Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a to roznie bywa, ino ze one w zasadzie tak naprawde maja ino przerwy w tych zapasach, wiec nie ma dobrej odpowiedzi na twoje pytanie.
Ale regeneruja sie bardzo szybko malpy jedne, czasem mam dosc tego wiecznego zamieszania, musze to przetrwac bo ni ma na to rady hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
a to roznie bywa, ino ze one w zasadzie tak naprawde maja ino przerwy w tych zapasach, wiec nie ma dobrej odpowiedzi na twoje pytanie.
Ale regeneruja sie bardzo szybko malpy jedne, czasem mam dosc tego wiecznego zamieszania, musze to przetrwac bo ni ma na to rady hihihi

Sposób na przeczekanie chyba najlepszy ale też długoterminowy :evil_lol:
Życzę dużo cierpliwości do szalonych sznupków ;)

Posted

[quote name='Doginka']U nas cały dzień słonko świecilo, ale ja coś nie mam veny do robienia fot:shake:

jesoooooooo jakby u nas to zółte w koncu wylazło to lecem z aparatem az by sie kurzyło ;-) hihihi

witankoooo i buziowankoo;-)

Posted

Witamnie ma zdjec bo nie ma pogody nawet takiej jakiej by cos z tych czarnych na bialym tle wyszlo.
sama jestem tak dobita tym ze nawet najmniejszego promyka od dawna nie widzialam, nawet mnie sie nie bardzo chce cokolwiek popisac bo i nie ma co.

POTRZEBUJE SLONCA SLONCA SLONCA!!!!!!

zle mi i to bardzo

Posted

Oj tak ponurość człowieka dobija. Dobrze że choć biało od śniegu. Ja miałam parę godz. słońca w niedzielę ale niewiele to... Trzymajcie się mimo wszystko!