Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śnieżnie, mroźno, ludki marzną i marudzą a futrzaki się za to cieszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hejka :hand:
jak się miewa nowy członek psiej sfory ;)

Pozdrawiam cieplutko :loveu:

Posted

Na szczęście zdążyli nam tuż przed opadami poprawić drogę, bo gdyby do tych ogromnych dziur, jaki mieliśmy napadało śniegu, nie dałoby się ich zobaczyć i ominąć, a to oznaczałoby wiadomo co.

Donna jest przepiękna! Szalenie mi się podoba, jak i wiele jej krewnych.
(szukając chłopaka dla naszej suni rozważaliśmy nawet jej tatę, bo w ogóle hodowla i cała linia jest super, ale zwyciężył rozsądek, a nie głos serca, bo nasza sunia jest specyficzna i szukaliśmy faceta w określonym typie. A cieczka już trwa, więc czasu mało).

Posted

cioteczki, sorki

jestesmy i wsio z nami oki
czasu malo, mam troche problemow ze stadem , mrozy nam szkodza w tym roku i walczymy.
chalupa mnie sie zapelnila i przystosowuje sunie do nowych warunkow , daje se super rade i bedzie wsio oki
zdjec nie ma bo za zimno hihihihi
a jeszcze nas teraz zasypalo
zelzy mroz to beda zdjecia a moze czasu sie wiecej zrobi
Jasko ma przekichane bo sunia wiecznie go mizia mokra broda po buzi a to nie jest mile dla Jaska hihihi
ogon jest atrakcja nieziemska , zupelnie jak u Gustawa ino na innej wysokosci hihihi

Posted

CherryCook napisał(a):
Świetny ten twój Hektor :D

Doczytaj uważnie to dowiesz się że Hektorek odszedł za TM :( więc taki post raczej jest nie całkiem na miejscu...

Tekla - trzymajcie się i nie dajcie!