Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehehe... no tutaj to chociaż ktoś zauważył mą obecność :megagrin:

a u nas sypie, sypie, sypie... od tygodnia już.... Warszawa biała, nie nadążają odśnieżać (przynajmniej u mnie )

Posted

ja jak sie okazalo wychodze z zapalenia oskrzeli a papi se wyhodowal zapalenie pluc i nici z nart
no zauwalylam, zauwazylam ale meza chora na glowie i wsio w kolo malo czasu i sil na dogo zostalo

Posted

[quote name='jambi']...a u nas sypie, sypie, sypie... od tygodnia już.... Warszawa biała, nie nadążają odśnieżać (przynajmniej u mnie )[/QUOTE]
Co prawda to prawda, ale jest cudownie na bulwarku i w Skaryszaku:lol:

[quote name='Tekla64']ja jak sie okazalo wychodze z zapalenia oskrzeli a papi se wyhodowal zapalenie pluc i nici z nart
no zauwalylam, zauwazylam ale meza chora na glowie i wsio w kolo malo czasu i sil na dogo zostalo[/QUOTE]
Kurujcie się oboje, bo to nie ciekawie wygląda:glaszcze:
Ja na narty nie pojechałam, bo mam rękę chorą, a mój Miś śmiga na Kasprowym:sad:

Posted

[quote name='Doginka']Co prawda to prawda, ale jest cudownie na bulwarku i w Skaryszaku:lol:

[/QUOTE]

W Parku Skaryszewskim zawsze jest ładnie i nad kanałkiem też:lol:

Zdrówka życzymy nieustająco!

Posted

jak tam Magda ... już wszyscy ozdrowili/ozdrowiali (jak to się pisze :roll: ) ..... a gdzie chcecie jechać na narty? Może w Dolomity? Szukam chętnych jadących swoim autem - bo chce jechać z Wegą do mojej siostry a wyprawa busem z psem to koszt w obie strony ok. 1300zł :crazyeye:

Posted

hej hej
dzieki za troske zdrowiejemy i calkiem fajnie sie nam we dwoje choruje hihihi
u nas splynelo wsio , bratki nadal kwitna, bagno i woda wszedzie

w tym sezonie chyba ino Czechy nam ewentualnie zostaja do szusowania jak cos z tego wyjdzie

Posted

u nas tak płynie, że znalazło dziurę w dachu i zalewa cały pion, czekamy czy do nas dojdzie, chwilowo są zalane poddasze, 4 i 3 piętro :shake:
właściciel kamienicy twierdzi, że nic na to nie poradzi :angryy: