ulana Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 http://images10.fotosik.pl/4002/e61a786050b6ed4b.jpg Śliczne przytulanki :loveu: I wiosna coraz bardziej wiosenna :) Quote
Tekla64 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 w tym roku pare milych niespodzianek sie w roznych miejscach pokazalo ale na razie mamy mase pracy w ktorej Niko jak widac dzielnie uczestniczy Dona z Tekla tez chetnie by sie wpakowaly ino dla nich na cigniczku nie ma miejsca niestety a przyczepa byla zaladowana wiec asytowaly dzielnie na ziemi Quote
Margi Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ale Nikusiowi się fajnie trafiło. Tulipanki mają piękny kolor.U nas też wychodzą w bardzo dziwnych miejscach. Quote
Fides79 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 http://images10.fotosik.pl/4048/accf81ee2639ed21.jpg ha ha ha jaki nadzorca kierowcy :lol: A Donna z Teklą do łychy z przodu mogą wsiadać;) Quote
eria Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 ejjj czy ja dobrze widzę ,że ŻONĘ ktoś wymienił na nowszy model ??????? jestem oburzona! :) Quote
malawaszka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 och jaki piękny traktorek - Ojciec mój Dyrektor padłby z zazdrości jakby zobaczył :lol: Quote
Doginka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ale u Was kolorowo:lol: Ja pomału wracam do żywych, dlatego krótko piszę, bo piszę tylko lewą ręką;-) Quote
Tekla64 Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 przezylismy pracowite dni ale zyjemy i somy zadowolone Quote
Tekla64 Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 w nocy byla cudna burza z wielkim deszczem ale nie z wielkim wiatrem a rankiem przepiekny swiat umyty i kolorowy, ptaszydla wszelakie sie darly jak dzikie , wilgi szaleja na niebie i woklanie,dudek nam sie znowu pojawil gdzies w naszych psatwiskach a od rana taki jeden z wielkim grzmotem lata nam po naszym niebie i pryszcze lasy wiec na razie wstep do lasow wzbroniony, kury sie boja a daniele maja tego wielkiego na niebie gdzies Quote
Sonka95 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Ja to burze lubię , ale w mieście ... na wsi sie boje ;) Quote
Saththa Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 http://images10.fotosik.pl/4048/accf81ee2639ed21.jpg Alez Niko wielki sie wydaje ;) Na dlugo las zamkneli? Quote
malawaszka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Tekla64 napisał(a):w nocy byla cudna burza z wielkim deszczem ale nie z wielkim wiatrem a rankiem przepiekny swiat umyty i kolorowy, ptaszydla wszelakie sie darly jak dzikie , wilgi szaleja na niebie i woklanie,dudek nam sie znowu pojawil gdzies w naszych psatwiskach a od rana taki jeden z wielkim grzmotem lata nam po naszym niebie i pryszcze lasy wiec na razie wstep do lasow wzbroniony, kury sie boja a daniele maja tego wielkiego na niebie gdzies musiałam podumać co za pryszcze w lesie :lol: a na co opryski??? u nas lataki jakiś czas temu ale to było rzucanie szczepionek na wsciekliznę dla lisów Quote
Saththa Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 chyba komary... chociaz po zeszłorocznej wizycie u magdy w sierpniu uważam ze jakies nieskuteczne są :lol: do dzis mam blizny;) Quote
Tekla64 Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 na robale co las zaczely zrec u nas na komary i meszki malo kiedy pryszcza bo za blisko parku somy aaa mamy nowego kota pare dni temu przyszedl darl jape , nie bal sie psow ni moich kotow ,wprowadzil sie do stajni i se na razie jest. i co mi zostaje .... Quote
Saththa Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 i to wsio wyjasnia. A nowy kot... no cóż :niewiem: Quote
Doginka Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Witaj Sforo Hektorowa:hand: Myślałam, że będę miała tak dużo zaległości do nadrobienia, a tu tak spokojnie i leniwie:lol: Quote
ulana Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 No własnie. Zdjątka, zdjątka nowego lokatora prosiem ;) Quote
Recommended Posts