Doginka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Madziu, ja o tej porze, to przekręcam się na drugi bok:lol:, a Tobie zachciało się te foteczki czynić:loveu: Dzieńdobry:hand: Quote
Doginka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Madziu, ja o tej porze, to przekręcam się na drugi bok:lol:, a Tobie zachciało się te foteczki czynić:loveu: Dzieńdobry:hand: Quote
Tekla64 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 a taki gosc mnie nawiedzil ,a w zasadzie moj plot i moje podworko, kole 10,30! szukala tych nornic czy moze kretow co mi dewastuja trawnik w poszukiwaniu cebul tulipanow i innych wiosennych kwiatow. BYlam zachwycona jak ujrzalam te pustulke na moim plocie " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i to juz bylo za blisko dla mego skrzydlatego goscia wiec.... " class="ipsImage" alt=""> Doginko... tak jakos mnie sie porobilo na tej wsi a ze juz wczesniej sie jasno robi to i moje zwierzaki zaczynaja zyc wczesniej a co za tym idzie ja w zasadzie nie mam innego wyjscia i tyz musze zyc wczesniej, ale jak zwykle w zyciu wszystko ma dobre i zle strony, chodze spac z kurami hihihi Quote
Tekla64 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 a takie to se zabawy z tym programem do zdjec robie, ino caly czas nie wiem czy w dobrym kierunku se ide " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> ale moze kiedys w koncu dojde o co tu chodzi cosik znowu nie lubi mnie dogo:diabloti: Quote
Ru-Bru Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 A ja nowa, kłaniam się wszystkim miłośnikom sznaucerków maści i wielkości wszelakiej, a cudnych zawsze. Wasze radości przedwiosenne chyba przedwczesne, właśnie obejrzałam prognozy - w weekend zapowiadają zawieje i śnieżyce dostarczone przez front o wdzięcznym imieniu IZYDOR, mróz też oczywiście. Cosik nam ta zima upierdliwa - mówiąc po poznańsku, choć obecnie ja nie stamtąd. Pozdrawiam najserdeczniej Gustawa Dostojnego . Cieszę się, że nareszcie został w całej swej krasie i dostojeństwie pokazany. Ru-Bru Quote
Tekla64 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 a ja cie serdecznie witam w naszej sforze!!! ja tylko pisze co widze i slysze na polach zaraz za mna, podczas rannych spacerow a i to co mnie sie w ogrodku dzieje , nie chce pretendowac do miana zwiatuna ino moze troszeczke juz zaczelam zaklinac ?! bo tak szczerze mowiac mam dosc zimna i tego bezkoloru za okanmi !!!! MNIE SIE CHCE SLONCA CIEPLA I SOCZYSTEJ ZIELENI ZE WSZYSTKIMI KOLORAMI WIOSNY MNIE SIE CHCE WIOSNY~!!!!! a Gustawa co jakis czas udaje mi sie zlapac w ten moj kadr!!! moze nie tak czesto jak sznupki ale jednak nie tak malo jak Borysa zapraszam czesciej Quote
Tekla64 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 dzis mi sie w koncu udalo ale ino jedno i tylko takie " class="ipsImage" alt=""> w brew pozorom szybko leca te gesi a moge zlapac tylko te co w miare nisko leca najwazniejsze ze mi sie udalo i moge wam pokazac ze naprawde leca Quote
halgre Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 http://images8.fotosik.pl/239/796f351198b8f9f2med.jpg - suuuuper fota ! ****************************** [SIZE="3"] [FONT="Courier New"] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] Quote
Cavy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Witamy pierwszy raz chyba. :hand: Super zdjęcia ptaków, mi się NIGDY nie udaje zrobić WZGLĘDNEGO zdjęcia, a co dopiero, żeby wyraźnie było widać dziób, czy coś. :mdleje: http://images8.fotosik.pl/239/cb954196df34d278med.jpg to mi się bardzo podoba. :cool3: Quote
