Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']dwa dni wylaczona z zycia, psy .... nie rozumialy czemu sie z lozka nie ruszam i na spacery nie ylo komu z nimi isc ale powoli wracamy do normalnosci[/QUOTE]

Zdrowia, zdrowia.

Posted

[quote name='Tekla64']dwa dni wylaczona z zycia, psy .... nie rozumialy czemu sie z lozka nie ruszam i na spacery nie ylo komu z nimi isc ale powoli wracamy do normalnosci[/QUOTE]

Dużo zdrówka.Wstrętny wirus szaleje w tym roku :(.Ludzie chorują i po 3 tygodnie .

Posted

no to jednak maupy nas dopadly !!!! znaczy pitolone norki nas napadly i pozarly nam obie silki dwie duze czarne kury a co wiecej to jeszcze nie wiem musze na spokojnie policzyc.
wykorzystaly to ze mniej jestesmy na zewnatrz , ze psy siedza z nami doma a nie lataja wolno po terenie i przypuscily zmasowany atak zeby jeszcze maupy z glodu to robily ale obie czarne kury zostawily ino zamordowane
czyli mecz norki my wyszedl na remis na razie

Posted

Magda ... wypożycz Karlosa - o chętnie zlikwiduje twój problem ;-) Myślę, że Wega również chętni by ci pomogła :-) Moja Kaja
[*] to tępiła wszelkie szkodniki, potrafiła pół dnia stać nieruchomo i czekać na dogodny moment do ataku .... a co dziwne, w domu świnki morskiej nie ruszyła, świniak luzem ganiał a Kaja nic, zero agresji wobec niej.

Posted

szkoda kurek, bo urokliwe bardzo są
a norki wrednoty i spryciule, widać pamietliwe z nich bestyjki i postanowiły się zemścić
oby za często Was nie odwiedzały:shake:

Posted

Uuu... Kurek szkoda.
A jak zdrowie? Lepiej już?
Ja wciąż kaszlę jak szalona, to już czwarty tydzień leci, licząc od samego początku. To nie wiem - jestem zdrowa czy chora?

Posted

[quote name='ulana']Uuu... Kurek szkoda.
A jak zdrowie? Lepiej już?
Ja wciąż kaszlę jak szalona, to już czwarty tydzień leci, licząc od samego początku. To nie wiem - jestem zdrowa czy chora?[/QUOTE]

Kolejna chora tyle czasu no!
[quote name='wilczy zew']jesteś chora[/QUOTE]

Wilczy a Ty do doktora zmienić ten antybiotyk bo nie działa;)

Posted

Oj mnie coś kaszelek zaczyna szarpać, ale może to reakcja na szybką zmianę z ciepła na zimno i odwrotnie:lol: Właśnie ze spaceru nocnego wróciłam z psimi i wpadłam powiedzieć dobranoc:hand: