Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda, ładnie Ci w nowych włosach;-)
Dona super się kokosi podwoziem do góry - zupełnie jak mój Rapcio;-)On tak może całymi dniami, a do tego najlepiej jak ktoś po brzusiu mizia:lol:;-)

A Nowemu zrób konkurs na najciekawsze imię, bo Nowy to tak nie dla kanarka jakoś:roll:

Posted

[quote name='Tekla64']trza umiec wsatwiac hihihi[/QUOTE]

Ja też miałam problem ze wstawieniem pierwszego filmiku ,ale się udało i potem zobaczyłam , ze to łatwizna :)

Posted

poranek bardzo malowniczy!

a z filmikiem to naprawdę prosto jest ! a jak Ci się nie uda tak jak pisze Sandra to zapodasz np mi na maila a ja wrzucę na youtube ;)

Posted

te na zdjeciach to gesi
zurawie sie dra , ze wszytskich stalych legowisk w kolo nas a i latajace-tanczace zurawie juz iwdizalam ino ze one to robia wyyysoko a moim aparatem to se mogie..
i jak dotad nie widzialam coby kluczami lataly , widuje je w kregach , gromadami ale ja sie nie znam i mimo wszytsko w kluczach ich nie wdzialam,za to jak kregiem 8-12 sztuk wznosza sie kominem powietrznym potrafilam dlugo obserowac , albo jak w parach taniec powietrzny odprawiaja

ale juz sa , zurawie juz sa napewno a gesi na wschod emigruja!

Posted

[quote name='Tekla64']te na zdjeciach to gesi
zurawie sie dra , ze wszytskich stalych legowisk w kolo nas a i latajace-tanczace zurawie juz iwdizalam ino ze one to robia wyyysoko a moim aparatem to se mogie..
i jak dotad nie widzialam coby kluczami lataly , widuje je w kregach , gromadami ale ja sie nie znam i mimo wszytsko w kluczach ich nie wdzialam,za to jak kregiem 8-12 sztuk wznosza sie kominem powietrznym potrafilam dlugo obserowac , albo jak w parach taniec powietrzny odprawiaja

zazdraszczam,nigdy nie widziałam

[quote name='Tekla64'] gesi na wschod emigruja!

do mnie lecą :)

Posted

Gratuluję nowego domownika, fajnie , że już się zaklimatyzował.Bardzo dobrze Ci w nowych włoskach :).
U Ciebie wiosna, a ja tak czekam z utęsknieniem i nie widzę.U nas jakieś wiatry straszne są :(.

Posted

znowu bylismy szybsze niz slonce

ruch sie zrobil na tym moim niebie okrutny a ptaki sie dra rozniste ze az sie lepiej na duszy robi
oczywiscie zurawie sie przebijaja przez wszystko ale i tak wiosennie z rana juz jest

Posted

U nas dziś też wiosna. Termometr pokazuje +6* C, ale jak wyszłam na ogródek, to zamarzłam:lol: Za to piękne słoneczko przyświeca:multi: Może w ciągu dnia wiaterek zrobi się trochę cieplejszy:lol:;-)
Piękne klucze gęsiowe, piękny poranek i super psy polujące na intruza:roflt::klacz: