wilczy zew Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Saththa napisał(a):Ano... zabiłabym obydwa w końcu ;) ktoś tu mówił,że nie lubi przemocy :eviltong: Quote
Tekla64 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 ale mord to nie przemoc ! ino wylDOWANIE FRUSTRACJI Quote
Doginka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ale ma tego futra:lol: Prawie jak pers:loveu: http://images10.fotosik.pl/2723/7f0f51e6107d493f.jpg Quote
Saththa Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 wilczy zew napisał(a):ktoś tu mówił,że nie lubi przemocy :eviltong: Przemocy skierowanej w moją stronę, a TY mi PAŁKĄ groziłaś! Quote
WATACHA Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Tekla64 napisał(a):ale mord to nie przemoc ! ino wylDOWANIE FRUSTRACJI Albo ulżenie w cierpieniu ;) Quote
eria Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Tekla64 napisał(a):ale mord to nie przemoc ! ino wylDOWANIE FRUSTRACJI hahaha dobre! tak samo jak w którejś części horroru "Piła" padło hasło " Piła nie zabija, piła brzydzi się zabijaniem, piła RESOCJALIZUJE." :loveu: Quote
Tekla64 Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 pomyslalam se ze wybiore sie z mlodymi do lasa na dluzszy spacer ale szyki pomieszal mi Borys z wlasnym planem na moj pomysl przecisnal sie wywinal , gluchy na wszelkie rozkazy i poszedl z nami najpierw byl cieniem a potem sie ciagnal i pod koniec juz chyba mial naprawde calkiem dosc Quote
Tekla64 Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 a ze dzis u nas w lesie grasowali hubertowscy mysliwi to zwierzyna latala jak dzika i Nikodem dostawal fiola a Dona chyba tez by se chetnie polatala za sladem swiezusienkim ale dalismy rade bez wielkich nerwow i spacer byl calkiem udany Quote
Doginka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ja też dzisiaj z psimi w lesie byłam, a jak do samochodu wsiadaliśmy, to znalazłam 7 podgrzybasków:lol: Quote
jambi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 kociaste przecudne :) a lenistwo podpiecowe nastroiło mnie podobnie... :lol: Quote
Fides79 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 byłam, widziałam piękne jesienne zdjęcia, i relację z wizyty Sandry z Tazzmanem i kociaste, musze przyznac że mały rudy bardzo fajny :lol: nie zaczytywałam się zbytnio w dyskusje bo na to juz ciut czasu brak :roll: pozdrawiam :p Quote
ulana Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 (edited) http://images10.fotosik.pl/2719/b35b4a40d3fe008c.jpg jakie jesienne widoki... http://images10.fotosik.pl/2719/345bd50c7a6a0dfa.jpg śliczny nochal śpiocha :loveu: No to wkleiłam ten skrót: prawa mysz-> właściwości -> skopiowałam adres i tu wkleiłam po prostu. Nie mam WZetko hasła "kopiuj adres obrazka" może to kwestia ustawień?... Dzięki Ci za cierpliwośc :) Edited November 5, 2012 by ulana Quote
#Etna# Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Nie tylko Sandra się na kudłacza napalała hehe no ale.... My też byłyśmy na leśnej wycieczce całkiem przyjemnej zresztą :) chociaż w lesie mokro strasznie... Na grzyby już patrzeć nie moge a o zupie grzybowej to nawet nie chcę słyszeć hehe chyba w tym roku u mnie w domu pobili wszelkie rekordy co do częstotliwości ;) Ale i tak bardzo lubię las jesienią:loveu: Te Twoje czarnule ślicznie się ze sobą tulą... Ale jak tak na nie patrze to się totalnie rozleniwiam... Magda spodziewaj się na dniach zdjęć na swojej poczcie:razz: pracuję w pocie czoła... Zobaczymy co z tego wyniknie ;) Quote
Saththa Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='#Etna#']Nie tylko Sandra się na kudłacza napalała hehe no ale.... [/QUOTE] hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?? Quote
eria Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Etna nie denerwuj mnie tymi grzybami, ja jadłam raz w sezonie :/ u nas posucha grzybowa, łaziłam , szukałam w miejscach gdzie rok rocznie zbierałam i nic, zero. wrr;) Quote
Culineo Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 u nas też wiadrami się zbierało :D jednak lubuskie rządzi co do grzybów ;) Quote
Tekla64 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 pewnie ze u nas w lubuskiem grzybow moc wszelakich ale osobiscie mam juz dosc. a my mamy nowa zabawke jak nam pojdzie to sie pochwale ino najsamprzod musimy troche popracowac Quote
Saththa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Nowa zabawke? gdzie ma iść? w sensie sie sprzeda?:) Jak s ie sprzeda to jak pokażesz?:) Quote
malawaszka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Saththa']Nowa zabawke? gdzie ma iść? w sensie sie sprzeda?:) Jak s ie sprzeda to jak pokażesz?:)[/QUOTE] o rany... kompletnie nie mogę po tych wskazówkach dojść co to... Quote
Saththa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='malawaszka']o rany... kompletnie nie mogę po tych wskazówkach dojść co to...[/QUOTE] Przeciez moje pytania to nie wskazówki tylko pytania;) Quote
malawaszka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Saththa']Przeciez moje pytania to nie wskazówki tylko pytania;)[/QUOTE] no pytania, ale zadawane tak jakbyś coś tam się domyślała? czy nadinterpretacja? Quote
Tekla64 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 jak nam pojdzie z zabwa nie sprzedaz Irek raczej na sprzedaz nie bedzie chcal robic zabawek dla psow i ich pani hihihi ale na razie nam nie idzie i tyla wiec nie ma sie czym chwalic Quote
Recommended Posts