malawaszka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 no już myślałam że nie będzie wspólnych fotek jak oglądałam od początku :) ale są :lol: ależ oni są zupełnie inaczej zbudowani! ale faktycznie Tazzik wyższy - fajnie, że pamiętałyście i moja ciekawość została zaspokojona :D Quote
Saththa Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 No ewidentnie widac róznice;) tazz to taki szczypiorek;) Wychdozi różnica w stylu "życia":) Dona dużo ruchu :) Tazz zdecydowanie mniej aktywny;) Quote
eria Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 też zwróciłam uwagę, jak bardzo różnie są oba zbudowane - na takich gołych dopiero widać tak ewidentnie te różnice , kiedy futro nic nie maskuje http://images10.fotosik.pl/2693/cf4d10c5cce3aaf2.jpg super miałyście weekend !! I brakuje Wam tam takiego jeszcze jednego sznupa na D... :cool3: ale ja myślę,że w przyszłym roku zorganizujemy wspólne spotkanie! Quote
ahedok Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ale fajne golasy Dona śliczna, jak zawsze, strasznie mi się podoba nawet w takiej fryzurze :p Quote
Tekla64 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 widze ze troche nowych gosci nam przybylo co nas bardzo cieszy i oby zadomowili sie na stale weekend naprawde byl swietny, spacery , rowery rozmowy i.... swiety spokuj dzis z rana milorzab zaczal leciec i w ciagu 3-4godzin stal sie lysy nie jest jakis wyjatkowo kaprysny ja go nawet przesadzalam jak juz calkiem dobrze wrosl w pierwsze miejsce ino dosc powoli se rosnie ale nie zaluje ze go mam Quote
weszka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Świetny zlot łysych olbrzymów :D A tu http://images10.fotosik.pl/2693/321991b506a128e9.jpg zupełnie jak szczeniaczek ;) Zielona trawka, a u mnie jak przed Wigilią ;) Quote
Saththa Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='weszka']Świetny zlot łysych olbrzymów :D A tu http://images10.fotosik.pl/2693/321991b506a128e9.jpg zupełnie jak szczeniaczek ;) Zielona trawka, a u mnie jak przed Wigilią ;) w koncu wyglada tak jak się zachowuje ;) o 7.30 był szron :lol: Quote
#Etna# Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Ileee zdjęć:lol: Ale fajnie wyglądają takie dwa golaski. Szkoda troszkę Tazziowej brody ale z taką wygląda jak szczeniaczek hehe Ja tam czasami tęsknie za tą szczoteczkowatą mordką:loveu: Faktycznie się różnią ale jakby je tak ubrać z powrotem w futerka to nie byłoby tego aż tak widać ;) I co najciekawsze ile to można pod tym futerkiem ukryć:diabloti: Na niektórych zdjęciach to wygląda prawie jak wiosna a nie jesień hehe ale gdzie tu do wiosny.... Quote
Culineo Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 http://global.images10.fotosik.pl/2693/a36e148c0c36f3ae.jpg jak wyżły tutaj wyglądaja :D ! i chyba jutro dorwe sharka i maszynke i zrobię mu to samo co wy swoim :D Quote
ulana Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Buuu, dlaczego wam sie kopiuja skróty , a mnie nie? Tazzman to ten psiak na niebieskiej smyczy? Piękne pejzaże jesienne. Teraz, kiedy topniejący śnieg za oknem tym milej popatrzeć. Quote
Culineo Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 ulana napisał(a):Buuu, dlaczego wam sie kopiuja skróty , a mnie nie? Tazzman to ten psiak na niebieskiej smyczy? Piękne pejzaże jesienne. Teraz, kiedy topniejący śnieg za oknem tym milej popatrzeć. musisz nacisnąć prawym na zdjęcie i dać 'otwórz grafike w nowej karcie' :) Quote
