Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niko dzis tak nabuzowany calodniowym deszcze ze darl sie jak opetany i koniecznie ta raza chcial sie bawic w pyskowki z psami za plotami no wariat kompletny wieksza czesc trasy dalam mu galopem leciec i mnie ciagan az w koncu troche z niego zeszlo i moglismy juz nrmalnie w las wjechac i klusikiem zrobic reszte trasy

Posted

zakwasami to ja sie w ogole nie martwie to pikus ja sie boje o Teklowe stawy ale sama sie napraszala wiec jakies konsekwencje musza byc
a Borys poprostu jest coraz mniej wydolny i tyla
wiec robimy ino tyle na ile ich stac

Posted

jak znajdziesz czas to nadrobisz a jak nie to tyz dobrze zycie goni nas strasznie.

Tekla z Borysem calkiem oki zniosly wczorajsze rowerowanie zadnych powaznych konsekwencji nie ma a humory wspaniale

ino mnie do pasji Dona od wczoraj doprowadza i chyba ja naprawde przenicuje

Posted

A na mojego 11letniego emeryta takie "przeoranie" go ,żeby padł po powrocie do domu działa jak jakaś amfa ,bo nastepnego dnia jest tak najarany na bieganie ,że zamiast człapać co zwykle robi ,popiernicza galopem i drze ryj.
Narobiłaś mi smaka na przejażdżki rowerowe z psami ,tylko musze rower kupić:angryy:

Posted

jak masz gdzie i robi to wam radoche to powinienes se tyn rower sprawic!
ja wrocilam do roweru po dlugich latach, swego czasu pomykalam albo po plazach czy bulwarach nadmorskich albo po wzgorzach morenowych dzis mam tez piekne tereny na rowery i odkrywam na nowo radoche z roweru i wycieczek ino ze terazniejsze psy sa na smyczach a nie jak tamte luzem bo tych nie wychowalam se.

Tekla jest po przejsciach i ma problemy ze stawami a szacujemy ja na 11-13lat 10 jest napewno z nami, Borys .... jest tyz po przejsciach ale bardziej psychicznych i zdrowotnych za to z ukladem ruchu ma w zasadzie wsio oki ino.... jest sporo starszy od Tekli wedle szcunkow schroniska i papierow dochodzi 15- 18ki hihihi ale mnie sie w to wierzyc nie chce
za to zyc chca oba i jeszcze miec radoche tyz

Posted

Fajnie, że pogoda sprzyja takim wyprawom "pod psem" i na rowerze. Wokól czarne chmury, a nad moją warszawską WOLĄ sucho niemiłosiernie i tylko z konewkami ganiam. Co prognozują u Was ptaki? kto się szykuje do podróży i co to znaczy? Moi znajomi twierdzą, że zima będzie wczesna, ale jakoś tego nie widać. Liście zapewne szybko opadną z powodu suszy, ale ciepło jest nadal i tak trzymać.
I Ruda i Brunet pozdrawiają ZIOMALA, ja - gospodynię - HEJ!

Posted

Obejrzałam i poczytałam o "starszych" na spacerze:lol: Podobno takie spacerki starsze psy utrzymują w dobrej kondycji;-) Myślę, że to prawda, bo widać po Twoim indiańskim owczarku jak doskonale się trzyma;-):loveu: