Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no już myślałam że nie będzie wspólnych fotek jak oglądałam od początku :) ale są :lol: ależ oni są zupełnie inaczej zbudowani! ale faktycznie Tazzik wyższy - fajnie, że pamiętałyście i moja ciekawość została zaspokojona :D

Posted

widze ze troche nowych gosci nam przybylo co nas bardzo cieszy i oby zadomowili sie na stale

weekend naprawde byl swietny, spacery , rowery rozmowy i.... swiety spokuj

dzis z rana milorzab zaczal leciec i w ciagu 3-4godzin stal sie lysy
nie jest jakis wyjatkowo kaprysny ja go nawet przesadzalam jak juz calkiem dobrze wrosl w pierwsze miejsce ino dosc powoli se rosnie ale nie zaluje ze go mam

Posted

Ileee zdjęć:lol:
Ale fajnie wyglądają takie dwa golaski. Szkoda troszkę Tazziowej brody ale z taką wygląda jak szczeniaczek hehe
Ja tam czasami tęsknie za tą szczoteczkowatą mordką:loveu:
Faktycznie się różnią ale jakby je tak ubrać z powrotem w futerka to nie byłoby tego aż tak widać ;)
I co najciekawsze ile to można pod tym futerkiem ukryć:diabloti:

Na niektórych zdjęciach to wygląda prawie jak wiosna a nie jesień hehe ale gdzie tu do wiosny....

Posted

Buuu, dlaczego wam sie kopiuja skróty , a mnie nie?
Tazzman to ten psiak na niebieskiej smyczy?
Piękne pejzaże jesienne. Teraz, kiedy topniejący śnieg za oknem tym milej popatrzeć.

Posted

ulana napisał(a):
Buuu, dlaczego wam sie kopiuja skróty , a mnie nie?
Tazzman to ten psiak na niebieskiej smyczy?
Piękne pejzaże jesienne. Teraz, kiedy topniejący śnieg za oknem tym milej popatrzeć.

musisz nacisnąć prawym na zdjęcie i dać 'otwórz grafike w nowej karcie' :)

Posted

Culineo napisał(a):
musisz nacisnąć prawym na zdjęcie i dać 'otwórz grafike w nowej karcie' :)

Nie mam takiego polecenia. Tylko 'otwórz łącze w nowej karcie'. Wyskakuje strona główna fotosika. Zawsze ro biłam tak, że naciskałam prawym przyciskiem myszy na zdjęcie, wybierałam 'kopiuj skrót' i wklejałam w okno odpowiedzi. A teraz jak tak robię, to też wkleja mi się fotosik główny. Testowałam w innym wątku i działa jak zwykle. Nic nie rozumiem... :(

Posted

Jambi poza radoscia ze spotkania nagonila mi starcha , czlek bedac codziennie ze staruszkami nie zauwaza ze one az tak sie posuwaja a Kaska ponad rok ich nie widziala i byla przerazona postepami starzenia
rzeczywiscie teraz i ja zaczelam znowu zwracac uwage na pewne calkiem nowe symptomy
Borys od jakiegos nie dlugiego czasu nie wchodzi na gore po schodach, Tekli zajmuje coraz wiecej czasu zebranie sie z rana by z nich zejsc
ale oczywiscie zadnego spaceru czy rowera nie chca odpuscic mimo ze fizycznie nie daja rady

wczoraj caly dzien bylo okropnie zimno wialo mokro a dzis znowu clakiem fjany dzionek sie zpaowiada

Posted

ulana napisał(a):
Nie mam takiego polecenia. Tylko 'otwórz łącze w nowej karcie'. Wyskakuje strona główna fotosika. Zawsze ro biłam tak, że naciskałam prawym przyciskiem myszy na zdjęcie, wybierałam 'kopiuj skrót' i wklejałam w okno odpowiedzi. A teraz jak tak robię, to też wkleja mi się fotosik główny. Testowałam w innym wątku i działa jak zwykle. Nic nie rozumiem... :(

prawym myszy->kopiuj adres obrazka

Posted (edited)

WZetko kochana - co to znaczy 'kopiuj adres obrazka'? czy to nie to samo co kopiuj skrót? W prawej myszy mogę: kopiować - cały obrazek po prostu sie przekleja i szkoda miejsca, albo skrót - to nie działa. :smhair2:
A z czasem tak już jest - biegnie, biegnie i biegnie... Na co dzień nie widzimy zmian. Dopiero po jakiejś przerwie, albo na zdjęciu, albo ktoś zwróci naszą uwagę. Z dziećmi też tak jest - rosną i nic nie widać, aż nagle - za krótkie spodnie czy rękaw, wąs się sypie. I kiedy to się stało? Nie wiadomo.

Edited by ulana