Doginka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Tekla64 napisał(a):... MNIE SIE CHCE SLONCA CIEPLA I SOCZYSTEJ ZIELENI ZE WSZYSTKIMI KOLORAMI WIOSNY MNIE SIE CHCE WIOSNY~!!!!! Przyłączam się do Twego chcenia;-) Pustułka cudo, a i gąski widzę wreszcie upolowałaś:loveu::crazyeye: Quote
eria Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 sypnęło śniegiem !!!!!! w dużej ilości !!!! :(:( Quote
Cavy Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 eria napisał(a):sypnęło śniegiem !!!!!! w dużej ilości !!!! :(:( U nas to samo, i ciągle sypie, a ja mam już serdecznie dość tego śniegu, od października on jest. :-( :-( Quote
eria Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 a wczoraj się cieszyłam że na polach w stałym miejscu wychodzą już maleńkie łodyżki krokusików....a dziś przysypało w nocy :( Quote
Tekla64 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 u mnie tez teraz zaczelo troche sypac drobniutko!!!! i nie ma sloneczka no i mroz zelzal, zurawie sie rozdarly okrutnie bo ciutke cieplej! pustulka chyba zacznie moje podworko czesciej odwiedzac albo taka posucha w myszach na polach , dzis tez byla ale nie dala se zdjecia zrobic. ale dla krokusikow i nie tylko lepszy snieg jak sam mroz!!! pod sniegiem beda se spokojnie i calkiem cieplutko rosly a mrozy wysuszaja i wymrazaja . ale zrobie dzis zdjecia przebisniegow u sasiada bedzie znowu troche radosniej !!! Quote
Cavy Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 MI stokrotki umroziło w ogrodzie, a już tak biało zaczynało być miejscami a o zielonej, ładnej trawce już nie wspomnę, a tu -18* w nocy i z powrotem zima. :mdleje: Quote
Tekla64 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 ale pomyslcie se jak juz odpuszcza mrozy .... jak to wszystko buchnie ... jak wsio ruszy do zycia!!! ja widze ze te wszystkie paki na drzewach ino czekaja az bedzie lepiej az beda mialy warunki .. i mysle ze ta raza wiosna naprawde buchnie , wszystko na raz sie obudzi do zycia i zacznie na akord nadrabiac czas zamrozony!!! ino doczekac tego Quote
Cavy Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ja już nie mogę się doczekać pąków na drzewach i łąk pełnych w przeróżne kolorowe kwiaty. :p Quote
NATKA Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wow ale Ty masz tam fajnych gości - i super pokombinowała z programem :lol: http://images8.fotosik.pl/239/cb954196df34d278med.jpg I ta focia też super :cool2: ja jak kiedyś byłam z psem na spacerze to też leciał klucz gęsi całkiem niziutko ale taka była mgła, że nic mi aparat nie uchwycił :cool3: http://images8.fotosik.pl/239/796f351198b8f9f2med.jpg Quote
Doginka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 W Wawce na całe szczęście śniegu nie napadało na nowo, ale niestety moje psiaki są wyskubane na łyso i muszą chodzić w kubrakach, a one tego strasznie nie lubią. Komicznie to wygląda jak Gordon zamiata w różne strony tyłkiem i próbuje zrzucić ubranko:roflt: Wiosna ma być dopiero od połowy kwietnia:-( Quote
agbar Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 A umnie juz wiosna byla...juz pukala do drzwi...a dzis rano....snieg:mdleje:... nie nadrabiam,nie ma mowy,nie wiem o co kaman ale mam nadzieje,ze wsio ok:-) Quote
Tekla64 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 a tu ciutke domowych zapasow! bo jak nie na dworzu to cwicza w domu a co " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Dona nie moze sie zdecydowac czy obrabiac z Tekla Nikusia czy zajac sie Gustawowa pileczka Quote
Tekla64 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Gustaw sie pieknie bawi wszystki ale w zasadzie chodzi mu o zezarcie wszystkiego na drobno " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> za to Dona sie bawi dla zabawy pileczka , i cudna jest w tej zabawie Quote
Recommended Posts