Erhan Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Patrzę i brakuje mi tych klimatów :candle::smile: Quote
Tekla64 Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Erhan zapomnialam ci odpowiedziec na pytanie o tucznikinietuczniki, tak ogolnie to daniel jest miesem chudym a jak juz mamy chude miesko to coby wyrobow narobic chcielismy miec dobre [wiedziec co] miesko tluste jako dodatek, czyli do uzytku jak najbardziej sa te swiniaki i do hodowli dalszej. nie wiem o jakie konkretnie klimaty ci chodzi ale.... ja sie znowu delektuje i porownuje moje dzieci i tamte psy do dzisiejszych realiow i wisz co? sznupy nie sa fajne dla malych dzieci MAJA WIECZNIE MOKRE RUDNE I SMIERDZACE BRODY ale powoli mala Ala zacyzna dostrzegac plusy posiadania w domu roznych zwierzakow a czekam na te coraz bardziej swiadome dzialania z psami kotam i cala reszta Quote
Erhan Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Madziu, tych wiejskich pięknych klimatów mi brakuje, bo z powodu niedoboru kasy muszę zapie.... nawet w czasie urlopu. Ale kiedyś się poprawi, wezmę swoje piesy, Ewcię i zawitam do Ciebie na wypoczynek:loveu: (chociaż nasze kaszubskie klimaty też są piękne) Quote
Tekla64 Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 noooo lubuskie.... nie da sie porownac z kaszubami ale tyz ciekawie, u nas napewno inaczej, zapraszam ino se dobra pogode wybierzcie hihihi a ja myslalam ze .. no jo w tej chwili siedze dosc mocno w pieluchach i relacjach dziecko zwierzaki , zazdrosci, rywalizacja i nauka zycia nowego hihihi skrzywienie babcine ale chyba da sie wybaczyc a tak a pro po zadna ja Madzia , nie wyobrazam sobie coby moje wnuki mowily " babcia Madzia" padlabym ze smiechu i zazenowania Quote
Tekla64 Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Ala coraz bardziej swiadoma ze sa doma zwierzaki co mnie bardzo cieszy a i powoli psy zwlaszcza mlode zaczynaja dostrzegac w niej nie tylko powod do zazdrosci choc to jeszcze dluuuuga droga Quote
Margi Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Biedne te psiaki nic tylko molestowane przez Alę. :evil_lol::loveu: Quote
Tekla64 Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 a jak sie pchaja na Ali mate! chyba po to by byc molestowane hihihi jakos ja nie bardzo widze by mialy z tym problem wrecz zdaje mi sie ze lubia to i chcialyby wiecej ino na razie Ala moze tyle ile moze ale to sie z czasem zmieni i pewnie wtedy beda wiac hihihi Quote
natija Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 kocyk sie spodobal i psiaka,widze,ze wszyscy mieli radoche :) Quote
Tekla64 Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 ja bede dalej meczyc temat , moze w koncu kiedys wyjdzie mi jakies przyzwoite zdjecie dziecka i psow Quote
Tekla64 Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Ala chyba najszybciej nauczy sie odpychac mokra brode Dony , jeszcze nim zacznie gadac, juz ma zadatki a jej pierwszymi slowami beda "idz, masz mokra brode" i juz wiem ze jak teraz obetne Done to na wiosne juz jej ciac nie bede i chyba na dosc dlugo zostanie owlosiony ogon coby choc troche zmniejszyc uderzenia pejcza w Ale znowu sie ucze dziecka i zwierzakow hihihi Quote
Saththa Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Magda może nie obcinaj ogona tak "na zero" tylko zostaw dłuzszy ;) Quote
Margi Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Fajnie wyglądają Dona i Ala.Widać,że psina ma będzie miała cierpliwość do maleństwa.:lol: Quote
Saththa Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ala ma i będzie miała cudowne dziecinstwo :loveu: wsród zwierzaków;) Tak mnie naszło ;) Quote
WATACHA Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ciepły dywanik :) http://images51.fotosik.pl/157/10a3027278bc5e07.jpg Tylko Tekla coś smutna leży Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 takie dywaniki sa najlepsze;)potem beda jeszcze male kucyki;)z czasem i kon pociagowy;) Quote
Fides79 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ala się super prezentuje z czworonogami:loveu: nie wiadomo kto bardziej zadowolony z czułości Donna czy Mała :lol: Quote
Tekla64 Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 dzis byl calekim ciekawy ranek , zdjecia mam ino z pozniejszej czesci tego ranka Quote
Tekla64 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 na zywo byl to cudny wrecz bajeczny spektakl ale na moich zdjeciach wcale to tak bajecznie nie wyglada Quote
eria Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 uwielbiam mgłę, no może nie jadąc samochodem, ale uwielbiam ;) Quote
ulana Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 http://images53.fotosik.pl/161/e7b8b39fefaf20c3.jpg Super mgiełki jesienne... Quote
Recommended Posts