Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erhan
zapomnialam ci odpowiedziec na pytanie o tucznikinietuczniki, tak ogolnie to daniel jest miesem chudym a jak juz mamy chude miesko to coby wyrobow narobic chcielismy miec dobre [wiedziec co] miesko tluste jako dodatek, czyli do uzytku jak najbardziej sa te swiniaki i do hodowli dalszej.

nie wiem o jakie konkretnie klimaty ci chodzi ale.... ja sie znowu delektuje i porownuje moje dzieci i tamte psy do dzisiejszych realiow i wisz co? sznupy nie sa fajne dla malych dzieci MAJA WIECZNIE MOKRE RUDNE I SMIERDZACE BRODY
ale powoli mala Ala zacyzna dostrzegac plusy posiadania w domu roznych zwierzakow a czekam na te coraz bardziej swiadome dzialania z psami kotam i cala reszta

Posted

Madziu, tych wiejskich pięknych klimatów mi brakuje, bo z powodu niedoboru kasy muszę zapie.... nawet w czasie urlopu. Ale kiedyś się poprawi, wezmę swoje piesy, Ewcię i zawitam do Ciebie na wypoczynek:loveu:
(chociaż nasze kaszubskie klimaty też są piękne)

Posted

noooo lubuskie.... nie da sie porownac z kaszubami ale tyz ciekawie, u nas napewno inaczej, zapraszam ino se dobra pogode wybierzcie
hihihi a ja myslalam ze .. no jo w tej chwili siedze dosc mocno w pieluchach i relacjach dziecko zwierzaki , zazdrosci, rywalizacja i nauka zycia nowego hihihi skrzywienie babcine ale chyba da sie wybaczyc

a tak a pro po zadna ja Madzia , nie wyobrazam sobie coby moje wnuki mowily " babcia Madzia"
padlabym ze smiechu i zazenowania

Posted

Ala coraz bardziej swiadoma ze sa doma zwierzaki co mnie bardzo cieszy a i powoli psy zwlaszcza mlode zaczynaja dostrzegac w niej nie tylko powod do zazdrosci choc to jeszcze dluuuuga droga

Posted

a jak sie pchaja na Ali mate! chyba po to by byc molestowane hihihi
jakos ja nie bardzo widze by mialy z tym problem
wrecz zdaje mi sie ze lubia to i chcialyby wiecej ino na razie Ala moze tyle ile moze ale to sie z czasem zmieni i pewnie wtedy beda wiac hihihi

Posted

Ala chyba najszybciej nauczy sie odpychac mokra brode Dony , jeszcze nim zacznie gadac, juz ma zadatki a jej pierwszymi slowami beda "idz, masz mokra brode"
i juz wiem ze jak teraz obetne Done to na wiosne juz jej ciac nie bede i chyba na dosc dlugo zostanie owlosiony ogon coby choc troche zmniejszyc uderzenia pejcza w Ale
znowu sie ucze dziecka i zwierzakow hihihi