Saththa Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 ulana napisał(a): Tazzman to ten psiak na niebieskiej smyczy? . ten prawie bez brody :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Saththa napisał(a):ten prawie bez brody :evil_lol: sznaucer długowąsy :D Quote
Tekla64 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 z tym dlugowasym to ja bych tak nie szafowala hihihi wasy tyz mu prawie obciachali a do wyzlow podobienstwa to ja nie wizu Quote
Culineo Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [QUOTE=Tekla64;19891700a do wyzlow podobienstwa to ja nie wizu no jak nie ? :lol: Tazziu się tak przyczaił :) Quote
Doginka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ale tam macie pięknie:loveu: http://images10.fotosik.pl/2693/73962ec234aacf07.jpg Psowate też mnie urzekły urodą :lol::loveu: Quote
ulana Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Culineo napisał(a):musisz nacisnąć prawym na zdjęcie i dać 'otwórz grafike w nowej karcie' :) Nie mam takiego polecenia. Tylko 'otwórz łącze w nowej karcie'. Wyskakuje strona główna fotosika. Zawsze ro biłam tak, że naciskałam prawym przyciskiem myszy na zdjęcie, wybierałam 'kopiuj skrót' i wklejałam w okno odpowiedzi. A teraz jak tak robię, to też wkleja mi się fotosik główny. Testowałam w innym wątku i działa jak zwykle. Nic nie rozumiem... :( Quote
Tekla64 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Jambi poza radoscia ze spotkania nagonila mi starcha , czlek bedac codziennie ze staruszkami nie zauwaza ze one az tak sie posuwaja a Kaska ponad rok ich nie widziala i byla przerazona postepami starzenia rzeczywiscie teraz i ja zaczelam znowu zwracac uwage na pewne calkiem nowe symptomy Borys od jakiegos nie dlugiego czasu nie wchodzi na gore po schodach, Tekli zajmuje coraz wiecej czasu zebranie sie z rana by z nich zejsc ale oczywiscie zadnego spaceru czy rowera nie chca odpuscic mimo ze fizycznie nie daja rady wczoraj caly dzien bylo okropnie zimno wialo mokro a dzis znowu clakiem fjany dzionek sie zpaowiada Quote
wilczy zew Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 To fakt jak jesteśmy na codzień to nie widzimy.Pamiętam jak przeżyłam szok porównałam wcześniejsze zdjęcia i psa gdy miał 12lat.Bez porównania ze zdjęciami wyglądał młodo. Quote
wilczy zew Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 ulana napisał(a):Nie mam takiego polecenia. Tylko 'otwórz łącze w nowej karcie'. Wyskakuje strona główna fotosika. Zawsze ro biłam tak, że naciskałam prawym przyciskiem myszy na zdjęcie, wybierałam 'kopiuj skrót' i wklejałam w okno odpowiedzi. A teraz jak tak robię, to też wkleja mi się fotosik główny. Testowałam w innym wątku i działa jak zwykle. Nic nie rozumiem... :( prawym myszy->kopiuj adres obrazka Quote
jambi Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Magda, sama wiesz ;) ważne że jest w nich wciąż ta chęć! że nie odpuszczają :) Quote
ulana Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 (edited) WZetko kochana - co to znaczy 'kopiuj adres obrazka'? czy to nie to samo co kopiuj skrót? W prawej myszy mogę: kopiować - cały obrazek po prostu sie przekleja i szkoda miejsca, albo skrót - to nie działa. :smhair2: A z czasem tak już jest - biegnie, biegnie i biegnie... Na co dzień nie widzimy zmian. Dopiero po jakiejś przerwie, albo na zdjęciu, albo ktoś zwróci naszą uwagę. Z dziećmi też tak jest - rosną i nic nie widać, aż nagle - za krótkie spodnie czy rękaw, wąs się sypie. I kiedy to się stało? Nie wiadomo. Edited October 31, 2012 by ulana Quote
Recommended Posts