Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

namawiam choc wiem ze to nierealne, wiec moze przelec choc tak zdjecia a czasem jak cos ciekawszego to se poczytaj , zreszta sama se metode znajdziesz o ile zainteresowala cie nasza galeria
ciesze sie ze jestes tu
no i wlasnie od 72 sa zdjecia z lat 80tych i starszych pare tyz .... historia pomaga wspomnieniom

zaraz jak mi sie uda to przypone usmiech Figi do mnie , kiepska jakosc ale zamiar widac w calosci taka maupa byla

Posted

Figa mnie traktowala jak rowna sobie i spokojnie startowala do mnie z zebami jedynymi wyjatakami byly same porody czy jakies urazy wtedy nikt inny nie mogl jej pomoc tylko ja ale jak ino juz ulga byla stosunki wracaly do normy znaczy na zeby

no to nie umiem wkleic niestety

Posted

nie mam pojecia jak mozesz miec ale pewnie masz skoro taka podajesz ja mam aktualna 384

Tak Figa byla jamniczka , pierwszym rasowym psem u nas doma , suka hodowlana z cudnym kolorem i niesamowitym charakterem, zolza , maupa, jedza, wredna baba, co ino se mozna jeszcze wymyslic a potrafila byc super psem .... jak bardzo chciala

Posted

szkoda ze wtedy nie mialam kamery bylby glos do tego a mysle ze jakby ten warkot wasze psy uslyszaly toby oszaly
do dzis go mam w glowie, zaden innny tak na mnie nie warkotal-gadal bo ona potrafila warczac gadac

Posted

Jestem i podziwiałam ognisto-czerwone niebo:loveu:
Jak jechaliśmy na wystawę do Poznania, to podziwiałam taki wschód na żywo, ale niestety aparat siedział w bagażniku:placz:

Posted

milorzab japonski ma teraz cudny kolor a cecha ciekawa tego drzewa jest to ze wszytskie liscie gubi na raz , jednego dnia nie wazne wieje czy nie nagle wsie leca jakby im kto kazal