Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A u nas.........
Zaśnieżyło nas, zamroziło, a jutro ma być powtórka z rozrywki, czyli czeka nas odśnieżanie ogródka, bo moje kundle nawet łapy nie chcą postawić na śniegu:mad::roflt:

Posted

Doginka napisał(a):
A u nas.........
Zaśnieżyło nas, zamroziło, a jutro ma być powtórka z rozrywki, czyli czeka nas odśnieżanie ogródka, bo moje kundle nawet łapy nie chcą postawić na śniegu:mad::roflt:

moja psica uwielbia zimę

Posted

no zima na calego wrocila!!!
piesy co rawda zadowlone ale mnie zimno brrrr i znowu trzeba bylo ywciagnac szufle do sniegu i odsniezac

a ja znowu walcze z sasiadem, makabryczny gosc..... ino jak wsio dobrze pojdzie to Dona bedzie w koncu wiedziala co ma robic z zebami poza jedzeniem

Posted

wczoraj widzielismy masy gesi siedzacych na ziemi no nie tylko bo o dziwo wylazly tez w bialy dzien dziki i sanry na pola
nawrot zimy chyba i je zaskoczyl jak naszych meteorologow

Posted

Ponoć to już ostatnie podrygi zimy. U mnie póki co śniegu nie ma ale z rana lekki mróz co ma swoje plusy bo błoto przymarzło.
A co to za akcja z sąsiadem?

Posted

malo fajne akcje a Dona sie przekonuje ze nie wszytskie ludzie sa dobre

a dzis znog , ide se kwoke wypuscic a tu przynajmniej trzy male smieszne kuraczki sie nagle wykluly a czekalam na nie jutro

zime mamy taka

Posted

kuraczkow na razie nie pokaze bo kwoka nie chce zejsc , zimno jest i musi je grzac, nawet nie udalo mi sie sprawdzic czy sa cztery czy nie bo jedno jeszcze bylo clae a powinno byc w sumie piec
ale poczekamy i napewn jeakies zdjeica w koncu beda albo i nie

Posted

Zdjęcia zimowe super, ale ja dość już mam tej zimy, niech sobie idzie, brrr

ale poczekamy i napewn jeakies zdjeica w koncu beda albo i nie

Nie zgadzam się na żadne nie.:nono: Mają być zdjątka kuraczków i to jak najprędzej. :)

Posted

oooo prosze pani to tak sie nie da ze se zyczysz i tyla
tu jest zupelnie naturalna hodolwla i ja sie staram jak najmniej wtracac a skoro kwoka uwaza ze musza byc zasloniete to ja na to za wiele nie zorbie, musimy poczekac az beda na tyle duze i wygrzane ze mamuska zdecyduje na pokaz publiczny a i coby nie bylo ! trzeba sie tez liczyc[ bo to delikatne stworzonka] ze niestety {chyba mamuska sie z macierzynstwem pitolnela jak nasze meteorologi, albo gdzies podsluchala i uwierzyla w ichnie optymistyczne wczensiejsze prognozy zapowiadajace szybka ciepla i sloneczna wiosne }moga nie zniesc poczatkow zycia zima, ale badzmy dobrej mysli i ufajmy ze mamuska wie co robi i je utrzyma przy zyciu do wiosny

jak ino bedzie mozliwosc to wam pokaze bo teraz wiem napewno ze sa 4 silne i szybkie i kolorowe a w jajcu .... nic nie cwierka ni nie stuka ale poczekamy jeszcze ze dwa trzy dni

Posted

[quote name='Tekla64']oooo prosze pani to tak sie nie da ze se zyczysz i tyla
No jak to - życzyć sobie mogę, a czy się da to inna sprawa. Wszak Pani też sobie życzysz tu i tam ;)

tu jest zupelnie naturalna hodolwla i ja sie staram jak najmniej wtracac a skoro kwoka uwaza ze musza byc zasloniete to ja na to za wiele nie zorbie, musimy poczekac az beda na tyle duze i wygrzane ze mamuska zdecyduje na pokaz publiczny a i coby nie bylo ! trzeba sie tez liczyc[ bo to delikatne stworzonka] ze niestety moga nie zniesc poczatkow zycia zima, ale badzmy dobrej mysli i ufajmy ze mamuska wie co robi i je utrzyma przy zyciu do wiosny
Przecież nie napisałam natychmiast tylko jak najprędzej, a to nie znaczy, że z narażeniem kuraczków. Tego na pewno bym nie chciała.

{chyba mamuska sie z macierzynstwem pitolnela jak nasze meteorologi, albo gdzies podsluchala i uwierzyla w ichnie optymistyczne wczensiejsze prognozy zapowiadajace szybka ciepla i sloneczna wiosne }
No wszak mówiłaś, że ją ta chęć mamusiowania tak do jajec gna, że sama jej uległaś - Ty silna kobieta małej kuraczce :) Toż ona w takim pędzie to do meteorologii nie miała głowy :)

jak ino bedzie mozliwosc to wam pokaze bo teraz wiem napewno ze sa 4 silne i szybkie i kolorowe a w jajcu .... nic nie cwierka ni nie stuka ale poczekamy jeszcze ze dwa trzy dni

Czekamy, czekamy :) I to spokojnie...