Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witamy nowego goscia i zapraszamy czesciej
Kleszczy nie stwierdzam ni na zaobrozowanych psach ni na nie zaobrozowanych kotach
za to owady latajace sie mocno uaktywnily
poranek wilgotnaowomglistawy ale nie bardzo chlodny

Posted

komary tyz ale plaga biedronki i malutkich latajacych i roznych roznistych to wsio przez te bardzo cieple dni
ale komarow gryzacych ja za bardzo nie zauwazylam

ale co dzis sie podialo na spacerze
Borys jak zwykle cien mnie samejnciutke gdzies tam zabradziazyl i zostal jakie 10-15 krokow za mna wpadl w panike , wolam gwizdzie , macham rekoma , skacze a ona jak w jakim zwidzie lata wszedzie ino nie tam gdzie powinien.
Nie widzial gdzie my bylismy, nawet nie uzyl nocha coby nas dopasc, nie popatrzyl gdzie jest i w ktorym kierunku dom[ a od bramy bylismy z 20metrow], sznupy patrza na niego jak na wariata az zlitowala sie Dona i poleciala po niego.
radosc ze sptkania Dony a za moment pozostalej trojki byla przeogromna!!!!
jak to wcale nie duzo do szczecia psiego trzeba no nie?!

Posted

biedaczek :( starość go dopadła... ja mam to z Dżordżem, wcześniej z Pepą tak było, zwłaszcza jak jest już odrobinę po zachodzie słońca to oni ślepi i trzeba kombinować i pilnować dziadków...

Posted

Czyli i słuch i wzrok już u Borysa zawodzi...:-(

U mnie nie ma kleszczy , nie ma komarów, za to mam pełno wielkich bzyczących much w mieszkaniu jak choćby na chwilę otworzę okna, są wybitnie irytujące :angryy:
Gosia za to ma ogromne ilości komarów ,a to chyba jeszcze gorzej ;)

Posted

zainspirowaa Wliczym przejzalam swoja galerie do 60tej strony

czy ktos z was pamieta moze kiedy byla ta moja retrospekcja przed Dona czy juz jak Dona nastala?

jak bede miala czas bede dalej przegladac ale chyba wcielo nie ma zdjec archiwalnych

Posted

Jako nowa :) zajrzałam sobie na początek i zdjęcia z wykopaną przez Teklę dziurą powaliły mnie po prostu. Uśmiałam się do łez - taki schron psi! :)
Nie wiem czy zdołam przejrzeć całe archiwum - czasu cos mi brak ostatnio na przyjemności...