Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']mamy juz wiosne??????????? :bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::jumpie::laugh2_2::cunao::cunao::laola::laola::laola::laola:[/QUOTE]

co piłaś :lol:

to się nazywa anomalia a nie wiosna ;)

Posted

ja tam nie wiem jak wy ogladacie moje zdjecia
ale tuz przed sniegiem wstawilam zdjecia tychze prymulek i dodatkowo bratkow jeszcze kwitnacych i na to zescie nic nie powiedzialy a teraz jak z pod sniegu wam pokazuje dalej kwitnaca prymulke to taki ruch sie zrobil

a co do zludzen to dzis mialam marcowa pogode i to nie bylo zludzenie , zupelnie nie bylo zludzenie

Posted

Sonka
moje psy maja wieczny spacer w zasadzie a tak naprawde to spacery dla nich to wyjscie na smyczach w pola lasy czy na rower a to sie zdarza raz dziennie czasem dwa
i jak jest zima wiosna czy jesien to one wiecznie mokre sa i malo kiedy im sie udawa wyschnac

Posted

U nas jak w przysłowiu pogoda ,,w marcu jak w garncu '' wczoraj kałuże i deszcz , a dziś pełno śniegu ;)
To psiaki mają fajnie , ze całe dnie prawie na dworze :D
Moja to jak na wakacjach całe dnie latała i w nocy tyko do domu wracała to w domu potem było jej ciężko się przyzwyczaić , bo tam ciągle na spacerku ...

Posted

no w Łodzi pogoda też nie powala, jest szaro i pochmurno, wilgotne powietrze, ale na chodnikach i jezdni na szczęscie jest czysto i nie ma żadnej brei

Saththa
A Magdy nie ma... Wysnułam juz teze ze ją mycie okien zasysneło...

chyba nie tylko ją, ja też dziś biegam po drabinie myjąc okna i inne szyby oraz szafy :watpliwy:

Posted

[quote name='Fides79']
chyba nie tylko ją, ja też dziś biegam po drabinie myjąc okna i inne szyby oraz szafy :watpliwy:[/QUOTE]

Magda?! Przeszłaś na druga strone lustra????
[quote name='Culineo']a u nas to samo zimno szaro i mokro... chyba dzisiaj dzień mycia okien , bo u mnie mama też wszystko pomyła :lol:[/QUOTE]

Pomogłabyś;)

[quote name='ulana']To ja się wyłamię - żadnego mycia okien! :eviltong:[/QUOTE]

Właśnie;)
[quote name='M&S']Jestem za!!![/QUOTE]

Nooo i to rozumiem;)

Posted

no moje drogie ja mm sezon palenia w piecu i kominkach wiec w zasadzie okan co dw a tyg do mycia hihihi ale nie u mnie
dzis byly u mnie na goscinnym obiedzie malowacze kosciola, na kler nie dam nic ale kosciol to inna sparawa

ale ale zyje okan mam pomyte firnaki poprane nic do zarcia nic w lodowce ale .... hura swieta za pasem nie ma sie co zlalamywac
bloto, breja , kury sie nie niosa a zrec chca maupy jedne

nie z dzisiaj ale sa