Tekla64 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 ty jaki cudotworca jestes czy cus w tym rodzaju??? hihihi nie wiem jak tos zrobila i nie wiem jak ja to zrobilam na fotosiku a juz zupelnie baldego pojecia nie mam jak to odkrecic hihihi ale na galerii wszystkie sa w normalnej pozycji cale szczescie ?! czy moze sie juz cos pozmienialo? dzien W sie zbliza duzymi krokami a ja dalej w tym samym miejscu hihihi Quote
zerduszko Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 To jedno jest przekręcone, w fotosiku musiałaś obrócić. Quote
Tekla64 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 a to sie chyba jaies cuda same z siebie dzieja wczoraj bylo wsio normalnie a dzis .... zong nie rozumam i nie umam wyjasnic fakt ze nie moglam wstawic wczoraj tych zdjec i probowalam pre razy ale w koncu chyba za duzo razy wstawilo sie, nie wiem. Witam Witam wszystkich wieczorowa pora ale dzis ani kawalka zdjecia nie mam Quote
zuzolandia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Oj cosik sie słabo starasz:diabloti::diabloti: a tak na marginesie to mialas mi dac namiary na te narciarskie tereny :eviltong: Quote
Tekla64 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Zuzo napisalam do cie ino nie wiem gdzie hihihi se poszukaj, taka niespodziewajka Quote
Tekla64 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Zerduszko masz racje na fotosiku za ktoryms razem nie wiem jak ale przekrecilam hihihi i nie wiem jak to na odwyrtke zrobic, ale wczoraj jak wsatwilam w koncu te zdjecia to byly normalnie , ino ze wczoraj nie chcalo mi wysylac i probowalam po pare razy wstawic. no trudno jedno bedzie przekrecone , nie kazdy tak ma w galerii ha moja bedzie inna , malo ze kiepskie jakosciowo zdjecia to jeszcze przekrecone hihihi a co nie wolno???? Quote
zerduszko Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Po prawej stronie prawie na samym dole (nizej jest tylko pobierz pozostałe kody) na zielono pisze cuś takiego: Obróć zdjęcie: w lewo | o 180 st. | w prawo. Quote
Doginka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Sama przekręciła, a ze mnie cudotwórce zrobiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tekla64 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Ja sie dzis witam z wami w srugach deszczu szaro buro i pada z nieba drobny ale gesty deszcz, nawet psy nie maja ochoty na dluzsze spacery , kury jak zwykle dra ryja z samego rana a daniele pochowane od deszczu czekaja na owies czyli normalka Quote
Tekla64 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 a dzis mija dkoladnie rok wlasnie o tej porze widzialam Tokio ostatni raz...... buhhh ale ale bedzie sunia, bedzie czarna broda w naszej sforze!!!! Quote
weszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kolejna przykra rocznica :( Ale... życie toczy się dalej no i nowa broda na horyzoncie ;) Tak to się wszystko jakoś plecie... Zwierzęta uczą nas przemijania i pewnej pokory wobec reguł tego świata. Quote
M&S Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Słoneczne dzień dobry :) będzie nowy brodaty domownik....fajnie A. Quote
Tekla64 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 kociska sie zeszly bo przestalo padac wiec je zlapalam Quote
Tekla64 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 jak myslicie, na co sie tak zawziecie pucyja??? Quote
Tekla64 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 no to z kotami na razie skonczylismy sesje fotograficzna , ale dawno kotow nie bylo Quote
M&S Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ooo, prawie jak moja Kita :) http://images8.fotosik.pl/137/0bcfae7fbb9b0dcbmed.jpg A. Quote
Tekla64 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Maks to jest Pan Krowa hihihi a z tym szukaniem ciebie to deczko skompikowane , nie mam pojecia co to panel kontrolny.... ale co niektore banery dzialaja to czemu twoj nie? a co ja sie pytam , nie wiem czy moj dziala hihihi, bede probowac sie do cie dostac , w koncu mnie sie uda. Quote
eria Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 oo Tekla się wreszcie publicznie przyznała do brodatej panienki :) a poza tym to gratuluję 100 stronki galerii !! :multi: Quote
NATKA Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kocurki świetne szczególnie ten rudy ;) I cóż ja słyszę nowa bródka ma dołączyć do stada :razz::loveu: Tekla64 odnośnie problemów z wchodzeniem na galerie - nie wiem jak do tej pory to robiłaś ale na górze w pasku jest coś takiego jak "Szybkie Menu" kliknij na nie i zobaczysz "Subskrypcje Tematów" kliknij w te subskrybuje i tam powinnaś mieć wszystkie odwiedzane przez siebie galerie ;) Mask i Spark co do niedziałających banerków to ja też tak miałam i po prostu z edytowałam banerek czyli zwyczajnie od nowa go podlinkowałam :p Quote
Tekla64 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 no przyszedl se taki i grzebie w workach z plastikami koty maja przerozne wcielenia ale miedzy tymi najlepiej rozwinietymi jest na pewno smieciarstwo!!!! Quote
M&S Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='NATKA']Mask i Spark co do niedziałających banerków to ja też tak miałam i po prostu z edytowałam banerek czyli zwyczajnie od nowa go podlinkowałam :p Ale mój jest podlinkowany..... A. Quote
Recommended Posts