Tekla64 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 no o to chodzilo Tekla tez chyba ma ochote dzis sie troche pobawic kij jest moj!!! przynajmniej teraz bez walki sie nie poddaja a jednak ja go mam Quote
Tekla64 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 dzis sa przeciaganki na chwile pojawil sie i Borys ale zaraz uciekl bo mialam kamere w dloni Quote
Tekla64 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 ja sie jednak nie poddaje wcale a wcale, no to se pociagamy Quote
Tekla64 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 no to teraz ja se troche potrzymam Quote
weszka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Jaki tam u was ładny świat :) No i gratuluję udanego pierwszego razu hihi ;) Quote
NATKA Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Łooo ale brodate szaleją i jaką ty masz piękną pogodę u siebie, jak słonecznie :loveu: ps. mnie też udało się wstawić parę fotek na nowym dogo ;) Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Pierwszy raz w nowym dogo całkiem całkiem Ci się udał:-) Nie działa mi edycja, opcje zaawansowane i nie mam emotek:-( Quote
eria Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dzień dobry :) U nas dziś piękne słonko od rana, szkoda tylko ze jak dotrę do domu to go już nie będzie... Doginka-też mi dziś to wszystko nie działa Quote
Tekla64 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Hektor walczy ma potezny kryzys, nie moze wstac sam, zrobi ino pare kroczkow i to bardzo niepewnych dobrze ze ja na dwor mam pare krokow , bo pod siebie sikac nie chce a czasem nie daje rady. jak otworzy wecik jedziemy, sprobujemy jeszcze innych srodkow. my tez jeszcze powalczymy skoro on sie jeszcze nie poddal, chcial bardzo isc normalnie z rana na stal ture, kury daniele, a skoro chce to jeszcze powalczymy ale bidak cierpi to widac i jak to ma tak wygladac to ja nie chce.... sprobujemy a jak nie .... Quote
eria Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Kurcze, Hektor WALCZ CHŁOPIE I SIĘ NIE DAJ !!!! To napewno jeszcze nie czas.... :( Quote
zerduszko Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Kurtka, trzymam kciuki za chłopka. Musi być jeszcze dobrze. :placz: Quote
malawaszka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Magda trzymajcie się!!!!! Hektorku nie poddawaj się - przesyłam ciepłe myśli i duuużo siły :kciuki: Quote
NATKA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Hektorku nie poddawaj się , zdrowiej szybciutko!!! Trzymam kciuki za brodacza i za Ciebie cobyś miała siłe temu wszystkiemu podołać i żeby wszystko dobrze było :loveu: Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja też trzymam kciukiHektor walcz piesku Quote
Tekla64 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 HEKTOR ODSZEDL....... sfora zostala..... Quote
zerduszko Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Co :placz: Biedak tyle się musiał tułać, żeby znaleźć swoje miejsce na ziemi, a mógł się nim cieszyć tak krótko. :candle: Quote
eria Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Bardzo bardzo mi przykro :( Hektor był mi wyjątkowo bliski mimo, że nie zdążyłam poznać go osobiście. Tekla jesteś WIELKA ! Dlatego,że nie musiał umierać w schronisku, tylko we własnym kochającym domu ze swoją rodziną. No i i trzymajcie się , choć wiem niestety jakie to trudne , i że ból wcale nie przechodzi z upływem czasu.... Quote
Tekla64 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 dane nam bylo dokladnie 8miesiecy .... czemu tylko tyle? kto to tak ustalil ??? nie moge sie pogodzic z tym ze to tak nagle w zasadzie w ciagu godzin sie potoczylo.... moze gdyby....? nie rozumiem dlaczego , mimo wszystko , czemu tylko tyle czasu dane mu bylo z nami a nam z nim , ciezko.... Quote
malawaszka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 o nie... czemu czemu czemu.... :( nie ma odpowiedzi na te pytania.... Magda dałaś Hektorkowi najwspanialszy czas jaki miał w życiu - mieszkał w Raju ze wspaniałymi Swoimi Ludźmi, miał wspaniałych Psijaciół - dziękuję Ci za to! Płaczę razem z Tobą - nic mądrego nie potrafię napisać... życie jest tak cholernie niesprawiedliwe... dzięki Hektorkowi mogłyśmy się poznać żegnaj piesku ['] Quote
Doginka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Tekla64 napisał(a):HEKTOR ODSZEDL....... sfora zostala..... :-(:-(:-(Płaczę razem z Tobą:-(Strasznie szybko to się potoczyło, ale przynajmniej ostatnie miesiące przeżył w kochającym domku, z kochającymi ludźmi i psimi kumplami:calus: :-( Quote
weszka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 :shake: Dopiero dzisiaj się dowiedziałam na gg. Strasznie mi przykro:placz: Hektor [*] dołączyłeś do naszych innych cudownych przyjaciół, biegaj szczęśliwy. Magda - ściskam mocno, słowa nic nie dadzą, wiem jak to jest, jak boli, jak jest pusto, jak beznadziejnie... się poryczałam :placz::shake: Quote
Tekla64 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Takim go chce pamietac mam nadzieje ze odnalazles sie w tej sforze co to biega po tamtej stronie i jestes wolny,od bolu i wszystkiego co zle, pozdrow Tokio ode mnie bo z nia nie mialam szans sie pozeganc Quote
malawaszka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 i my go takim zapamiętamy - piękny i szczęśliwy z Tobą - Pan na Włościach :calus: Quote
Tekla64 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 wlasnie bylam na ostatnim sikaniu, wolalam Nika , bo sie zapodzial , slysze kotka drze sie i leci do nas zza plota , prosto do Gustawa i co widze ?! rzuca prosto pod nos Gustawa calkiem zywa mysz!!! nagle z nikad znalazl sie Niko i porwal mu te mysz ....odbiegl pare krokow i puscil, zaczal sie z nia bawic w kotka i myszke!!! to zdzaznilo Gustawa i kotke razem podbiegli do Nika i sprytek rudzielec capnal mu te mysz i ubil na miejscu. zycie toczy sie dalej choc w zmiejszonym skladzie Quote
Recommended Posts