Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Magda wybacz:) Serdecznie zapraszam Na Bazarek dla Shili z kosmetykami, Avonem, zegarkami, łańcuszkami i bransoletkami TUTAJ Oraz na Bazar dla Zefira i Shili - piórniki, skarpety, portfeliki, RYŚ i inne O TUTAJ Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Dzień dobry Sforo. U nas niestety szaro, buro..... Quote
Tekla64 Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Magdusia dalej trenuje robienie zdjec psom w ruchu Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ładnie skacze, tylko niezbyt ostra fota;) http://images10.fotosik.pl/3121/64858a81a59ee44c.jpg Quote
Saththa Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ale Ładną pogodę mac ie;) U mnie leje;) http://images10.fotosik.pl/3121/a0a900b62f030904.jpg najpierw sobie pomyslałam z e Borys ucieka od aparatu... ale ale on jest w zagrodzie KUR!! http://images10.fotosik.pl/3121/ffeadb869105cad7.jpg Alez ona ma futra na pycholu:) Widzi coś?:) Quote
Tekla64 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 hej hej u nas pada wieje i jest ble bloto!!! Quote
Kajusza Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ale Donka się rozskakała :-) ps. u nas pogoda tez do d..py :-( Quote
WATACHA Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Ale pięknie, wysoko skacze http://images10.fotosik.pl/3121/a0a900b62f030904.jpg Quote
malawaszka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 no nooo gratuluję nowego sprzętu!!!!!! teraz trochę nauki i będzie lux!!! Quote
Tekla64 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 nie mam nowego sprzetu!!!!! to nasza przyjaciolka Magda do nas zjechala ze swoim i cwiczy sie w robienu zdjec psom i w ruchu stwierdzila ze moze za 10 lat w koncu poskleja wszystke te rzeczy jakie sa potrzebne by wyszlo wyrazne zdjecie psa w ruchu a ze jest ambitna to cwiczy ile moze ino teraz pogoda nam nie dopisuje Quote
malawaszka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 łeeee to ja myślałam, że pisałaś o sobie, że "Magda uczy się..." :lol: szkoda szkoda!!!!!! czemu nie robi na manualnych ustawieniach? tam ma ustawiony priorytet przesłony - jak już to do ruchu lepszy priorytet czasu, a najlepsze manualne :lol: u nas teraz jest okropnie - zima chce wrócić, śniegiem sypie, ale topi się od razu prawie i tak w koło... fuj Quote
M&S Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Tekla64 napisał(a):hej hej u nas pada wieje i jest ble bloto!!! U nas też leje i wieje, masakra.... Quote
Saththa Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 malawaszka napisał(a): czemu nie robi na manualnych ustawieniach? tam ma ustawiony priorytet przesłony - jak już to do ruchu lepszy priorytet czasu, a najlepsze manualne :lol: Nic nie zrozumiałam hahahahahah Quote
Tekla64 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 powiem jej ale przyznam sie ze tez nie mam pojecia o czym mowa hihihi jesli pogoda pozwoli to pewnie potrenuje jeszcze Quote
wilczy zew Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 to się pochwalę,że zrozumiałam wywód Malawaszki a co ;) Tekla kibicuje Donie przy skokach:) Quote
eria Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 a ja się upieram tak jak Ci już pisałam, niech się przygotuje do skoku Dony, ustawi ostrość na przeszkodę i cyka serię z ostrością na przeszkodzie - w momencie jak Dona będzie idealnie nad , zdjęcie powinno wyjść przyzwoite. Do tego jak najkrótszy czas migawki, jak najmniejsza wartość przysłony oraz wyższa czułość iso, ale uwaga na zbyt wysoką - szumy. Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Doberek:) U nas strasznie wiało całą noc i teraz nie jest lepiej... Quote
Saththa Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 eria napisał(a):a ja się upieram tak jak Ci już pisałam, niech się przygotuje do skoku Dony, ustawi ostrość na przeszkodę i cyka serię z ostrością na przeszkodzie - w momencie jak Dona będzie idealnie nad , zdjęcie powinno wyjść przyzwoite. Do tego jak najkrótszy czas migawki, jak najmniejsza wartość przysłony oraz wyższa czułość iso, ale uwaga na zbyt wysoką - szumy. Aha... i śmiem stwierdzić, ze wszytsko jasne :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 hej hej a dzis u nas lepiej ladniej co nas wszytskich bardzo cieszy z wywodow fotograficznych wszytsko przekazalam Quote
Doginka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Witaj Madziu - ja pierwszy raz u Ciebie w tym Nowym Roku:lol: Żeby Wam się lepiej wiodło niż w starym;-) Obejrzałam wszystkie foteczki - kociambry przecudne i w szoku jestem, że "Indiański" prawie pozował i jest cyknięty z bliska:loveu: Co do skoków, to Eria już napisała to, co ja chciałam napisać;-) No chyba, że chodzi o skoki naszych chłopców - Kamil Stoch pięknie skacze ostatnio, szkoda, że te drugie skoki zamiast lepsze, są zawsze tyci krótsze w Jego wykonaniu:sad: Ale sreberko mamy:multi: Quote
Recommended Posts