Fides79 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Doginka']To chyba kropelki, a nie pajęczyna:crazyeye: Ładne kropelki:lol:;-) http://images10.fotosik.pl/2030/1d11a4069d8060ab.jpg kropelki na pajęczynie:p Quote
Tekla64 Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 widzialam , widziam dudka!!!!! siedzial i fruwal w kolo bramy do danieli a ja bylam 20-15m od bramy cudenko!!!!! stawial co chwila czuba i wcale nie wygladal na takiego co nie wie gdzie jest jaksi czas temu Irka zaatakowal lotem koszacym wlansie na pastwisku pewnie ma tam gdziesik gniazdo Quote
malawaszka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 dudki są świetne! u nas mają gdzieś niedaleko gniazdo i często się stołują na naszym podwórku :loveu: Quote
Doginka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Aż wstyd się przyznać, ale nie mam pojęcia jak dudek wygląda:oops: Wiem tylko, że ma czub na głowie:razz: Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Tak wygląda ,ale nigdy na żywo nie widziałem :( Quote
Tekla64 Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 milo ze mamy nowego goscia , witaj Aleks i zapraszamy czesciej, ja tez dotad ino slyszalam dudka ale teraz juz jestem pewna ze zyje gdzie w kolo nas a tu troche takich domowo goscinnychm najpierw poranny wypoczynek po plywaniu Quote
Tekla64 Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 to ju\ wieczorne plywanko razzem z Tazzem i Sandra Quote
Fides79 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 http://images10.fotosik.pl/2041/b9e6e1d1a506ecd4.jpg http://images10.fotosik.pl/2041/230cff1b58121442.jpg no rewelacja, a mój głupek myslał,że chce go utopić:roll: Quote
Culineo Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Fides79 napisał(a):no rewelacja, a mój głupek myslał,że chce go utopić:roll: lepsze to niż myślenie, że ty się topisz co robi mój pies i gryzie mnie i drapie i ciągnie do brzegu bylebym wyszła :roll: masakra... fajnie by było normalnie popływać z psem :) Quote
Doginka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Aleks89'] Tak wygląda ,ale nigdy na żywo nie widziałem :( Ładny ten dudek:loveu: Ale Wam dobrze z tym mokrym stawikiem w takie upały:lol: Quote
Saththa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Doginka napisał(a): Ale Wam dobrze z tym mokrym stawikiem w takie upały:lol: To wcale nie był taki stawik jakb ysię wydawać mogło;) duże t o to i glębokie w cholere ;) Magda pożyczem Fote wstawie u siebie z Tazzem w wodzie :) Quote
Tekla64 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 na tymze plywaniu Dona zaliczyla skok z dosc wysokiego pomostu w gleboka wode i chyba w lekkim szoku sie znalazla i juz wiecej nie chciala ale pomalutku nauczymy i porzadnego skakania do wody z wysokich pomostow bo wiem ze spokojnie to opanuje za to reszcie psow plywanie dalo wiele radochy poza Borysem on juz z wlasnej woli nie chce do wody wlazic Tazzio trzymal sie swojej panci i za daleko nie wyplywal za to nasze poplywaly se dystanse odpowiednie czego Tz Sandrowy nie sotografowal bo ponoc czekal na odpowieni moment a wielka szkoda a z ciekawostek jeszcze to: Tekla zawziecie polowala i na kazdym kroku usmiechala sie do szalenca Tazzika coby go utemperowac, Niko raczej sie obrazil na tak wielkiego goscia i siedzial poza wycieczkami wiekszosc czasu sam na gorze a Dona ... moze by sie i w koncu skusila na zabawe ale Tazzio jak dla niej zbyt zywiolowy, Borys byl obiektem seksualnego molestowania jak ino pojawil sie w poblizu ale hitem byla stara kotka Tazzio sie zakochal calym soba, kotka jak to kotak pozowlila se tylko na tyle ile sama chciala Quote
weszka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Oooo goście zjechali ;) Fajnie macie. Pływanie z psami fajna sprawa ale u mnie zawsze kończy się podrapaniami ;) Po weekendzie mam kilka pamiątek jak ofiara przemocy domowej hehe Quote
Saththa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 No mnie Tazzman raz drapnął ale to moja wina sama mu podlazłam. tak w wodzie wystarczyło go lekko odepchnąć (komenda glosem wiem magda :lol:) i plynął ładnie;) Quote
eria Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ale fajniste fotki z wspólnego wodowania ! U nas dziś masakryczny upał od samego rana, psy popadały trupem. Ponoć jutro ma być chłodniej - oby. Quote
Tekla64 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 wlasnie komenda i powinno poskutkowac a jak nie to lekko skierowac psa na odpowiedni tor Quote
Saththa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 http://images10.fotosik.pl/2054/fc8b16aacd2d027f.jpg holowanie? :lol: Quote
Tekla64 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 wiem ze wiesz , ale fakt holowala mnie jakis czas hihihi i specjalnie dla ciebie, twoj smaochod stal kolo tego malego krzaczka Quote
Tekla64 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Sandrus a te mialas po drodze juz u nas Quote
Recommended Posts