Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wilczy
wsio juz napisalam a szczegolow szukaj na wyjdz na spacer z psem czy na stronie Polskiej Ligi Dog Trekkingu
a liczyc juz nam sie nie chce wiemy ze sporo nadrobilismy ale to nam nie przeszkadza

a Dudy zapapal jakas dziwna miloscia do Tekli

Posted

nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno koty mają zdolność wyczuwania że komuś dokucza np reumatyzm i kładą sie obok albo na chorym miejscu wygrzewając je i mrucząc co podobno przynosi terapeutyczne efekty
może więc Rudy stosuje taką kocią terapię na Tekli :p

Posted

Fides79 napisał(a):
nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno koty mają zdolność wyczuwania że komuś dokucza np reumatyzm i kładą sie obok albo na chorym miejscu wygrzewając je i mrucząc co podobno przynosi terapeutyczne efekty
może więc Rudy stosuje taką kocią terapię na Tekli :p

Uważam,że cośw tym jest.Jestem tego przykładem.
Kot mojej przyjaciólki do nikogo nie przychodził poprzytulać się i pospać a do mnie tak.Za jakiś czas okazało się ,że w tym miejscu w którym polegiwał jest coś do zoperowania.

A teraz Tośka kładzie się na bolące miejsce,a Kacper nie ma takich zwyczajów.

Posted

A kotka mojej koleżanki nie lubiła gości i zawsze się chowała, ale kiedy zaszłam w ciążę z synalkiem zaczęła do mnie wychodzić i klaść się na brzuszku. I tak zawsze przez 9 miesięcy. Nie odpuściła ani razu. Po urodzeniu małego znowu się chowała także przede mną. Byłam bardzo chora. ;)