Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikodem tyz bedzie bral udzial a on taki ciutke wiekszy miniak ! na zdjeciach widac jak szetlandzik maly sie tyz szkolil z nami.
Sandrus dyc to jest Pusia!
i fakt poza szyja do lysego puchacze jeszcze nie wylenialy
ale pewnie zaraz to nadrobia
Rudy.... to taki ciutke inny kot ,wszedzie gdzie ja tam i on, ja w domu on doma , ja na zewnatrz on na zewnatrz ja do sklepu on do sklepu, ostatnio czekal na srodku jezdni [wariat jeden] bo mu bylo za daleko isc i wypatrywal czy sie wylonie zza zakretu a jak mnie dojrzal to nadarl sie cobym szybko szla do domu

Posted

O mamusiu jak on wyrósł. ja go pamiętam jak Kocim podrostkiem był. Takie dłuższe łapy miał ale ejszcze kociak, a tutaj kawaler normalnie:loveu:

Magda a jak kanarek??:)

Posted

[quote name='Tekla64']
Rudy.... to taki ciutke inny kot ,wszedzie gdzie ja tam i on, ja w domu on doma , ja na zewnatrz on na zewnatrz ja do sklepu on do sklepu, ostatnio czekal na srodku jezdni [wariat jeden] bo mu bylo za daleko isc i wypatrywal czy sie wylonie zza zakretu a jak mnie dojrzal to nadarl sie cobym szybko szla do domu[/QUOTE]

zpsiał :)
.....

Posted

kanarek wpisal sie w nasze wspolne zycie bez zadnych wielkich oporow te wchodzace do domu juz malo co na niego reaguja a napewno nie poluja, ostatnio wszedl taki co to malo ywa i zafascynowny siedzial przed kaltaka z mordem w oczach ale Nowy zlal go calkiem a ja go przegonilam bo nie ma polowania na tego w klatce i tyla
Nowy zre , drze sie i nic ino furt sie kapa, oczywiscie sprzatania mam wiecej ale zawsze jest cos za cos

Posted

mowilam dyc ze sie drze znaczy spiewa , tralololi czy jak to nazwac , w przerwach jak nie zre i sie nie kapie czasem nawet pozno wieczorem jak sie przebudzi to nagle mu sie pryzpomina ze trzaba sie odezwac i po chwili zasypia na powrot

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja nie bardzo lubie grzebac sie w ziemi ale zeby wygladalo nie ma innego wyjscia

hah, gdzie mieszkasz to przyjadę i pokopię xD