Doginka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A w Wawce jeszcze świeci słoneczko, ale już nie długo, bo widzę jak nadciągają chmurzyska:crazyeye: Quote
Doginka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 potroiło się:angryy: No dobra, w Wawie juz nie świeci słońce, za to dmie jakby sie baba powiesiła:lol: Quote
Tekla64 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Witam dzis jeszcze nie mam Zurawi [a darly sie dzis w nieboglosy] ale za to chce wam pokazac moja bezsloneczne przedwiosnie " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> takie mam juz tulipany " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a takie sliczne wyszly u sasiada pod domem Quote
Tekla64 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> moze i wam sie lepiej zrobi , wiosenniej mimo braku slonca i tego ze znowu zimno i dalej wieje , co prawda nie tak jak wialo ale ja nie lubie wiatrow Quote
M&S Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jakie pięęękne:):) ...a u mnie w ogródku jeszcze leży śnieg:( Quote
Doginka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A to napewno tulipany?:crazyeye::hmmmm: Mi to nawet trochę przypominają przebiśniegi, albo konwalie:hmmmm::lol: http://images8.fotosik.pl/228/f7073c72d3bb8d45med.jpg Quote
Tekla64 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 pewnie ze te biale kwiatki to przebisniegi!!!! tulipany to te co wylaza z ziemi! czemu nie ma slonca??? Doginko cos zrobila ze swoim banerem ?! nie moge wlizc na twoja galerie ino na strone:angryy: Quote
NATKA Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Oooo jak tu ślicznie wiosennie - super!!! :loveu: Quote
eria Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 wiosna wiosną a u nas w nocy sypnęło śniegiem. Na szczęście w bardzo niewielkiej ilości. Quote
M&S Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 eria napisał(a):wiosna wiosną a u nas w nocy sypnęło śniegiem. Na szczęście w bardzo niewielkiej ilości. ...a u nas lekki mrozik Miłego dnia:) Quote
Tekla64 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 ja mam jakis problem z dogo. co komu napisze to nie wchodzi a to nie otwiera sie wcale ,a to strona ostatnia sie nie otworzy, powoli zaczynam miec dosc!!! u mnie dzis jak w prawdziwym marcu czyli garncu!!! i wiatr, i deszcz, i snieg, i grad, i slonce co chcesz to masz!!! ino zdjec zadnych sie nie dalo porobic Quote
Tekla64 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 witam takim cudnym przedwiosennym porankeim na moim niebie od rana zamieszanie starszne i geganie okrutne, gegawy leca wielkimi kluczami na wschod, niektore jeszcze nie bardzo wiedza co chca tak naprawde i lataja bez sensu w rozne strony nadal gegajac. Zurawi dzis nie widzialam ale za to slyszalam i to juz calkiem wiosenne wrzaski zurawie . Inne ptaszyska tez juz calkeim wiosennie nadaja zwlaszcza jesli switem wstaje slonce!!!! MAM OD SAMIUTKIEGO RANA SLONECZKO w koncu i mimo -6 jest cudnie bez wiatru i slicznie!!! pozdrawiam wiosennie Quote
eria Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ah jak ja lubię te Twoje opisy wiosny na wiejskim łonie natury:loveu: Quote
Tekla64 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 probowalam zrobic zdjecia tych kluczy troche spoznionych, no i niestety albo za wysoko lataja albo moja kamera sie do tego nie nadaje zupelnie a taka szkoda Quote
Tekla64 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 no to troche sloneczkowej kapieli jedyne zdjecie jakie udalo mi sie zrobic Borysowi przed ucieczka " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Gustaw jak nowy!!! " class="ipsImage" alt=""> czarne z rozowym na wierzchu " class="ipsImage" alt=""> noe i jak zwykle ...zapasy " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 a pyskuja , a wrzeszcza , a nawtykaja se w czasie tych zapasow?! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a Gustaw zajety wlasnymi sprawami " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 pierwsze lekcje pozowania i calkiem dobrze Donie idzie prawda? " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a po lekcji nagroda... kijek i NIko w dwupaku " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 ale o kija trza troche powalczyc " class="ipsImage" alt=""> za to potem jaka radocha ze zwyciestwa " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 ale male pieprzaste nie odpuszcza , czai sie i czatuje na swoj moment " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Doginka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Tekla64 napisał(a):...Doginko cos zrobila ze swoim banerem ?! nie moge wlizc na twoja galerie ino na strone:angryy: Już powinno być dobrze ;-)- to Tinypic wczoraj cos nawalał:angryy: Czyżbyś miała jakiś nowy aparacik:hmmmm: Takie ładne, jasne foteczki widzę:loveu: Quote
eria Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Doginka, to po prostu słonko sprawiło,że Tekla ma lepszy nastrój, a to z kolei sprawiło,że fotki są ładniejsze :) Ja jak się do focenia 'zmuszam',żeby coś wkleić to nigdy to nie są ładne zdjęcia, ale jak idę na spacer naładowana fotograficzną energią :D to co innego ! Quote
Recommended Posts