Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widzialam , widziam dudka!!!!!
siedzial i fruwal w kolo bramy do danieli a ja bylam 20-15m od bramy
cudenko!!!!!
stawial co chwila czuba i wcale nie wygladal na takiego co nie wie gdzie jest
jaksi czas temu Irka zaatakowal lotem koszacym wlansie na pastwisku
pewnie ma tam gdziesik gniazdo

Posted

milo ze mamy nowego goscia , witaj Aleks i zapraszamy czesciej,
ja tez dotad ino slyszalam dudka ale teraz juz jestem pewna ze zyje gdzie w kolo nas

a tu troche takich domowo goscinnychm najpierw poranny wypoczynek po plywaniu

Posted

Fides79 napisał(a):
no rewelacja, a mój głupek myslał,że chce go utopić:roll:

lepsze to niż myślenie, że ty się topisz co robi mój pies i gryzie mnie i drapie i ciągnie do brzegu bylebym wyszła :roll:
masakra...
fajnie by było normalnie popływać z psem :)

Posted

Doginka napisał(a):

Ale Wam dobrze z tym mokrym stawikiem w takie upały:lol:

To wcale nie był taki stawik jakb ysię wydawać mogło;) duże t o to i glębokie w cholere ;)

Magda pożyczem Fote wstawie u siebie z Tazzem w wodzie :)

Posted

na tymze plywaniu Dona zaliczyla skok z dosc wysokiego pomostu w gleboka wode i chyba w lekkim szoku sie znalazla i juz wiecej nie chciala ale pomalutku nauczymy i porzadnego skakania do wody z wysokich pomostow bo wiem ze spokojnie to opanuje
za to reszcie psow plywanie dalo wiele radochy poza Borysem on juz z wlasnej woli nie chce do wody wlazic
Tazzio trzymal sie swojej panci i za daleko nie wyplywal za to nasze poplywaly se dystanse odpowiednie
czego Tz Sandrowy nie sotografowal bo ponoc czekal na odpowieni moment a wielka szkoda

a z ciekawostek jeszcze to: Tekla zawziecie polowala i na kazdym kroku usmiechala sie do szalenca Tazzika coby go utemperowac, Niko raczej sie obrazil na tak wielkiego goscia i siedzial poza wycieczkami wiekszosc czasu sam na gorze a Dona ... moze by sie i w koncu skusila na zabawe ale Tazzio jak dla niej zbyt zywiolowy,
Borys byl obiektem seksualnego molestowania jak ino pojawil sie w poblizu ale hitem byla stara kotka Tazzio sie zakochal calym soba, kotka jak to kotak pozowlila se tylko na tyle ile sama chciala

Posted

Oooo goście zjechali ;) Fajnie macie.
Pływanie z psami fajna sprawa ale u mnie zawsze kończy się podrapaniami ;) Po weekendzie mam kilka pamiątek jak ofiara przemocy domowej hehe

Posted

No mnie Tazzman raz drapnął ale to moja wina sama mu podlazłam. tak w wodzie wystarczyło go lekko odepchnąć (komenda glosem wiem magda :lol:) i plynął ładnie;)

Posted

Ale fajniste fotki z wspólnego wodowania ! U nas dziś masakryczny upał od samego rana, psy popadały trupem. Ponoć jutro ma być chłodniej - oby.