Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łooo ale brodate szaleją i jaką ty masz piękną pogodę u siebie, jak słonecznie :loveu:
ps. mnie też udało się wstawić parę fotek na nowym dogo ;)

Posted

Dzień dobry :) U nas dziś piękne słonko od rana, szkoda tylko ze jak dotrę do domu to go już nie będzie...

Doginka-też mi dziś to wszystko nie działa

Posted

Hektor walczy ma potezny kryzys, nie moze wstac sam, zrobi ino pare kroczkow i to bardzo niepewnych
dobrze ze ja na dwor mam pare krokow , bo pod siebie sikac nie chce a czasem nie daje rady. jak otworzy wecik jedziemy, sprobujemy jeszcze innych srodkow.
my tez jeszcze powalczymy skoro on sie jeszcze nie poddal, chcial bardzo isc normalnie z rana na stal ture, kury daniele, a skoro chce to jeszcze powalczymy
ale bidak cierpi to widac i jak to ma tak wygladac to ja nie chce.... sprobujemy a jak nie ....

Posted

Hektorku nie poddawaj się , zdrowiej szybciutko!!! Trzymam kciuki za brodacza i za Ciebie cobyś miała siłe temu wszystkiemu podołać i żeby wszystko dobrze było :loveu:

Posted

Bardzo bardzo mi przykro :( Hektor był mi wyjątkowo bliski mimo, że nie zdążyłam poznać go osobiście.

Tekla jesteś WIELKA ! Dlatego,że nie musiał umierać w schronisku, tylko we własnym kochającym domu ze swoją rodziną.

No i i trzymajcie się , choć wiem niestety jakie to trudne , i że ból wcale nie przechodzi z upływem czasu....

Posted

dane nam bylo dokladnie 8miesiecy ....
czemu tylko tyle?
kto to tak ustalil ???
nie moge sie pogodzic z tym ze to tak nagle w zasadzie w ciagu godzin sie potoczylo....
moze gdyby....?
nie rozumiem dlaczego , mimo wszystko , czemu tylko tyle czasu dane mu bylo z nami a nam z nim , ciezko....

Posted

o nie... czemu czemu czemu.... :( nie ma odpowiedzi na te pytania....

Magda dałaś Hektorkowi najwspanialszy czas jaki miał w życiu - mieszkał w Raju ze wspaniałymi Swoimi Ludźmi, miał wspaniałych Psijaciół - dziękuję Ci za to! Płaczę razem z Tobą - nic mądrego nie potrafię napisać... życie jest tak cholernie niesprawiedliwe...

dzięki Hektorkowi mogłyśmy się poznać

żegnaj piesku [']

Posted

Tekla64 napisał(a):
HEKTOR ODSZEDL.......

sfora zostala.....

:-(:-(:-(Płaczę razem z Tobą:-(Strasznie szybko to się potoczyło, ale przynajmniej ostatnie miesiące przeżył w kochającym domku, z kochającymi ludźmi i psimi kumplami:calus:

• :-(

• Posted

:shake: Dopiero dzisiaj się dowiedziałam na gg. Strasznie mi przykro:placz: Hektor
    [*] dołączyłeś do naszych innych cudownych przyjaciół, biegaj szczęśliwy. Magda - ściskam mocno, słowa nic nie dadzą, wiem jak to jest, jak boli, jak jest pusto, jak beznadziejnie... się poryczałam :placz::shake:

Posted

Takim go chce pamietac

mam nadzieje ze odnalazles sie w tej sforze co to biega po tamtej stronie i jestes wolny,od bolu i wszystkiego co zle, pozdrow Tokio ode mnie bo z nia nie mialam szans sie pozeganc

Posted

wlasnie bylam na ostatnim sikaniu, wolalam Nika , bo sie zapodzial , slysze kotka drze sie i leci do nas zza plota , prosto do Gustawa i co widze ?!
    rzuca prosto pod nos Gustawa calkiem zywa mysz!!!
    nagle z nikad znalazl sie Niko i porwal mu te mysz ....odbiegl pare krokow i puscil, zaczal sie z nia bawic w kotka i myszke!!!
    to zdzaznilo Gustawa i kotke razem podbiegli do Nika i sprytek rudzielec capnal mu te mysz i ubil na miejscu.

zycie toczy sie dalej

choc w zmiejszonym skladzie