Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Magda ja tu cały czas czekam , wiesz na co , a właściwie na kogo ! :cool3:[/QUOTE]

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ty wiesz? Bo mi nie chciała powiedziec :razz:

Posted

nie nie kurczak ale od piatku mamy nowego czlonka naszego gospodarstwa
przedstwiam wam okropnego potwora ktory Done wpakowal w panike a nam te trzy dni mocno uatrakcyjnil i zapewnil wiele ruchu

Posted

ooo kurde, aleście sobie atrakcje zafundowali:crazyeye:

przedstwiam wam okropnego potwora ktory Done wpakowal w panike a nam te trzy dni mocno uatrakcyjnil i zapewnil wiele ruchu

może trzeba było wziąć dziewczynkę, to byłaby spokojniejsza :roll:

Posted

to je kolezanka maciora i czekamy na male prosiaczki a Dona w panice clay czas choc juz coraz spokojniej hihihi
reszta bez rewelacji przyjela nowa obywatelke naszej ziemi

Posted

:oops::oops:
nie ma jak to czytać ze zrozumieniem i nie przekręcać wyrazów :roll:
czy mogę się ciut usprawiedliwić niewyspaniem z powodu nocnej burzy i Ani ząbkowania ;)

i czekamy na male prosiaczki

no to teraz będziecie mieli całe mnóstwo inwentarza :p

Posted

Małe prosiaczki? Uwielbiam je takie różowiutkie, czyściutkie zaraz po urodzeniu. Wesoło tam u Was. :)
Ale to nabyliście już prośną maciorkę?

Posted

Świnki i duże świnie sa niesłychanie mądre i BARDZO CZYSTE, jesli im człowiek stworzy odpowiednie warunki. Oczywiście uwielbiają błotne kąpiele, , ale to NIE JEST BRUD. Np. załatwiają się zawsze w tym samym miejscu. Wiem, bo kiedyś miałam taką, która przychodziła na wołanie po imieniu i najwyraźniej potrafiła się CIESZYĆ. BOMBA! Wytresujesz i bedziesz zabierać na spacery, ale cyrk ! Całuski. SEN - MARA ! Coś przybyło, ale nie to, na co czekamy. Zdrówka życzę całej sforze.

Posted

Jakby to powiedział Pawlak...pastowany kaban hihihihih

No proszee jaki nabytek...ja mialam swego czasu swiniaczka rosla sobie i rosla i rosla i rosla ...byla ladniutka tłusciutka mądra wesoła uwielbiała wygrzewac sie w piaskownicy....zmarła siercią naturalną bo NIKT w rodzinie nie mial sumienia przerobic ją na wyroby mięsne ;-)