Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja się wypowiem w kwestii Donny jeszcze
w Ownicach zachowuje się inaczej bo to nie ona rządzi sforą w dodatku ma wsparcie nie tylko Tekli i Nikusia ale tez i Borysa
a skoro zafundowałaś jej takie czasowe samotne "przesadzenie" to musiała sobie poradzić w tych nowych warunkach a do wsparcia miała Was - Ciebie i Irka
i z tego co piszesz poszło jej super, sadzę ze gdyby D była wychowywana samodzielnie, bez "obstawy" to w domu zachowywała by sie całkiem inaczej

a ze nie lubi jazdy samochodem, no cóz, nie każdy lubi, Felek tez z początku był mocno podenerwowany jak gdzieś jeździliśmy, ale z czasem oraz zwiększeniem częstotliwości wyjazdów i przejazdów przywykł i zachowuje się w samochodzie czy tez środkach komunikacji miejskiej bardzo dobrze
ale są psy, które nie lubią takich rozrywek i niestety nie sa w stanie polubić, znam (czy też właściwie znałam) takie psie osobniki które jazdę samochodem uwielbiały mimo iż cierpiały mocno z powodu choroby lokomocyjnej
każdy osobnik jest inny
najważniejsze, że Donna się super sprawowała i że jestes z niej dumna i wiesz że wysiłek włożony w jej wychowanie nie poszedł na marne :p

Posted

u nas dzis mokrooo chlodnawo i jesiennie
Dona dzis z aliczyla zupelnie tak samo jak Tazzio wpadke do stawu z rzesa ino ze na duzym pastwisku danieli hihihi zdziwko bylo okropne nurek zreszta tez baaarrdzo gleboki ,
glupol jeden tak byla zafascynowana zapachami ze ja ponioslo
ale bez szwanku wylazla otrzepala sie i dalje ganiala jak dzikus
za to grzbiet by caly w zielonych cetkach

Posted

na dobre mnie to wyszlo czy Donie tyz to zobaczymy hihihi

a dzis sie nudzilam i powyczesaniu brody zaplotkam jej warkoczyki , chce sie przekonac czy mnie bedzie lecialo z takiej uwiezionej brody

Posted

czesc wylazla jej z tych warkoczy
a jesli liczylas ze to beda afrykanskie tos sie przeliczyla ja nie mam tyla cierpliwosci a ona chyba tyz nie hihihi
i tak sporo ja kosztowalo wyczesanie i wydaarcie czesci brody wiec dobrze ze na razie nie walczy z warkoczami a tych na brodzie nie dalo sie ujac bo brody to teraz nie ma wcale ino widac wasowe warkocze dwa i na grzywce cieniutki a dlugi hihihi

znaczy wszytskiego ma piec warkoczy dwa na brodzie po jednym na wasie i jednego na grzywce
coby bylo wiadomo
a ile wytrzymaja to napisze jutro hhihi na razie sa

Posted

a costa se wyobrazaly???
bo ja jestem ciekawa moze zabraklo mnie inwencji a mozna bylo zrobic lepiej

dzis juz nie ma warkoczykow, co prawda nie kapalo az tak ale broda i tak byla mokra jak zwykle

Posted

polecam poprobuj na swoim cos takiego wtedy pogadamy hihihi
afrykanskie.... doberane.... francuskie ... a moze kloska co?
powodzenia i chetnie obejrze rezultaty