Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sandra to byl naprawde k a w a l sporej zlosliwej papugi
jak ktoregos razu sie na mnie naparl i atakowal mnie z powietrza jak bombowiec ino ze zamiast bomb to probowal mnie za czupryne chycic szponami , ledowm sie wybronila i gdyby nie pomoc Mefista ktory sie wkurzyl mocno za to i na ziemi go dorwal , bo Wiktor nie odpuszczal ni walki ze mna ni z Mefistem w tym momencie, to moglam miec malo mile wspomnienia z zycia razem z takim ptakiem.
ale nie mam fobii na tym tle za to wiem co moze znaczyc zycie z suza papuga, mocna mnie to wystudzilo hihihi

za to pare wesolych momentow pamietamy , nie tylko my ,czasem sie nam zgada z naszymi goscmi co go poznali , Wiktor kazdemu zapadl w ten czy inny sposob gleboko w pamieci hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
Sykwia wez se zrob badania na trczyce

wieta coja juz sie calkiem pogubial wiosna ziam , rano bialo potem topnieje mogloby sie zdecydowac
ale bajkowo to juz nie jest o nieee

U nas bajkowo i biało i leciutki mrozek jest:lol: Psy dziś w sweterkach pomiatały, bo cały dzień sypał śnieżek - na podwórku jest go ponad 20cm i TZ musiał pieskom ścieżki porobić, bo nie chciały chodzić:shake::evil_lol: Może jutro zrobię fotkę tych tuneli śnieżnych:lol:

A tarczycę mam już zbadaną i jest ok;-)

Posted

no troche horrorow bylo hihihi ale tez wiele radochy jednak i mimo ze wczesniej i w trakcie mienia Wiktora byly kanarki , rozela,zeberki, faliste to jednak duzy ptak to zupelnie co innego , fajnie bylo z nim zyc mimo wszystko i gdyby nie byl coraz bardziej agresywny to zostalby u nas ale walka ze zwierzeciem jest bez sensu jesli ono nastawione na jednego czleka i tylko w blondzie [ bo jak kiedys Iza sie przefarbowala to tez jej nie lubil hihihi] a coraz bardziej pomyslowe w stosunku do innych ludkow.
pewnie ze mozna bylo trzymac cale zycie ino w klatce ale..... mnie to jakos nie szlo. wolalam by poszedl od nas byle mogl czesto byc swobodny.

Sylwia to sie ciesze ze z tarczyca oki

Posted

Wiktor w blondi gustował:roflt:Ciekawe, czy tylko Izę tak kochał, czy jakbyście wszyscy zmienili kolor włosów, to wszystkich by pokochał?:niewiem:
Ja nawet przy spokojnym ptaku nie mogłabym być w jednym pokoju, chyba, że byłby on w klatce;-)

Posted

Wielkieeee to kolorowe ptaszysko ;-)
a jak czytam co wyprawiało to dziękuje nie sce;-) powinien sie Lucyferus nazywac a nie Wiktorek;-) hihih ...

Ciekawe jak skonczyl ...pewnie tragicznie.

Buziamy z zasypanego o dziwoo śląskiego ;-)

Posted

Zuzolcu poza aktami terroryzmu byl naprawde fajnym kumplem i dal nam sporo radochy , wiele uciesznych chwil .
byl jakis czas u Izy a potem mu znalazla dom w ktorym byla tez blond nastolatka i jeszcze ze dwa trzy lata go odwiedzala ale potem sie kontakt urwal i nie wiemy czy jeszcze zyje i jest u nich czy juz nie