Doginka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Magda, ładnie Ci w nowych włosach;-) Dona super się kokosi podwoziem do góry - zupełnie jak mój Rapcio;-)On tak może całymi dniami, a do tego najlepiej jak ktoś po brzusiu mizia:lol:;-) A Nowemu zrób konkurs na najciekawsze imię, bo Nowy to tak nie dla kanarka jakoś:roll: Quote
Sonka95 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Tekla64']trza umiec wsatwiac hihihi[/QUOTE] Ja też miałam problem ze wstawieniem pierwszego filmiku ,ale się udało i potem zobaczyłam , ze to łatwizna :) Quote
Saththa Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Tekla64']trza umiec wsatwiac hihihi wchodzisz na www.youtube.com i zakładasz nowe konto;) a potem będziesz miała przycisk "prześlij film" i oni tam podają link do filmiku, prościutko jest;) Quote
eria Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 poranek bardzo malowniczy! a z filmikiem to naprawdę prosto jest ! a jak Ci się nie uda tak jak pisze Sandra to zapodasz np mi na maila a ja wrzucę na youtube ;) Quote
Tekla64 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 nowy zaczal nowe dzwieki wydawac i oba mlode musialy sprawdzic co sie znim dzieje Quote
Tekla64 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 ale za to cudne slonce dzis bylo i w ogoel fajny dzionek Quote
Saththa Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 to tak jak u mnie. już wiosna! o 11 termometr na słońcu 20 stopni pokazywał :loveu: Quote
eria Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 http://images10.fotosik.pl/3577/34ab373ac244bd97.jpg jak u jenota jakiegoś futro! poranek piękny , u nas dziś też pogoda super! Quote
malawaszka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 wow tu wiosna pełną parą - super! nie mogę się doczekać az nasze zurawie zaczną się odzywać Quote
wilczy zew Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 lubię drewno http://images10.fotosik.pl/3577/b6d2b5ac71fa3fff.jpg te klucze,to żurawie? po tych fotkach nie umiem rozpoznać :oops: jacy czujni,czy pitoszkowi nic sie nie dzieje :) http://images10.fotosik.pl/3577/acae69d44daa8e0f.jpg Quote
ahedok Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Dzisiaj u nas też była świetna pogoda, wiosna :loveu: A Nowy się nie stresuje jak go tak napadają? :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ale fajne klucze ptaszydeł;-) Też nie wiem co to za ptice, ale zazdroszczę, że masz okazję takie foty robić;-) Quote
Fides79 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 to chyba gęsi o których Magda wspominała Niko jaki mocno zaciekawiony :) Quote
Sonka95 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 U nas tez słoneczko od dwóch trzech świeci i jest coraz cieplej :) Quote
Tekla64 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 te na zdjeciach to gesi zurawie sie dra , ze wszytskich stalych legowisk w kolo nas a i latajace-tanczace zurawie juz iwdizalam ino ze one to robia wyyysoko a moim aparatem to se mogie.. i jak dotad nie widzialam coby kluczami lataly , widuje je w kregach , gromadami ale ja sie nie znam i mimo wszytsko w kluczach ich nie wdzialam,za to jak kregiem 8-12 sztuk wznosza sie kominem powietrznym potrafilam dlugo obserowac , albo jak w parach taniec powietrzny odprawiaja ale juz sa , zurawie juz sa napewno a gesi na wschod emigruja! Quote
wilczy zew Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Tekla64']te na zdjeciach to gesi zurawie sie dra , ze wszytskich stalych legowisk w kolo nas a i latajace-tanczace zurawie juz iwdizalam ino ze one to robia wyyysoko a moim aparatem to se mogie.. i jak dotad nie widzialam coby kluczami lataly , widuje je w kregach , gromadami ale ja sie nie znam i mimo wszytsko w kluczach ich nie wdzialam,za to jak kregiem 8-12 sztuk wznosza sie kominem powietrznym potrafilam dlugo obserowac , albo jak w parach taniec powietrzny odprawiaja zazdraszczam,nigdy nie widziałam [quote name='Tekla64'] gesi na wschod emigruja! do mnie lecą :) Quote
WATACHA Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Gratuluję nowego domownika, fajnie , że już się zaklimatyzował.Bardzo dobrze Ci w nowych włoskach :). U Ciebie wiosna, a ja tak czekam z utęsknieniem i nie widzę.U nas jakieś wiatry straszne są :(. Quote
Tekla64 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 \awital wczoraj jakis intruz i chyba sie mocno awanturowal wiec psy stwierdzily ze trzaba go manier nauczyc Quote
Tekla64 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 nawet Tekla sie bardzo wkuryzla i odzyskala sprawnosc a taki byla ranek Quote
Tekla64 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 znowu bylismy szybsze niz slonce ruch sie zrobil na tym moim niebie okrutny a ptaki sie dra rozniste ze az sie lepiej na duszy robi oczywiscie zurawie sie przebijaja przez wszystko ale i tak wiosennie z rana juz jest Quote
Doginka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 U nas dziś też wiosna. Termometr pokazuje +6* C, ale jak wyszłam na ogródek, to zamarzłam:lol: Za to piękne słoneczko przyświeca:multi: Może w ciągu dnia wiaterek zrobi się trochę cieplejszy:lol:;-) Piękne klucze gęsiowe, piękny poranek i super psy polujące na intruza:roflt::klacz: Quote
Saththa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 http://images10.fotosik.pl/3587/42c966569745b265.jpg Cudnie :) Quote
Recommended Posts