Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie mam nowego sprzetu!!!!!
to nasza przyjaciolka Magda do nas zjechala ze swoim i cwiczy sie w robienu zdjec psom i w ruchu
stwierdzila ze moze za 10 lat w koncu poskleja wszystke te rzeczy jakie sa potrzebne by wyszlo wyrazne zdjecie psa w ruchu
a ze jest ambitna to cwiczy ile moze ino teraz pogoda nam nie dopisuje

Posted

łeeee to ja myślałam, że pisałaś o sobie, że "Magda uczy się..." :lol: szkoda szkoda!!!!!!

czemu nie robi na manualnych ustawieniach? tam ma ustawiony priorytet przesłony - jak już to do ruchu lepszy priorytet czasu, a najlepsze manualne :lol:

u nas teraz jest okropnie - zima chce wrócić, śniegiem sypie, ale topi się od razu prawie i tak w koło... fuj

Posted

malawaszka napisał(a):

czemu nie robi na manualnych ustawieniach? tam ma ustawiony priorytet przesłony - jak już to do ruchu lepszy priorytet czasu, a najlepsze manualne :lol:

Nic nie zrozumiałam hahahahahah

Posted

a ja się upieram tak jak Ci już pisałam, niech się przygotuje do skoku Dony, ustawi ostrość na przeszkodę i cyka serię z ostrością na przeszkodzie - w momencie jak Dona będzie idealnie nad , zdjęcie powinno wyjść przyzwoite. Do tego jak najkrótszy czas migawki, jak najmniejsza wartość przysłony oraz wyższa czułość iso, ale uwaga na zbyt wysoką - szumy.

Posted

eria napisał(a):
a ja się upieram tak jak Ci już pisałam, niech się przygotuje do skoku Dony, ustawi ostrość na przeszkodę i cyka serię z ostrością na przeszkodzie - w momencie jak Dona będzie idealnie nad , zdjęcie powinno wyjść przyzwoite. Do tego jak najkrótszy czas migawki, jak najmniejsza wartość przysłony oraz wyższa czułość iso, ale uwaga na zbyt wysoką - szumy.

Aha... i śmiem stwierdzić, ze wszytsko jasne :evil_lol:

Posted

Witaj Madziu - ja pierwszy raz u Ciebie w tym Nowym Roku:lol:
Żeby Wam się lepiej wiodło niż w starym;-)

Obejrzałam wszystkie foteczki - kociambry przecudne i w szoku jestem, że "Indiański" prawie pozował i jest cyknięty z bliska:loveu:
Co do skoków, to Eria już napisała to, co ja chciałam napisać;-)

No chyba, że chodzi o skoki naszych chłopców - Kamil Stoch pięknie skacze ostatnio, szkoda, że te drugie skoki zamiast lepsze, są zawsze tyci krótsze w Jego wykonaniu:sad: Ale sreberko mamy:multi: