Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie sie tyz Dona bardzo podoba , dzieki
zdjecie rtg i nie ma tam nic wiec sprawa sie zalatwila sama,a poza tym to doszlismy do wniosku ze i tak nie bedziemy sie bawic w wystawy , Dona ma byc pikna dla nas, a najjwazniejsze ze i tak juz jest championka jak sobie ino wymysle mojej wsi!!!! a mysle ze jka sie pokusze o powiat to tyz bede miala racje , a moze nawet regionu??? hihihi nie wazne wazne ze nam sie bardzo podoba , ze jest zmyslna ,delikatna, przecudna w ruchu, bardziej mi przypomina afgana ale napatrzec sie nie moge jak sie rozpedzi.

Posted

no witam
dzis ani grama sloneczka za to na rannym spacerze po raz pierwszy sunia wzieta zostala na smycz , nieszczescie wielkie!!!!!
a pozniej podroz do miasta i tyz chodzenie na smyczy!!!!! tragedia !!!!!
po godzinie juz bylo jako tako ino czasem wlazila mi miedzy nogi mimo ze jej tlumaczylam ze tak duze psy nie chodza schowane miedzy pancinymi nogami hihihi, oswoi sie, zmyslna bestyja jest wiec dlugo na to nie bedzie potrzebowac.
miasto bylo fascynujace i tylko chwilami troche przerazajace:oops:

Posted

O żal, sunie na wnyki złapali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Masz rację, Donna już jest na miarę championki:loveu::loveu::loveu: Nie potrzebne tytuły do kochania:loveu::loveu::loveu:
Rozbawiło mnie to jak jej tłumaczyłaś, że duże psy nie chowają się między paninymi nogami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wiecie ze jutro bedzie miesiac z nowa psica????
ale mimo wszystko brak tej ogromnej mordy Hektora , brak jego spokoju no i tej spokojnej milosci,tego wszystko wiedzacego psa, on mnie nie atakowal wiecznie nochalem, on poprostu zawsze byl ze mna i przy mnie.
Mlode gupie wyprawia rozniste brewerie ale widze ze ma wiele z Hektora , jak na swoj wiek jest mocno zrownowazona,a jednak pelna ciekawosci i checi zycia pelna para.
sniegu mamy spro , miejsca do biegania tyz a teraz nam sie jeszcze namnozylo powodow do gonitw niestety a ze wszystkie chetnie ganiaja inne zywe to mam male problemy z przywolaniem do siebie tej calej mocno rozbrykanej bandy ale jakos dajemy rade.