Saththa Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [url]http://images10.fotosik.pl/2158/a27edf543e13c880.jpg[/url] Czubuśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś :) Biedny Borys heheh tyle fot mu narobiłas ;) Quote
Fides79 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 to ja się wypowiem w kwestii Donny jeszcze w Ownicach zachowuje się inaczej bo to nie ona rządzi sforą w dodatku ma wsparcie nie tylko Tekli i Nikusia ale tez i Borysa a skoro zafundowałaś jej takie czasowe samotne "przesadzenie" to musiała sobie poradzić w tych nowych warunkach a do wsparcia miała Was - Ciebie i Irka i z tego co piszesz poszło jej super, sadzę ze gdyby D była wychowywana samodzielnie, bez "obstawy" to w domu zachowywała by sie całkiem inaczej a ze nie lubi jazdy samochodem, no cóz, nie każdy lubi, Felek tez z początku był mocno podenerwowany jak gdzieś jeździliśmy, ale z czasem oraz zwiększeniem częstotliwości wyjazdów i przejazdów przywykł i zachowuje się w samochodzie czy tez środkach komunikacji miejskiej bardzo dobrze ale są psy, które nie lubią takich rozrywek i niestety nie sa w stanie polubić, znam (czy też właściwie znałam) takie psie osobniki które jazdę samochodem uwielbiały mimo iż cierpiały mocno z powodu choroby lokomocyjnej każdy osobnik jest inny najważniejsze, że Donna się super sprawowała i że jestes z niej dumna i wiesz że wysiłek włożony w jej wychowanie nie poszedł na marne :p Quote
Tekla64 Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 u nas dzis mokrooo chlodnawo i jesiennie Dona dzis z aliczyla zupelnie tak samo jak Tazzio wpadke do stawu z rzesa ino ze na duzym pastwisku danieli hihihi zdziwko bylo okropne nurek zreszta tez baaarrdzo gleboki , glupol jeden tak byla zafascynowana zapachami ze ja ponioslo ale bez szwanku wylazla otrzepala sie i dalje ganiala jak dzikus za to grzbiet by caly w zielonych cetkach Quote
M&S Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Musiała fajnie wyglądać z zielenią;) U nas słońce zaszło i baaardzo sennie się robi.... Quote
Fides79 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ha Donna sobie widzę fajnie urozmaiciła dzionek ;) u nas od rana było fajnie, ciepło ale bez skwaru ale niestety było, bo teraz jest szaro i mokro :roll: Quote
malawaszka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 a u nas gorąąącoooooo - o świcie lało dość mocno a teraz skwar Quote
Saththa Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Oooo Doniasta się zamoczyła;) To miód na moje uszy :evil_lol: U mnie chłodno, jesiennie Quote
weszka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Niezłą szkołę życia zafundowałaś Donie. Ale pięknie się spisała i obie macie teraz nowe doświadczenia. Quote
Tekla64 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 na dobre mnie to wyszlo czy Donie tyz to zobaczymy hihihi a dzis sie nudzilam i powyczesaniu brody zaplotkam jej warkoczyki , chce sie przekonac czy mnie bedzie lecialo z takiej uwiezionej brody Quote
Saththa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Warkoczyki? POKAŻ!! i ja nie prosze;) Ja ŻĄDAM!! :Lol: Quote
Saththa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ha :) Dobre ;) Ale wiesz... nie to wyobraznia poniosła:lol: Quote
Tekla64 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 czesc wylazla jej z tych warkoczy a jesli liczylas ze to beda afrykanskie tos sie przeliczyla ja nie mam tyla cierpliwosci a ona chyba tyz nie hihihi i tak sporo ja kosztowalo wyczesanie i wydaarcie czesci brody wiec dobrze ze na razie nie walczy z warkoczami a tych na brodzie nie dalo sie ujac bo brody to teraz nie ma wcale ino widac wasowe warkocze dwa i na grzywce cieniutki a dlugi hihihi znaczy wszytskiego ma piec warkoczy dwa na brodzie po jednym na wasie i jednego na grzywce coby bylo wiadomo a ile wytrzymaja to napisze jutro hhihi na razie sa Quote
M&S Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Doberek:) Kociasty za boćka robi;) Jaka modna Dona z warkoczykiem:):) I kffiatuszki i chmurki....ładnie. Quote
Tekla64 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 a costa se wyobrazaly??? bo ja jestem ciekawa moze zabraklo mnie inwencji a mozna bylo zrobic lepiej dzis juz nie ma warkoczykow, co prawda nie kapalo az tak ale broda i tak byla mokra jak zwykle Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 jak to co?? Afrykanskie ;] Albo takie dobierane ;) Quote
Tekla64 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 polecam poprobuj na swoim cos takiego wtedy pogadamy hihihi afrykanskie.... doberane.... francuskie ... a moze kloska co? powodzenia i chetnie obejrze rezultaty Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Kłosikaaaaa tak;) Ale ja nie umiem heh.... ani dobieranego też nie umiem;) Eh Quote
Tekla64 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 no to teraz juz wiem ze napewno masz ogromna wyobraznie ! Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 haha też myślałam, że afrykańskie będą :D Quote
Recommended Posts