Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no przyszedl czas na jesienne strzyzenie
Niko rzeczywiscie zmienil barwe i ea sol jest teraz prawie biala hihihi ale ubarwienie brody teraz mi sie bardzo podba choc moglby jeszcze takie ladnie ubarwione brwi miec, no coz wsiego nie da sie miec

Done w koncu tyz jak nikodema od dolu zrobie bo..... mama dosc ton pylu znoszonego po spacerach w tych firankach do zimy zdaza akurat odrosnac na tyla ile trza

Posted

oooo witam
bo Borys to cudo samo w sobie ! ino ze to nie ON ino Owczarek Indianski hihihi
i z tym poruszaniem to czasem roznie bywa ale tak masz racje jak na swoje lata i chorobska co go trapily to rusza sie rewelacyjnie i nawet czasem chce sie pobawic ale jedno co Borys ma calkiem oki to stawy biodrowe mimo ze bardzo chude to calkiem sprawne jak na lata uzytkowania

Posted

no to choc troche poogladalas moje piesy i dobrze

a ja dzis zrobilam nastepny eksperyment
wzielam na malutka ture rowerowa dwa staruchy
Tekla z emocji chciala sie zrec z kazdym burkiem za plotem i sikala gorzy jak napalony samiec co chwilke ale biegla szczesliwa i pelna werwy.
Borys na poczatku lekki przeszczesliwy i czujny coby nas nie zgubic tez dotrzymywal kroku do momnetu az nagle jakby z balonu uszlo powietrze .... i trzaba bylo wracac
ale za to oba byly zadowolone ze w koncu i one i bez mlodych byly na rowerze

zobaczymy jakie skutki beda jutro , jesli dobrze to znisoa to bede jeczesciej zabierac na male tury rowerowe

mlode byly przed straymi i oczywista szykowaly sie na druga runde a jak sie okazalo ze one nie jada to ponoc lament byl wielki