby z wielu psow zlepic tego idealnego ale tak sie nie da i dobrze bobysmy nie rozroznili swego wlasnego i trzebabby sie zdac na samego psa co to do nas wroci! hihihi wczoraj jeszcze nie mialam a dzis juz mam swoje krokusiki i wsio goni teraz w gore na gwalt!!!! i dobrze bo juz mi sie chce swiezej zieleni!!! Quote
NATKA Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 A ja się już łudziłam, że z Niko się fotomodel zrobił hi hi :evil_lol: Co do Dony to ja jestem ciekawa jakby ona wyglądała jak by w ogóle nie była obcinana - pewnie niezły niedźwiadek by się z niej zrobił. Co do tego idealnego psa to masz racje ja np. chciałabym żeby futrzaty miał troszkę dłuży włos ale z drugiej strony wszystkie szpikulce, które miałam okazje poznać albo widzieć na wystawach z dłuższym włosem mają całkiem inną strukturę kudełków - już nie tak łatwą do pielęgnacji. Cóż tak jak mówisz wszystkiego mieć się nie da ;) Quote
Tekla64 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 mam okropnego dola!!!! i na to pare takich " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 a to te bidaki calkowite co to spod kamieni sie wylaniaja a watle a malutkie takie " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
zuzolandia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 http://images8.fotosik.pl/254/fc2aaaf3f74f7f18med.jpg ooooooooooo a moje jesio nie wylazły:placz: tzn kielkują ale kffiatow jesio ni ma..... Witankoo i wspolczuwam utraty....wiem jak to jest .....obecnie co innego zgubilam ale to co Tobie teraz :angryy: mnie sie również w niedalekiej przeszłosci przydarzyło....a te załatwianie potem......masakraaaa..... buziam mocniusio i wiosennie kofana :loveu: Quote
eria Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 http://images8.fotosik.pl/254/fc2aaaf3f74f7f18med.jpg ale sliczne! wyszła Ci ta fotka!! Quote
taxelina Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ale u Was wiosennie!! Nasza galeria tu jest ponownie otwarta - zapraszam do komentowania :D Quote
Tekla64 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 a dzis sie wybralam na polowanie na zurawie , no i oczywiscie nic z tego ale mam pare takich rannych zdjec, prawie zimowych " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 bo u nas byl przymrozek i zbielilo znowu wsio ale nie na dlugo bo slonce swieci " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> tak wyglada spacer Borysa jak mam kamere ze soba " class="ipsImage" alt=""> dostal wyrazny rozkaz przjscia do mnie " class="ipsImage" alt=""> ta panienka za to wynagrazdza mi panike Borysa " class="ipsImage" alt=""> Quote
zerduszko Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ale Dona kudłata, natura ją szczodrze obdarzyła włochami ;) Quote
malawaszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 rany ona jest piękna piękna piękna!!!!!! Quote
eria Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 http://images8.fotosik.pl/257/8f10d5b921a738aamed.jpg mmmmmmiodzio Ci się ta fotka udała!!!!!!!!!!! Quote
weszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='eria']http://images8.fotosik.pl/257/8f10d5b921a738aamed.jpg mmmmmmiodzio Ci się ta fotka udała!!!!!!!!!!! Oj tak! Cudna! I wiosenne kwiatuchy też śliczne :) Quote
Ru-Bru Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 RU-Bru aż trudno uwierzyć, pięknie choć zimowo, a u nas było w południe +15, a może więcej i niebo bezchmurne. Jeszcze zdołałam na swoim osiedlu pioprzycinać nasadzenia żywopłotow, aby nie sterczały badyle, lecz sadzonki się rozkrzewiły. Wegetacja dopiero się zaczyna. Quote
Tekla64 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 dzis nie bylo przymrozka ale za to bardzo swieze powietrze. zurawie sie darly jak opetane ale do zdjecia nie wyszly " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> jaka szybka jstem .... jak wicher " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> no to co ? konczymy na teraz i idziemy szamac??? " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 ja tez jestem juz glodna i gotowa do michy wrocic?!!! " class="ipsImage" alt=""> nooo hura idziemy jesc!!!! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> teraz juz prosto do domu " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 " class="ipsImage" alt=""> za plotem Mcius sie nam przyglada, a i daniele juz zaczynaja wiosennie wygladac czyli linieja " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
weszka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Piękne masz to stado! Ta fotka http://images8.fotosik.pl/258/3842e93878aa9cbcmed.jpg słodka :) Quote
Tekla64 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 tak dzis wygladaja holenderskie krokusiki " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a tak wyglada przeijajacy sie pak zoltego krokusika " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts