Doginka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dzięcioł fajnie wykadrowany, ale daniela wolę bez obróbki;-) Quote
NATKA Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Pięknie Ci tu Niko wyszedł :loveu: http://images8.fotosik.pl/213/87e2cd4e055a1282med.jpg Quote
Tekla64 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 dzis mam padnietego psa " class="ipsImage" alt=""> psisko tak zasnelo... " class="ipsImage" alt=""> ze az jej jezor wypadl z paszczy!!! " class="ipsImage" alt=""> moglam se spokojnie gmerac w jej jamie gebowej!!!! a jakie sny miala?! Quote
M&S Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ale fajny pychol:) http://images8.fotosik.pl/218/c74eae6a97938814med.jpg Miłego dnia Quote
zuzolandia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Witamy sie pourlopowooo ;-) sliczne daniele ..tylko poroża im nie ucinaj hihihihi dzieciola trzeba by jesio wyostrzyc ;-) buziammm ;-) Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ale śliczne japiszcze scerbate:loveu: http://images8.fotosik.pl/218/c74eae6a97938814med.jpg Quote
Doginka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Maks i Spark napisał(a):Witanko czwartkowe:) Dziś już piątkowe:lol:;-) Quote
M&S Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Doginka napisał(a):Dziś już piątkowe:lol:;-) ...no właśnie;) Quote
Tekla64 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Witam witam juz wiosennie -niedzielnie!!!! wczoraj jeszcze nie bylo moich zurawi , slyszalam tylko te zza rzeki a dzis byly juz , darly sie i nawet sie widzielismy na polach WIOSNA IDZIE!!!! sniegi odpuscily w ciagu dwoch dni , splynelo prawie wszystko i pokazaly sie w oczach rosnace krokusy i tulipany !!!! bzy maja piekne paki a i reszta drzew powoli zaczyna dawac oznaki zycia. koty dra sie i walcza jak dzikie, daniele ganiaja sie smiesznie skaczac na czterech sztywnych nogach wszedzie czuc wiosne , nie mowie juz o bardzo wiosennie pitolacych ptakach!!!! ino sloneczka dalej skapo nam daje natura. mysle ze i ze mna juz wsio oki wiec beda zdjecia znowu robione. Quote
eria Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 U nas też już i w parku i na polach czuć wiosnę !! Nareszcie!! I 11 stopni dziś było ciepełka :) Quote
Tekla64 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 ha zeby pokazac trza wziac rankiem kamere ze soba a to znaczy 1) ze Borys nie pojdzie na spacer i bedzie caly dzien zalekniony 2) ze powinno choc wzejsc sloneczko bo inaczej nic nie bedzie widac 3) trza umiec zrobic zdjecie takiemu ptakowi na polach 4) DECZKO INNY SPRZET DO TEGO JEST POTRZEBNY bo jednak mimo ze wedle mnie one sa oswojone to jednak bardzo blisko nie podchodza niestety, trzymaja dystans, ale obiecuje ze bede sie starc zrobic zdjecie zurawia lub zurawi na polach Quote
malawaszka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ooo to nie - jak Borysek ma przez to się bać to nie rób Quote
Doginka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ale zazdroszczę Ci tych zurawi;-) sprzęcik do ręki i łap je w obiektyw, a później pokaż je nam na dogo;-) Quote
zuzolandia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Witankoo;-) u mnie na ogródku juz tez wychodzą kffiatki ..oby nie zmarzłyy ..... i ptaszki tak ładnie śpiewają slonecko swieciłoo i ciepełkoooooo .......i wogóle jakos tak razniej na duszy ;-) buziammm ;-) Quote
Tekla64 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 U mnie cala nocke dulo jak opetane a ponoc ma to dopiero przyjsc, ten huragan!!! zacina deszczem jest brzydko i glowe urywa paskunie na zewnatrz a w domu ino slychac jak budynek jeczy pod naporem porywow wichru. mialam se posprzatac na podworku po zimie to mi pomoglo, rozwalilo wsio co sie dalo po calym terenie, no i teraz jak juz sie uspokoi to gruntownie se posprzatam. milego dnia tam gdzie nie wieje i ponoc slonce swieci!!! p.s zurawie sie dzis nawet nie odezwaly zupelnie jak moje kuraki:evil_lol: Quote
eria Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 U nas wczoraj wieczorem też lało i wiało a dziś już mnie obudziło piękne słoneczko ! Chociaż wieje, ale jest przyjemnie :) Quote
Recommended Posts