Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja normalnie nie mogę, taki dom, TAKI. Nie rozumiem tego świata nic a nic. Babiszon z Koszalina, to na niego nawymyślał. A tu taki żal i tyle komplementów. Kochany Hektorek, oj kochany. Ciesze się, ze odnalazłam Waszą galerię, choć po długim czasie ;) Trzymaj się kobieto!

Szukam tego starego wątku i nie ma!! On jeszcze jest??

Posted

Witam , witam QQk !!!
i mam nadzieje ze nie tylko na chwile i raz ale to oczywista zalezy czy pasuje ci to ze moje zdjecia sa tylko zdjeciami a opowiastki ino moimi przezyciami.
ale zapraszam serdecznie i do odwiedzin i do gadulca

Zerduszko
jest ,przedwczoraj bylam i se czytalam a co sie zryczalam, ale nie pytaj sie mnie jak tam mnie sie udalo trafic?!

Posted

Jak to więcej fot nie można wgrać? Czy chodzi Ci o jeden post, czy o kolejne?:roll:
Bo jak o jeden, to tylko 5 fot na raz można wstawiać;)

Ale coraz mniej rozmazane są foty, a to oznacza, że praktyka czyni miszcza:diabloti:;)

Posted

jejku
no i znowu po jednym poscie ze zdjeciami nie chce mi wylasac nastepnego, naciskam wyslij i nic.....nic sie nie dzieje!!!!!! pare razy probuje wwalam jak gupia na nowo zdjecia a tu doopa balda
w ogole znowu wszystko chodzi jakby ..... mialo powiazne jajka!!!!!!!

jak dlugo to jeszcze potrwa???? to jest deprymujace przynajmniej dla mnie

Posted

no to teraz jest cala sesja pozujaca , zdjecia z wizyty Aresa w calosci robil zieciu, wedle mnie sie za mocno nie postaral , paskud jeden, zadnych zblizen no nic ale wazne ze sa w ogole.
a chyba z tym wstawianiem to juz wiem , trza koniecznie napisac przynajmniej 10slow do zdjec hihihi
jesli te wejda bez problemu to tak bedzie hihihi

Posted

Cześć :)

udało mi się wejść, a tu takie smutne wiadomości........:(
Biegaj sobie Hektorku tam po tęczowych polach

wygłaszcz resztę sfory

A.

ps. zdjęcia cudne :)