wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Saththa']mamy juz wiosne??????????? :bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::jumpie::laugh2_2::cunao::cunao::laola::laola::laola::laola:[/QUOTE] co piłaś :lol: to się nazywa anomalia a nie wiosna ;) Quote
wilczy zew Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 chcesz się karmić złudzeniami :hmmmm: Quote
Tekla64 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 ja tam nie wiem jak wy ogladacie moje zdjecia ale tuz przed sniegiem wstawilam zdjecia tychze prymulek i dodatkowo bratkow jeszcze kwitnacych i na to zescie nic nie powiedzialy a teraz jak z pod sniegu wam pokazuje dalej kwitnaca prymulke to taki ruch sie zrobil a co do zludzen to dzis mialam marcowa pogode i to nie bylo zludzenie , zupelnie nie bylo zludzenie Quote
Sonka95 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 U nas też marcowa pogoda :shake: Pewnie psiaki po spacerku masz całe mokre ... Quote
Tekla64 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Sonka moje psy maja wieczny spacer w zasadzie a tak naprawde to spacery dla nich to wyjscie na smyczach w pola lasy czy na rower a to sie zdarza raz dziennie czasem dwa i jak jest zima wiosna czy jesien to one wiecznie mokre sa i malo kiedy im sie udawa wyschnac Quote
M&S Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 U nas marcowo nie było. Było paskudnie, mokro i ślisko.... Quote
Sonka95 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 U nas jak w przysłowiu pogoda ,,w marcu jak w garncu '' wczoraj kałuże i deszcz , a dziś pełno śniegu ;) To psiaki mają fajnie , ze całe dnie prawie na dworze :D Moja to jak na wakacjach całe dnie latała i w nocy tyko do domu wracała to w domu potem było jej ciężko się przyzwyczaić , bo tam ciągle na spacerku ... Quote
Saththa Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 dzien dobry z czarnego szczecina, płynącego czarna obrzydliwa breją bleeeee Quote
eria Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 a my witamy ze Śląska tak samo obrzydliwego jak wyżej opisany Szczecin... Quote
Saththa Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 A Magdy nie ma... Wysnułam juz teze ze ją mycie okien zasysneło... Quote
Fides79 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 no w Łodzi pogoda też nie powala, jest szaro i pochmurno, wilgotne powietrze, ale na chodnikach i jezdni na szczęscie jest czysto i nie ma żadnej brei Saththa A Magdy nie ma... Wysnułam juz teze ze ją mycie okien zasysneło... chyba nie tylko ją, ja też dziś biegam po drabinie myjąc okna i inne szyby oraz szafy :watpliwy: Quote
Culineo Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 a u nas to samo zimno szaro i mokro... chyba dzisiaj dzień mycia okien , bo u mnie mama też wszystko pomyła :lol: Quote
ulana Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 To ja się wyłamię - żadnego mycia okien! :eviltong: Quote
M&S Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='ulana']To ja się wyłamię - żadnego mycia okien! :eviltong:[/QUOTE] Jestem za!!! Quote
Saththa Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Fides79'] chyba nie tylko ją, ja też dziś biegam po drabinie myjąc okna i inne szyby oraz szafy :watpliwy:[/QUOTE] Magda?! Przeszłaś na druga strone lustra???? [quote name='Culineo']a u nas to samo zimno szaro i mokro... chyba dzisiaj dzień mycia okien , bo u mnie mama też wszystko pomyła :lol:[/QUOTE] Pomogłabyś;) [quote name='ulana']To ja się wyłamię - żadnego mycia okien! :eviltong:[/QUOTE] Właśnie;) [quote name='M&S']Jestem za!!![/QUOTE] Nooo i to rozumiem;) Quote
Margi Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Fides79']ja też dziś biegam po drabinie myjąc okna i inne szyby oraz szafy :watpliwy:[/QUOTE] Co Wy,już dawno pomyte.:eviltong: Quote
Tekla64 Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 no moje drogie ja mm sezon palenia w piecu i kominkach wiec w zasadzie okan co dw a tyg do mycia hihihi ale nie u mnie dzis byly u mnie na goscinnym obiedzie malowacze kosciola, na kler nie dam nic ale kosciol to inna sparawa ale ale zyje okan mam pomyte firnaki poprane nic do zarcia nic w lodowce ale .... hura swieta za pasem nie ma sie co zlalamywac bloto, breja , kury sie nie niosa a zrec chca maupy jedne nie z dzisiaj ale sa Quote
Tekla64 Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 zeby nie bylo bratki tez fiksuja Quote
Recommended Posts