eria Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 jakie cudowne stworzonko !!!!! :) I widzę,że już ostrzyżona - to teraz masz już wzór wg którego sama to będziesz robić hihihi ;) Magda się nawet nie pochwaliła jakiego ta piękność ma tatka !!! :loveu: Ależ ja Ci zazdroszcze hehe , tak pozytywnie:loveu: Witamy z powrotem i spodziewamy się ogromu zdjęć! No i nie napisałaś jak młodą w końcu nazwałaś ?? :razz: Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Witam no to male sie calkiem dobrze wpisalo w sfore jak na poczatek i o dziwo Tekla nie ma totalnie nic przeciw niej , a do tej pory okazywala za kazdym razem niechec do nowych czlonkow sfory. Nasza nowa sunia to Donna Juana z Bezrzecza po Gently Born Elegant Man i Iskra Dyas urodzona 29.05.2009 [ w moje imieniny hihihi]. Zostaje Donna no chyba ze z czasem przerodzi sie w Dode bo cosik mi widzi sie ze bedzie cwaniaczka wielka a do tego niesamowita kokietka a i gracji w ruchach jej nie brakuje , ino to sie dopiero okaze co to z kobitki wyrosnie, na rezie jest w lekkim stresie [nowe warunki i brak matki] ale bez przesady, zaczyna juz poszczekiwac i powoli zauwaza Gustawa i no Nikodema juz musi bo sie jej czepia lap jak sam rzep . Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 a teraz wam pokaze jak to sie coniektorym zyje jak mnie w domu nie ma no wlasnie , pani nie ma to mozna zajac glowne miejsce przy stole!!!! Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 a teraz silny duet Jaśko i Gustaw!!!! Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 to beda rozne konfiguracje duetu Jaśko-Gustaw, bo chlopaki se mocno do gustu przypadli Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 i tak sie chlopaki zajmuja soba w wolnych chwilach Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Jasiek jest zafascynowany ogonem Gustawa, a Gustaw znosi wszystko od Jaśka Quote
NATKA Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ooo jeju jakież Ty śliczność masz brodziate :loveu: śliczna pannica ;) Pozdrawiam Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 no i to sa zdjecia jakie moje dziecko narobilo swojemu dziecku z moimi psami,jak mnie nie bylo Quote
zerduszko Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ależ Gustaw mu pozwala.. świętą cierpliwość ma :) U mnie by to nie przeszło.... Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Gustaw jak i jego ojciec Mefisto pod tym wzgledem totalnie sie roznia od moich dotychczasowych jamnikow!!!! Oni obaj pokazali mi ze i jamniki moga byc wspanialymi i niezmordowanymi kompanami dzieci ale nie wiem czy to wrodzone czy to to ze maja inne warunki zycia jak wszystkie moje poprzednie jamniki. Ale teraz sie zastanawiam co i jak Jaśko zareaguje na ogon Dony? no i deczko sie boje bo to pejcz bez kontroli wiec chyba Jacho bedzie sie musial szybko nauczyc chronic przed nim Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 no to teraz juz w ogole nie zrobie zadnych ostrych i ladnych [jak na mnie ]zdjec Quote
malawaszka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 a ten Donkowy pejcz jest cudny!!!!!!!! idealny!!! ależ ona mi sie podoba :) Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 do ADHD Nikodema dolaczyla kula eleganckiej energii Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 nie wiem kiedy uda mi sie zrobic zdjecie jej pyska, zupelnie jak Niko nie usiedzi minuty spokojnie Quote
Doginka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Wow, ale powrót w wielkim stylu:crazyeye: Donna (Doda) jest cudowna:loveu: Ty po nartach masz całe nogi, a duet Jaśkowo-Gustawowy jest przesłodki:diabloti::loveu: Czy bedziesz wystawiać Donnę?:razz: Quote
eria Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 http://images6.fotosik.pl/586/14bbfe1cc5081d16med.jpg ależ ona jest cudnaaaaa!! Quote
Tekla64 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 no to jak widac Nikodem wprowadzil nowa tradycje do naszego domostwa i bedziemy miec psy morsy! Niko tyz nastal u nas w tym samym czasie i tyz zaliczyl bardzo bliska znajomosc z lodem i woda pod lodem w naszym przydomowym stawku a dzis toz samo zrobila Dona i nie utonela i sama wylazla zadowolona z siebie i cala parujaca jak kociol . Nikodema wyciaglismy ale to z racji wagi i wzrostu a Dona zalatwila to wszystko we wlasnym zakresie ale teraz juz przynajmniej juz bedzie wiedziala co i jak jest z lodem i akwenami wodnymi zima hihihi. Stresu zadnego z tego powodu u niej nie zauwazylam ale radoche wielka z wycierania miala. Teraz chyba bedzie odsypiac to cale szalnstwo, moze pospi dluzej jak Jasko hihihi Quote
zuzolandia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 http://images6.fotosik.pl/586/8f4e3c6140f4cf45med.jpg bardzo interesujacy widok :diabloti::diabloti::diabloti: duecik ..dziecko-pies zawsze mnie rozbrajał :loveu::loveu::loveu: no i ponaiwm pytanko Doginki ...Donna bedzie wystawiana ??? bo pieknaaaaaaaaaaa to panna :multi::multi: witanko buziowankoo :lol::lol: Quote
Doginka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Wystawiana czy nie, to i tak jest cuuuuuuudowna:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A my przesyłamy buziole z ciepłego mieszkanka;-) PRZEGRYWAMY:-( http://pies.pl/index.php?strona=konkurs_foto Quote
Recommended Posts