Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
chętnie bym się tam z nimi walnęła pod tym kominkiem :)

Ohhh ja tez;)

Tekla64 napisał(a):
no mamy zime !!!!
jakies 5-7cm sniegu i -10 wiec sniegu nie za wiele to sie nie urobie a w zwiazku z mrozem to sypki jest psy sie ciesza ale za dlugo poza Dona na dworzu nie chca hihihi

Noooo to gratuluje;) Tobie tez moge wysłac mój:) u mnie ze 30 centymetrów spadło....

Posted

a u nas to już jest przegięcie z tym śniegiem... i co chwila dosypuje nowego. A jednocześnie odwilż, śnieg lepiący, Dumiszon z każdego spaceru do wanny na topienie kul wielkości owocu granata a potem od razu na czesanie bo pod kulami robi się katastrofa z włosem. czekam więc na mróz żeby dziadostwo się lepić przestało

Posted

oo a mi sie jeszcze nie obkulkowały piesy tej zimy :p ale za to mam wrazenir ze na Syberii mieszkam, zaaaaamarzam, ale nie marudze bo wole to niz chlape i syf w domu plus mopy do prania po kazdym spacerku

Posted

Oj nie przelicytuję Was ilością kulek, bo mam tylko 4 łapy i to małe, ale kulki są na tyle przylepne, że mój tata sie przeszkolił w płukaniu psa po spacerku. :)

Posted

U nas biało, zimno, ale bardzo przyjemnie;-) Aż sama się dziwię, że to piszę, bo nie cierpię zimy:lol:

A za chwilkę idę z psami na bulwarek - odpoczywam u mamci w Wawce:lol:Kocham swoją nową pracę:lol:

Posted

[quote name='Doginka']U nas biało, zimno, ale bardzo przyjemnie;-) Aż sama się dziwię, że to piszę, bo nie cierpię zimy:lol:

A za chwilkę idę z psami na bulwarek - odpoczywam u mamci w Wawce:lol:Kocham swoją nową pracę:lol:[/QUOTE]

Przyjemnie....:roll: wiatr wiał paskudny.

Posted

[quote name='M&S']Przyjemnie....:roll: wiatr wiał paskudny.[/QUOTE]
U nas nie wiało, może to zasługa miejsca:lol::hmmmm:
A teraz mimo mrozu jest jeszcze fajniej - cisza, spokój, wiatru brak - właśnie wróciłam z nocnego spacerku;-)Jak mi tego brakuje w Markach - tych nocnych spacerów i pogadanek z moją madre:lol:

Posted

[quote name='Doginka']U nas nie wiało, może to zasługa miejsca:lol::hmmmm:
A teraz mimo mrozu jest jeszcze fajniej - cisza, spokój, wiatru brak - właśnie wróciłam z nocnego spacerku;-)Jak mi tego brakuje w Markach - tych nocnych spacerów i pogadanek z moją madre:lol:[/QUOTE]

W Centrum zawsze wieje....

W Markach, chyba nie jest źle?

A teraz pada śnieg, pada śnieg.....

Dobrego dnia Sforo:)