M&S Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Cześć :) Co słychać? U nas zima na całego..... Quote
Tekla64 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 dwa dni wylaczona z zycia, psy .... nie rozumialy czemu sie z lozka nie ruszam i na spacery nie ylo komu z nimi isc ale powoli wracamy do normalnosci Quote
Doginka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='M&S']W Centrum zawsze wieje.... W Markach, chyba nie jest źle?...[/QUOTE] Aktualnie przebywam w Wawce;-) Madziu zdrowiej kochana, zdrowiej szybciutko:glaszcze: Quote
M&S Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Tekla64']dwa dni wylaczona z zycia, psy .... nie rozumialy czemu sie z lozka nie ruszam i na spacery nie ylo komu z nimi isc ale powoli wracamy do normalnosci[/QUOTE] Zdrowia, zdrowia. Quote
WATACHA Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Tekla64']dwa dni wylaczona z zycia, psy .... nie rozumialy czemu sie z lozka nie ruszam i na spacery nie ylo komu z nimi isc ale powoli wracamy do normalnosci[/QUOTE] Dużo zdrówka.Wstrętny wirus szaleje w tym roku :(.Ludzie chorują i po 3 tygodnie . Quote
Tekla64 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 no to jednak maupy nas dopadly !!!! znaczy pitolone norki nas napadly i pozarly nam obie silki dwie duze czarne kury a co wiecej to jeszcze nie wiem musze na spokojnie policzyc. wykorzystaly to ze mniej jestesmy na zewnatrz , ze psy siedza z nami doma a nie lataja wolno po terenie i przypuscily zmasowany atak zeby jeszcze maupy z glodu to robily ale obie czarne kury zostawily ino zamordowane czyli mecz norki my wyszedl na remis na razie Quote
eria Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Fatalnie z tymi norkami ... Szkoda kurczaków... Quote
Kajusza Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Magda ... wypożycz Karlosa - o chętnie zlikwiduje twój problem ;-) Myślę, że Wega również chętni by ci pomogła :-) Moja Kaja [*] to tępiła wszelkie szkodniki, potrafiła pół dnia stać nieruchomo i czekać na dogodny moment do ataku .... a co dziwne, w domu świnki morskiej nie ruszyła, świniak luzem ganiał a Kaja nic, zero agresji wobec niej. Quote
M&S Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Oj, głupia sprawa. Szkoda kuraków... A zdrowie jak? mam nadzieje, że lepiej. Quote
Fides79 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 szkoda kurek, bo urokliwe bardzo są a norki wrednoty i spryciule, widać pamietliwe z nich bestyjki i postanowiły się zemścić oby za często Was nie odwiedzały:shake: Quote
Doginka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Teraz jak się ociepli musi być rewanż i pewnie Twoja sfora znowu uzyska przewagę:mad: Zdrowaś już Magdo?:hmmmm: Quote
wilczy zew Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 to paskudy skoro zrobiły to dla sportu a nie z głodu :mad: Quote
Doginka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Może zrobiły to z głodu i zostawiły, bo coś lub ktoś je przepłoszył:razz: Quote
ulana Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Uuu... Kurek szkoda. A jak zdrowie? Lepiej już? Ja wciąż kaszlę jak szalona, to już czwarty tydzień leci, licząc od samego początku. To nie wiem - jestem zdrowa czy chora? Quote
Tekla64 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 mam katar [ jak na mnie to maly] i kaszel ale juz zyje normalnie dzieki za troske !!!! Quote
Saththa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='ulana']Uuu... Kurek szkoda. A jak zdrowie? Lepiej już? Ja wciąż kaszlę jak szalona, to już czwarty tydzień leci, licząc od samego początku. To nie wiem - jestem zdrowa czy chora?[/QUOTE] Kolejna chora tyle czasu no! [quote name='wilczy zew']jesteś chora[/QUOTE] Wilczy a Ty do doktora zmienić ten antybiotyk bo nie działa;) Quote
Doginka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Oj mnie coś kaszelek zaczyna szarpać, ale może to reakcja na szybką zmianę z ciepła na zimno i odwrotnie:lol: Właśnie ze spaceru nocnego wróciłam z psimi i wpadłam powiedzieć dobranoc:hand: Quote
M&S Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Dzień dobry:) U nas znowu sypie i sypie i...mam dosyć. Quote
Recommended Posts