Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje, niech zdrowo rośnie wnusia.

Widać, że psiaki się świetnie bawią na szkoleniu.
A Piguśka to strasznie leniwa się trafiła :)

Posted

Tekla64 napisał(a):
maly szpaner hihihi ale cale szczescie ze ino do zdjec !

Od razu szpaner.... :roll:

Ja nie powiem kto tak termometrem szpanuje.... :eviltong: (podpowiedz: ostatnia fotka).

Posted

termometrem? czmeu malabym szpanowac termometrem , potrzebuje duzy bo malo kiedy chodze wokularach a slepa jestem i stoi przy zejsciu z tarasu coby po drodze bylo i stoi tam od lat zdezelowany zreszta juz troche, w zyciu nie myslalam ze mozna szpanowac cyzms takim hihihi

no to sie spielam i mam dwa lyse sznupy , moze bedzie przez chwile mniej piachu doma

Posted

Szkoleniowe zdjęcia super. Widać, że psiska się wkręcają coraz bardziej. Niko wymiata, mały dopierdliwiec ;) Wnusi raz jeszcze gratuluję! I rodzicom także oczywiście :)

Posted (edited)

no dziewczyny juz od wczoraj doma
Pigi rosnie w poprzek i spi jak zabita po czym zrywa sie z chrumotem i zwiewa zamiatajac ogonkiem , na razie prosiat ni widu ni slychu za to kury i koty dzielnie dotryzmuja Pigi towarzytwa
zdjecia beda jak je zrobie na razie nie mam weny
za wiele roboty sie skumulowalo

zapomnialam powiedziec ze dzis moje ziewrzaki poznaly nasza wnuczke
Borys .... w ogole nie zauwazyl ze znowu cos nowego jest doma ,Tekla obwachala i stwierdzila ze na razie nie bedzie jej w niczym przeszkadzac wiec jest nieszkoldiwa i poszla spac dalej za to Dona zaiteresowana wszytski co z mala zwiazane i nia sama bardzo byla oczywiscie pchala sie z nochalem i broda we wsio,po wyjezdzie dotarlo do mnie ze dla Dony to pierwsz eniemowle w zyciu a ja .... nie przywiazalam wagi do tego zdarzenia
Nikodem ooo ten to dostal bzika na punkcie Ali , mialam wrazenie ze jego oczy mowily "w koncu mam sznse wychowc se dziecko z ktorym bede sie mogl bawic" bacznie sprawdzal czy rodzice odpowiedni wszytsko robia i czy mala juz moze jest gotowa do pierwszych zabaw
kociaska jak to kociska , jedne zaintresowane ale na krotko inne przerazone zwialy z doma lub na strategiczne pozycje
ogolnie rzecz biorac wsio przebieglo zgodnie z przewidywaniami zdjec nie ma , zbyt zaaferowana bylam

Edited by Tekla64