Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moje male Silki ,z jajkow od mojej Silki ale nie przez nia wysiedziane, ciesze sie ogromnie ze mam ich cztery bo ponoc ciezko je wyhodowac samemu tak calkiem naturalnie

Posted

[quote name='Fides79']te silki to takie kukułki, kurza matka nieświadoma, ze dzieci podrzucone ;)
ale niech rosną duże i zdrowe :p[/QUOTE]

a idz Ty wiesz co ja rpzyłam jak Magda mi silki to silki tamto :lol: nie mogłam ogarnac oco jej chodzi:lol:

Posted

[quote name='Margi']Czy ten bociek na dachu coś oznacza?;)
Fajne te puchatki,podrzutki.:lol:

Też sobie tak pomyślałam, bo to juz nie pierwszy raz ;)

Posted

[quote name='Tekla64']zadna mi nic nie meldowala
ale niedawno sie sasiadom urodzil synek a tam tez wiele czasu spedzaja hihihi[/QUOTE]

Dobre......

Miłego dnia:)

Posted

P I L N E - na tym dachu KÓŁKO pilnie potrzebne jako podkładka pod gniazdo - Irek, błagam, zrób coś, niech się one tam zagnieżdżą, widać, że im pasuje, jesli już we dwójkę sobie chadzają. Bociek na dachu - samo szczęście i powodzenie - HEJ, tego Wam życzę

Posted

Jestem :lol:
Ale się naoglądałam:) uffff... dnia by zabrakło hehe
Przepiękne chmury. Tak przy okazji powiem, że ja bardzo lubię chmury fotografować i też troszke tego mam.
Najfajniejsze jest w nich to, że zawsze są inne tzn wyjątkowe.
Widzę, że pogoda i Was nie rozpieszczała. U mnie dopiero od kliku dni jest jako tako...

Jak to dla chłopaka rzęs takich szkoda? Będzie miał czym później kobiety podrywać hehe
Po takim spojrzeniu to kolana będą miękły;)

Natchnęłaś mnie na te rowerowe wycieczki... Tylko, że mi jakoś teraz terenów na nie brak hehe
Zostają więc spacery... Mam nadzieję, że teraz będę częściej zaglądać;)

Posted

jestesmy i wsie zyjemy, cale szczescie !!! zwlaszcza jak patrze na to towarzycho niechetne wszytskiemu, porozkladane na najlepszych miejscowkach w cieniu i czekajace na lepsze chwile w takie upaly, wyobrazcie sobie ze wsie zwierzaki maja dosc tych upalow , kury siedza pod krzakami byle glebiej w cieniu [ malo niosa ], daniele nawet osttanio w blocie sie uwalaja coby ino chlodniej miec, psy doma na kaflach a kociska na trawniku pod krzakami dzionki leniwie spedzaja.
a ja .... choc chetnie bym sie do nich przylaczyla to jednak.... musze cosik mimo upalow robic coby wgarsci to wsio utrzymac
w zyciu w zadne cieple kraje nie jade !!!!!!!