weszka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Piękne wiosenne kwiatuchy! Od razu człowiekowi lepiej. No i psie zdjęcia w słonku też lepiej nastrajają. Dona już taka dorosła pannica - pięknie pozuje i w ogóle jest cudna :) Quote
Doginka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='eria']Doginka, to po prostu słonko sprawiło,że Tekla ma lepszy nastrój, a to z kolei sprawiło,że fotki są ładniejsze :) Ja jak się do focenia 'zmuszam',żeby coś wkleić to nigdy to nie są ładne zdjęcia, ale jak idę na spacer naładowana fotograficzną energią :D to co innego ![/QUOTE] Oj prawda, nastrój do fot baaaaaardzo potrzebny - ja mam zimową depresję, bo juz za długo na śnieg patrzę::baddevil: Quote
Tekla64 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 witam takim nie jakim dzionkiem , ani to wiosna ani zima , zimno jest , jakies biale lezy i czasem pada ale i slonce czasami swieci, skorzystalam i mam trochu zdjec ten znowu zobaczyl ze mam kamere i wial jak tylko szlo " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 a kolezenstwo dzis w calosci ma bardzo dobry humor!!!! baby chyba sie ciesza na" dzien kobiet "hihihi " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> nie wiem co ona by tak naprawde zrobila bedac w zagrodzie razem z tymi dwoma panami?! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 a tu mozecie sobie zobaczyc jak dobry humor ma dzis Tekla!!! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 a tylko tyla z pozowania nam dzis sie udalo zrobic " class="ipsImage" alt=""> bardzo sie spieszyli do zabawy " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Tekla zaczela mnie juz martwic ale dzis byla znowu soba!!! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 a szalaly tak pieknie ze az szkoda bylo konczyc ten wypad na wieksze polacie " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 pieknie sie bawily, szkoda ze moje zdjecia sa ino takie " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a na zakonczenie wypadu pod brama czekala na nas taka sasiadka z naprzeciwka , przytylo sie suni przez te zime i zmeznialo, mlodziutka jeszcze strasznie jest " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 sunia chyba dala w dluga z kojca i przyszla sie przywitac, jak kazdy tego typu mlody zalizaloby swiat na smierc " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 sloneczko wlasnie kloni sie do zajscia, cala biel dzis mimo lekkiego mrozu zabralo ze soba, chmury jakies sie klebia na niebie a ptasia malizna daje taki koncert ze az sie chce postac i posluchac.... poszukac oczami co i gdzie tak nadaje w gestwinie sliwek kryje sie jakies stado malutkich krzykaczy, wysoko na topoli zebraly sie panie kosowe i nadaja ile maja pary w plucach, u sasiada w drzewach owocowych cos tez glosno daje znac ze tam jest.... szkoda ze nie umiem wam tego przekazac. Mimo ze zimno i ze jeszcze pada czasem to wiosne sie juz czuje wsrod calej tej gromady. BYLE DO CIEPLEJSZYCH DNI Quote
Doginka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Zazdroszczę Ci tego czucia wiosny;-) Ja jakoś strasznie marznę ostatnio i nie mam takiego optymistycznego nastroju jak Ty:shake: Ale foteczki jak najbardziej radosne:loveu: Quote
Tekla64 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Nic dziwnego ze marzniesz!!!! dzis przed 6ta bylo -10 ale w ciagu dnia sloneczko robilo co moglo by dogrzac swiat, ciezko jakos to idzie ale jednak ptaszyna drze sie, kury chca na gwalt siedziec na jajkach, tulipany i krokusy mimo mrozu wylaza z ziemi .... nie nie da sie inaczej powiedziec jak to ze przedwiosnie juz napewno jest a wiosna czeka gdzies za progiem byle sie w koncu zima z nami pozegnala bo chyba troche sie zasiedziala no nie??? ja jej juz mam definitywnie dosc!!!! Quote
zuzolandia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Doberek...u nas tez sloneczniee ale cholira mrozno...sprawdzałam na dzialce jak kwiatki ..i zaczynają wyłazic takie tyci tyci są ale moze do 2 tyg pokazą sie juz kolory hihiihihi wiosna potrzebna na juz ...bo ja zaczynam dostawac paczki z zamowioną zielenizną krzaczastą do ogródka hihih i kopac w ziemi juz mi sie chce..... buziam mocnooo ! Quote
Tekla64 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 troche zdjec o zachodzie ale jeszcze przy sloneczku moj waleczny lilipuci kogucik " class="ipsImage" alt=""> a tak teraz wyglada Championka " class="ipsImage" alt=""> krol macius z jednym ino przybocznym " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
zuzolandia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 http://images8.fotosik.pl/238/bc607ee0378c97e4med.jpg pikne te rogaczeeeeeee .... Quote
Tekla64 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 nadal Krol Macius " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> no tyn bidny przyboczny ma sie czasem z pyszna , ale tak w ogole to mu ino gupoty w glowie " class="ipsImage" alt=""> a Dona by chyba chetnie z nim poganiala ... tak na maksa " class="ipsImage" alt=""> one za to chyba co innego by z nia zrobily " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 " class="ipsImage" alt=""> sznupki jak to sznupki nie wazne w jakim wymiarze " class="ipsImage" alt=""> i jak zawsze konczy sie zapasami " class="ipsImage" alt=""> a Tekla ma nadal dobry humor [ co mnie bardzo cieszy] " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i wiecie ze one moga tak dlugo.... az dziwie sie Quote
Tekla64 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 bardzo mi sie podoba Dona w ruchu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> tu mi sie trafilo ... postal chwilke w bezruchu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> no i na mieleniu kory skonczylismy przedwieczorny wybieg hihihi Quote
Doginka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No i widzisz, mam coraz mniej czasu na dogo, ale wstąpiłam na foty w nocy:lol: I uważam, ze coraz to są ładniejsze i lepsze;-) Widać, że macie słoneczko;loveu: Rogaty Maciuś cuudo, ale pierzaste potfffffffffory mnie przerażają:scared: Quote
Tekla64 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 5,30 mroz jak diabli -11 czatowalam na te gegajace na niebie ale nie udalo mi sie niestety nic zlapac w ten moj obiektyw, przez ten mroz chyba im sie szlaki przelotow myla czy co?! moje zurawie sie nawet nie odzywaja[ slotys nie zasial tego co zwykle na tych polach wiec nie maja na czym zerowac o swicie]tez na razie nie bedzie zdjec zurawi a glosow wam nie przesle, bo te zza rzeki dra sie jak opetane. za to sloneczko wstawalo dzis pieknie i mam takie dwa zdjecia z 7mej " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Doginka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Madziu, ja o tej porze, to przekręcam się na drugi bok:lol:, a Tobie zachciało się te foteczki czynić:loveu: Dzieńdobry:hand: Quote
Doginka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Madziu, ja o tej porze, to przekręcam się na drugi bok:lol:, a Tobie zachciało się te foteczki czynić:loveu: Quote
Doginka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Madziu, ja o tej porze, to przekręcam się na drugi bok:lol:, a Tobie zachciało się te foteczki czynić:loveu: Quote
Recommended Posts