Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tyz mam taka nadzieje ....
to slonce juz tak czleka nastarja wiosennie ze ehhh
a tu chcrzesci wsio skrzypi palce odpadaja.... a roboty masa na zewnatrz i jz sie chcy in jak w takie zimno?

u nas nadal slonce i nie wieje!!!! i jak juz nie moze byc lepiej to niech tak zostanie
zdejc dzis nie mam, choc na spacerze juz zalowalam ze nie wzielam ejdnak kamery, ptaszydla ruszyly znowu na wschod zurawie sie darly, ptaszyna drobna sie wydzierala.... wsie chca wiosny i ciepla

Posted

no to wiosne nam znowu po raz kolejny odwolali i czekamy znowu na zime a ja juz mam jej dosc naprawde
szpaki juz sie przekomarzaja ze soba , ptasyzna rozna sie wydziera wszyscy chca wiosny a tu.... znowu kicha

Posted

Tekla64 napisał(a):
no to wiosne nam znowu po raz kolejny odwolali i czekamy znowu na zime a ja juz mam jej dosc naprawde
szpaki juz sie przekomarzaja ze soba , ptasyzna rozna sie wydziera wszyscy chca wiosny a tu.... znowu kicha

ale jak to?:razz:

Posted

obiecywali ze od poniedzialku bedzie wiosna ! a teraz mowia ze w nocy bedzie padal snieg przynajmniej 10cm a za tydzien arktyczne powietrze znowu i wiosna moze dopiero w kwietniu jak jej sie zachce

Posted

ha, z tym obiecywaniem meteorologów to różnie bywa, ogólnie jak się nie pomylą to prawdę powiedzą :lol:
u nas tez dość zimno, pochmurno i wieje lodowaty wiatr
aż się nie chce nosa za drzwi wyściubiać :nonono2: