Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ty jaki cudotworca jestes czy cus w tym rodzaju???
hihihi
nie wiem jak tos zrobila i nie wiem jak ja to zrobilam na fotosiku a juz zupelnie baldego pojecia nie mam jak to odkrecic hihihi
ale na galerii wszystkie sa w normalnej pozycji cale szczescie ?! czy moze sie juz cos pozmienialo?

dzien W sie zbliza duzymi krokami a ja dalej w tym samym miejscu hihihi

Posted

a to sie chyba jaies cuda same z siebie dzieja
wczoraj bylo wsio normalnie a dzis .... zong

nie rozumam i nie umam wyjasnic
fakt ze nie moglam wstawic wczoraj tych zdjec i probowalam pre razy ale w koncu chyba za duzo razy wstawilo sie, nie wiem.

Witam Witam wszystkich wieczorowa pora ale dzis ani kawalka zdjecia nie mam

Posted

Zerduszko
masz racje na fotosiku za ktoryms razem nie wiem jak ale przekrecilam hihihi i nie wiem jak to na odwyrtke zrobic, ale wczoraj jak wsatwilam w koncu te zdjecia to byly normalnie , ino ze wczoraj nie chcalo mi wysylac i probowalam po pare razy wstawic. no trudno jedno bedzie przekrecone , nie kazdy tak ma w galerii ha moja bedzie inna , malo ze kiepskie jakosciowo zdjecia to jeszcze przekrecone hihihi a co nie wolno????

Posted

Ja sie dzis witam z wami w srugach deszczu
szaro buro i pada z nieba drobny ale gesty deszcz, nawet psy nie maja ochoty na dluzsze spacery , kury jak zwykle dra ryja z samego rana a daniele pochowane od deszczu czekaja na owies
czyli normalka

Posted

Kolejna przykra rocznica :(
Ale... życie toczy się dalej no i nowa broda na horyzoncie ;) Tak to się wszystko jakoś plecie... Zwierzęta uczą nas przemijania i pewnej pokory wobec reguł tego świata.

Posted

Maks
to jest Pan Krowa hihihi

a z tym szukaniem ciebie to deczko skompikowane , nie mam pojecia co to panel kontrolny.... ale co niektore banery dzialaja to czemu twoj nie?
a co ja sie pytam , nie wiem czy moj dziala hihihi, bede probowac sie do cie dostac , w koncu mnie sie uda.

Posted

Kocurki świetne szczególnie ten rudy ;)
I cóż ja słyszę nowa bródka ma dołączyć do stada :razz::loveu:
Tekla64 odnośnie problemów z wchodzeniem na galerie - nie wiem jak do tej pory to robiłaś ale na górze w pasku jest coś takiego jak "Szybkie Menu" kliknij na nie i zobaczysz "Subskrypcje Tematów" kliknij w te subskrybuje i tam powinnaś mieć wszystkie odwiedzane przez siebie galerie ;)
Mask i Spark co do niedziałających banerków to ja też tak miałam i po prostu z edytowałam banerek czyli zwyczajnie od nowa go podlinkowałam :p

Posted

[quote name='NATKA']Mask i Spark co do niedziałających banerków to ja też tak miałam i po prostu z edytowałam banerek czyli zwyczajnie od nowa go podlinkowałam :p

Ale mój jest podlinkowany.....

A.