Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sandruś na parterze, na szczęście na razie nic do nas nie dopłynęło

no ale nie zaśmiecajmy Magdzie wątku, przy najmniej dzisiaj
wszak gospodyni ma dziś urodziny:new-bday:

Magda dużo dużo zdrowia, pogody ducha, wielu radości (tych duzych i tych małych), jak najmniej trosk i ogromu miłości :calus:

Posted

a zatem żyj nam kobieto zdrowo i szczęśliwie bez zmartwień i trosk, z uśmiechniętym licem, ukochanym mężczyzną przy boku, dziatkami, wnukami, psami, kotami i rogaczami :lol:

100 lat Magdula!!!

Posted

no tak , nastepna , 5ta dekada zaczeta jak mnie cioteczka uswiadomila hihihi
serdeczne dzieki za zyczenia
u nas wiosennie wialo dzis cieplym ale porywisty wiatrem bratki i prymule kwitna paki na bzach widac mocno .... ciekawe co to bedzie jeszcze z ta pogoda

Posted

Ooooo zdążyłam, wszak się jeszcze 30 stycznia nie skończył:lol:
Dużo dużo zdrówka Ci życzę, spełnienia wszystkich marzeń, samych radosnych dni, oczywiście pieniążków mnóstwo i wszystkiego tego, czego byś sobie sama życzyła

Posted (edited)

Nie jestem regularna ostatnio w zaglądaniu na wątki, ale na szczęście zajrzałam jeszcze w tak ważnym dniu. :)

Magduś wszystkiego naj, naj, najlepszego. Zdrówka, bandy wnuczków, psów i kuraków i wszelkich marzeń spełnienia. I w ogóle co tylko

:new-bday::tort::tort::tort:

I jeszcze prezent specjalny, a właściwie cała ich sterta, nawet motyle i goryle. ;) (mam nadzieję, że nie wprawi Cię w melancholijny nastrój :))
http://www.youtube.com/watch?v=OOVkF_Gqv0U

Edited by ulana
Posted

[quote name='Tekla64']dziekuje , dziekuje wszystkim dobrze mi zyczacym
u nas po wichurach wiosna w pelni !!!!
ciekawe kiedy nas terz zmrozi[/QUOTE]

pewnie poczeka aż rośliny się obudzą i wtedy dowali....

Wszystkiego Dobrego!!!

Posted

u nas .... normalka zaczynamy zyc na zewnatrz nie tylko doma, a ze przez dwa tyg nazbiralo sie wiec jest co robic.
Niko dostal szalu z powodu ograniczonego ruchu wiec teraz musimy nadrobic
wiosna u nas prawie calkiem, wieje , pada ..... zimnowato

Posted

do poludnia calkowita wiosna, sloneczko zielono mimo wiatru naprawde wisoennie , od poludnia zaczelo padac w przerwie znaczy przed chwila poszlam do danieli poroilam co mialam i co slysze idzie burza, dziwie sie bo o tej porze , no moze to inojeden grzmot ale nie grzmi coraz mocniej i zaczyna sie blyskac , znaczy regularna burza , no i sie zastanawiam co tez ona znaczy wiosenna burze juz czy zimowa zamiec. wracamy se do domu w tych grzmotach ale w dobrych humorach i tuz przy domu jua klolo stajni zaczyna padac n to grad ni to zmarzniety deszcz, przeradza sie to to w rzeczywisty grad na moment a teraz pada wielki snieg ino ze zaraz topi sie, znaczy jednak zima.!!!!